Salut
A reusit careva sa joace Skullmonkeys pe psp? Eu am incercat sa transform jocul psx pentru psp si nu mi-a reusit cu ambele variante de pal si ntsc. Daca a reusit careva sa-mi zica si mie procedura va rog.
Noroc
Salut
A reusit careva sa joace Skullmonkeys pe psp? Eu am incercat sa transform jocul psx pentru psp si nu mi-a reusit cu ambele variante de pal si ntsc. Daca a reusit careva sa-mi zica si mie procedura va rog.
Noroc
Pai ca sa poti juca jocurile de psx pe psp vei avea nevoie de un psp modat cu un plugin numit popsloader daca te intereseaza iti voi trimite un tutorial.
mersi mult, e modat, are cf 5.00 are popsloader pt 5.00, problema e ca Skullmonkeys pana la versiunile de 5.00 nu a mers, eram curios daca cineva areusit sa-l faca sa mearga.
mersi oricum
Doar sa incerci sa faci un downgrade la un firmware mai vechi recomand 3.71 m33 sau 3.80 m33 pt ca am inteles ca pe firmwareurile astea merge cel mai bine acest plugin.
Unele jocuri de psx pur si simplu nu merg pe psp, mai sunt exemple ca bugs bunny lost in time![]()
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
Bookmarks