hai sa vin si eu cu o intrebare (stupida) dar sunt curiosoricum sunt nou in psp si am urmat sfatul lui donely sa vin aici sa mai ma documentez.
Daca exista skype oare exista si mess?![]()
hai sa vin si eu cu o intrebare (stupida) dar sunt curiosoricum sunt nou in psp si am urmat sfatul lui donely sa vin aici sa mai ma documentez.
Daca exista skype oare exista si mess?![]()
Exista homebrew cu ajutorul caruia poti intra pe mess. Insa ai nevoie de un hotspot sau de un router wireless.
hmm, si se poate instala pe consola acest lucru? ca internet wireless se face rost imediat![]()
Nu l-am incercat, insa vad ca programelul acesta se lauda ca stie Yahoo, MSN, AIM, ICQ. Give it a try: PSP-Messenger - for Yahoo, AIM, MSN
Originally Posted by Myshu![]()
cate ore pot lasa psp-ul la incarcat?am auzit ca daca il lasi prea mult se strica
'
poti lasa psp la incarcat cat vrei tu nu are nici o legatura si dupa ce se incarca se stinge ledu' cum a zis si Khan apropo umd poti sa il tii cat vrei ca si eu fac acelasi lucru si nu are nimic iar ca si convertor recomand xvid4psp sau alive video converter...!~!
salutare,
nici macar psp-istnu sunt inca dar VREAU sa devin dar nu ma pricep deloc, si as vrea sa invat ce trebuie, dar mai intai as dori un sfat: ce sa imi cumpar slim, phat, 2000, 2004 sau 3004?
va multumesc...![]()
phat nu se mai gasesc in magazin, slim = 200x ultima cifra reprezinta regiunea,in rest sunt identice, in europa vei gasi cu 4 de obicei, 3004 este brite-ul, modelul acesta nou aparaut. Cauta pe google diferentele dintre 200x si 300x si alege-l pe care iti place.
nu ma intereseaza f tare subiectul acest subiect tabu, mai ales ca toate 3 consolele pe care le detin sunt nemodate, dar atat timp cat exista pe aria de publicitate thread dedicat modarii consolelor (si culmea ironiei e si in capul listei), mi se pare absurd sa nu poata fi abordat acest subiect, atat timp cat se face referire doar la modarea in sine si la homebrew-uri (exclus jocurile piratate). Nu sunt nici pro, nici contra modarii, fiecare e liber sa faca ce vrea pe raspunderea lui, dar dc este atat de rusinos sa aduci vorba de acest procedeu, el ar trebui interzis pe toate sectiunile forumului si nu acceptat doar acolo unde este interes.
Societatea noastra a trecut printr-o perioada (se numea comunism) cand tot asa, n-aveai voie sa vorbesti de aia, de ailalta, nu se spunea aia, nu se spunea ailalta, n-aveai voie sa sa te uiti, n-aveai voie sa asculti muzica, sa asculti radio, sa te uiti la TV, n-aveai voie sa mergi nici pe strada. Simplu. Fara explicatii. Period.
Eu personal nu mai vreau sa stiu de vremurile alea. Dar daca unii dintre voi asta au inteles, ca a nu discuta despre un subiect implica automat rezolvarea lui, ce pot sa zic: un cald salut tovarasesc!
Multumim pentru caldele urari prietenesti, tovarase Chifteluta. De obicei este foarte simplu sa generalizezi un subiect ca sa incerci sa iti demonstrezi punctul de vedere.
Ca sa vezi cat de totalitar este regimul, o sa dau o explicatie, sper eu pertinenta. Nu se vorbeste despre modari amanuntit pentru ca, automat, aceste discutii vor duce incet incet catre piraterie. Modarea nu este ilegala, folosirea de produse software pentru care nu ai licenta insa, este.
Asadar, acest subiect al modarii este cu tais dublu. Atata timp cat se vorbeste strict de modarea in sine si nu la ce te ajuta sau ce faci cu ea, se poate vorbi liber si fara perdea.
P.S.: N-ai idee cate posturi sunt sterse, posturi in care se intreaba "la ce viteza scriu un disc pentru consola" sau "de unde trag si eu un joc de pe net".
Si ca sa-i raspunda cineva si lui psycho-07: da, se poate.
se poate vorbi despre modare, dar nu despre discuri copiate, softuri pentru a copia etc.
@chifteluta... de la a interzice discutia despre hotie (se poate numi asa), pana la ce scrii tu mai sus (am prins comunismul destul de mult si stiu ce inseamna viata traita in perioada lor), este cale lunga... oricum am observat ca in ultimul timp ai inceput sa postezi numai nemultumiri... asa esti tu nemultumit tot timpul, sau numai pe forumul asta te invadeaza partea feminina?
Asa am eu darul contrazicerii! Deh, sper sa nu te supere lipsa mea de consens si scuze daca stric armonia si bunadispozitie pe anumite subiecte. Cateodata ma contrazic aiurea si constient ca gresesc, numai pentru a mai smulge ceva informatii despre subiect. BTW, modarea nu inseamna neaparat piraterie. Aaaa, ca implicit modarea duce la piraterie, asta-i altceva. Este o diferenta in a intreba "daca" se poate moda ceva si "cum" se modeaza ceva. Si nu va mai plangeti ca stergeti posturi cu intrebari idioate. Astea n-or sa dispara niciodata si-n fond este meseria voastra de moderatori sa le pastoriti.![]()
am patru console ( psx, ps2, ps3, psp) si nu sunt modate , eu am intrebat asa pt cultura mea generala la care stau foarte prost![]()
Bookmarks