Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 25 of 55 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1088

Thread: Clubul PlayStation Portable - PSP

1. #481 SP
    Member kaoru's Avatar
    Salut.
    Am un PSP 3000 ice silver. De unde pot cumpara un faceplate sa il schimb? Recomandari?

Am gasit un ebay shop si un magazin unde se vand faceplates, full house replacements etc. Eram curios daca aveti vreo sugestie.

Thanks!!

2. #482 SP
    Member pijama35's Avatar
    Quote Originally Posted by stefwinner View Post
    da merge pot sa spun.
    si in legatura cu psp go. mie imi place desi se zice ca e decodat si trebuie sa tragi jocuri de pe net ca sa joci jocuri pe el.
    si da nu arat prea bn
    dar ce poti sa-i faci?????????
    compania Sony nu a avut inspiratie in aceea zi......
    Nu stiu unde ai vazut ca e decodat dar jocurile poti sa le iei doar de pe PSN.Iti poti incarca contul de PSN prin RobertDinu de exemplu.
    Si data viitoare citeste regulamentul(fara discutii despre piraterie)

3. #483 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by kaoru View Post
    Salut.
    Am un PSP 3000 ice silver. De unde pot cumpara un faceplate sa il schimb? Recomandari?

Am gasit un ebay shop si un magazin unde se vand faceplates, full house replacements etc. Eram curios daca aveti vreo sugestie.

Thanks!!
    Am cumparat eu pentru un 2004 un full replacement case negru semi transparent de pe ebay. Din pacate calitatea materialelor lasa de dorit asa ca am renuntat, tot la carcasa originala am ramas.

4. #484 SP
    Member kaoru's Avatar
    pai caut un sony original...ca asa chinezarii am tot vazut - oricum inteleg (cum dealtfel nu prea aveam dubii) ca Romania este inca in urma cu vreo 20 de ani asa...deci nu am sanse sa gasesc.
    O sa incerc sa achizitionez una de pe ebay si revin cu poze daca a fost oke.

Astept inca sugestii daca aveti.

Thanks!!

5. #485 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    pe PSP am acces la net ?

6. #486 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Da.Dar iti trebuie wierless.

7. #487 SP
    clj
    Junior Member clj's Avatar
    Autocolant pentru psp diverse modele

8. #488 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by clj View Post
    Autocolant pentru psp diverse modele
    Salut si tie, sa stii ca nu aici se pune anuntul tau ci la rubrica "Vinzi sau Cumperi"

9. #489 SP
    clj
    Junior Member clj's Avatar
    Scuze si merci

10. #490 SP
    Junior Member Trashpipe's Avatar
    psp 3004(5,50) Stie careva daca se poate instala un browser pe jucaria asta pt ca nu pot accesa multe site-uri din cauza lipsei java-ului si adobe flash player(aplicatii care nu pot fi instalate pe el ),cred ca aia care au creat aparatu au fost facuti la betie A , si recomanda careva v 6.20 ?am 5.50 dar "mie cam frica sa instalez noua versiune" (ps: nu vreau sa modez aparatu )

11. #491 SP
    Senior Member Nash's Avatar

12. #492 SP
    Junior Member Trashpipe's Avatar
    recomanda careva FW6.20,yo am 5,50 (3004) Si stie careva de ce se vede mai prost pe 3004 decat pe 2000,ma gandesc ca ar trebuii sa aibe un ecran inbunatatit fata de cel din urma ???

13. #493 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    pot sa intru pe PS Store daca nu am cont pe PSN ? Tot timpul cand incerc sa intru imi da ceva eroare si imi zice ca au niste "maintenance/update issues" sau ceva de genu . Stiu ca au facut ceva update la PS Store da parca aia a fost acu 3 zile. eu am incercat sa intru pe PS Store de o saptamana . Fac eu ceva gresit ? Un pic de ajutor , va rog .
    Multumesc anticipat .

14. #494 SP
    Member freezy's Avatar
    @Tudoran, trebuie sa-ti faci cont PSN ca sa poti intra pe PS Store si ca sa poti downloada trebuie sa faci pe UK, US sau JP

15. #495 SP
    Member Bogdan's Avatar
    O intrebare problematica* ... acum cateva luni am facut ultimul upgrade de firmware psp'ului meu, lucrurile au decurs normal, imi rula toate jocurile cso. nou aparute. A functionat constant timp de aproximativ o luna dupa care a ramas fara baterie si peste un interval de timp spre surprinderea mea nu se mai aprinde (se aprinde ledul "power" sta ~ 6-7 secunde dupa care se stinge) arata de parca ar fi bricked... intrebarea mea este daca a mai patit cineva o asemenea porcarie? practic a crapat fara sa ii fac absolut nimic... freaky!

16. #496 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ai incercat sa il incarci ?

17. #497 SP
    Member Bogdan's Avatar
    evident, dar ineficient...

18. #498 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    O intrebare problematica* ... acum cateva luni am facut ultimul upgrade de firmware psp'ului meu, lucrurile au decurs normal, imi rula toate jocurile cso. nou aparute. A functionat constant timp de aproximativ o luna dupa care a ramas fara baterie si peste un interval de timp spre surprinderea mea nu se mai aprinde (se aprinde ledul "power" sta ~ 6-7 secunde dupa care se stinge) arata de parca ar fi bricked... intrebarea mea este daca a mai patit cineva o asemenea porcarie? practic a crapat fara sa ii fac absolut nimic... freaky!
    Ce firmware are psp-ul ?
    Daca e 1000 sau 2000 ( mai putin placa de baza v3 ) mai ai sanse. Daca nu... It's Dead. Daca ai garantie profita.In caz ca ai psp 2000, uitate sub baterie sa vezi ca datecode are. Daca are 8c, atunci e sigur v3. Tutoriale pentru Unbrick gasesti pe internet.

19. #499 SP
    Member Bogdan's Avatar
    PSP - 1004 / 5D ... deci din asta ce pot intelege? Aruncare de trei puncte la cosul de gunoi? Oricum era batranel...

Edit: ŞOC! Dupa ce am repus bateria pe pozitie... fuge ca si un fulger, interesanta descoperire! @RazvyLord, daca nu scoteam bateria sigur il aruncam, multumesc!

20. #500 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by genoCid View Post
    PSP - 1004 / 5D ... deci din asta ce pot intelege? Aruncare de trei puncte la cosul de gunoi? Oricum era batranel...

Edit: ŞOC! Dupa ce am repus bateria pe pozitie... fuge ca si un fulger, interesanta descoperire! @RazvyLord, daca nu scoteam bateria sigur il aruncam, multumesc!
    Cu Placere Ma bucur ca te-am ajutat, daca mai ai o problema, intreaba aici, in general Psp 1004 se poate repara in urma oricarei probleme software ( in caz de brick cand folosesti CFW-uri false, emulatoare inselatoare, etc. ) cu Pandora Battery si Magic Memory Stick.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 55 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast