Fratilor , ce porcarie de consola ,,,,am achizitionat de curand un psv slm , cand umblu in meniu pot seta luminozitatea la ce nivel doresc eu, in schmb in timpul jocului nu merge setata la maxim,,,,cica cei de la sony au facut chestia asta pentru o durata mai mare a bateriei{ ar fi trebuit sa nu limiteze aceasta optiune, doar pentru asta exista incarcatoarele }
Este vreo diferenta intre PS Vita PCH 2000 si PCH 2004? Eu mi-am luat PCH 2000 la oferta. Mersi!
PS Vita Isn't Dead: 3 Big Exclusives Still on the Way - deci ei spun ca nu a murit pt. ca vine Severed, Gravity Rush 2 si Persona 4: Dancing All Night? Hmm...
Persona 4: Dancing All Night care nici macar nu e un jrpg, e rhythm game. Au preferat sa scoata Persona Q pe 3DS only si Persona 5 pe PS3/Ps4. Gravity Rush 2 ar fi bine sa iasa poate anul asta pe ps vita, desi parca vad ca a apare pe ps4. Severed pare ok.
Intrebare din partea unui newbie intr-ale PS Vita-ului: jocurile fizice nu ocupa spatiu in sine pe cardul vita nu? doar salvarile pe care le fac, etc..? Thanks.
Am un card de 8 GB, dar daca se intampla asa cum banuiesc, e totul in regula![]()
Nu ocupa spatiu pe card, jocurile fizice. Decat updateurile de la jocuri si salvarile ocupa spatiu pe card.
theoretic, ar trebuie sa iti ajunga un card de 8 gb, eu am vreo 10 jocuri care imi ocupa intre 3 mb [god of war] , 13 mb fifa 15 si 540 mb killzone mercenary [ acestuia din urma I am facut update] si mai imi ramane sa bag si niste filme si niste muzica pe cardul de 8 gb
Gasesti multe filmulete pe youtube, ca de exemplu:
tot ce trebuie sa faci este sa copiezi pozele, muzica si filmele tale in folderele C:\Users\xxx\Pictures , Music respectiv Videos [ eu am windows 8], formatul filmelor sa fie neaparat mp4, gasesti o gramada de filme deja convertite pe filelist.
inca ceva, sa ai instalat Content Manager Assistant for PlayStation®
Content Manager Assistant for PlayStation�
Apoi iti conectezi ps vita la pc si intri in content manager, copy content , pc to ps vita , selectezi ce vrei sa copii si asta i tot
Tocmai am făcut ultimul update la ps vita si am sesizat o schimbare majora la remote play . Mult mai fluid pe standard , nu mai sacadează si calitatea e si buna . Chiar mulțumit . Daca următoarea consola Sony o vor face si mai buna din punct de vedere remote play eu ma declar mulțumit .
Bookmarks