Deci mie mi se pare super jocul chair depaseste GOW pe PSP astept si alte pareri din partea voastra
Deci mie mi se pare super jocul chair depaseste GOW pe PSP astept si alte pareri din partea voastra
Hai sa nu exageram, jocul s-a lansat in uk pe 26. Chiar daca (90%) l-a tras de pe net, e acoperit de release date
mi l-am cumparat si eu dar din germania.e frumos, seamana mult cu gow .dar stie careva cum ii schimb limba? nu stiu prea multa germana si ar fi pacat sa nu ii stiu povestea.
Gow nu m-am jucat dar pot sa spun ca Dante's Inferno este foarte tare !!!
Si mie mia placut la inceput, insa dupa un timp a devenit cam plictisitor, am stat sa-l termin pentru lupta finala si pentru final. De la o bucata de vreme mi s-a parut lung si slabut, spre deosebire de Gow care este scurt insa foarte bun. Stii bine, calitate, nu cantitate!
nu se discuta despre warez pe forum!
e ok in comparatie cu gow ,e cam acceasi mancare de peste.
da ,abia ce l-am terminat ,de doua ori
odata pe germana din care nu am inteles nimic si o data pe engleza.e foarte tare dar luptele lungi devin plictisitoare ,in fapt jocul devine in sine plictisitor dupa un moment dar .Cei trept e mai lung ca si gow dar nu prea il ajuta cu ceva (spre deosebire de gow unde cand incepi sa te plictisesti se termina jocul).In rest cam aceasi tema (iad and stuff) ,monstri si chestii ,dar are mai multe quiz-uri ca gow.
Jocul este in proportie de 80% gow dar totusi merita jucat.
Avand in vedere ca a fost primul joc terminat pe PSP parerea mea este ca e foarte bine realizat si imi place finalul TO BE CONTINUED
Bookmarks