^^^ PSV nu va fi $100.Eu zic ca pretul pentru bundle va fi $550.
Vita o cumperi cu 150$, PS4 cu 400$, deci care mai e rostul acestui bundle? Un 500$ sau € pt Europa ar fi ok
PSV are pretul de $199.Pe Black Friday va fi $169-179...
Va fi $500/500EUR cu consola PSV-2000![]()
Eu stiu ca acest bundle se va lansa doar in UK(decembrie 2013) si mai stiu ca noul model Vita nu s-a lansat in Europa/UK si cred ca nici in US
Nu stiu ce sa zic.Eu sper ca va fi la pretul de $500/500EUR...nu stiu ce va fi,vom vedea.
Eu vrea ca PSV sa aiba mai mare succes,eventual ceva jocuri care il revitalizeaza.
vita-ul are card de memorie proprietar sau e micro sd normal, de cat recomandati sa iau unul?
daca iau unul la mana a 2-a ce trebuie verificat?
pe ps+ cate jocuri de vita se dau gratis si la cat timps se schimba?
1. Cardul este proprietar Sony, eu zic un minim de 16GB
2. Il bagi in consola, daca il citeste, e bun
3. Doua jocuri pe luna, schimbate de regula o data pe luna
my bad, nu m-am exprimat cum trebuie
daca iau un ps vita la mana a 2-a ce trebuie verificat?
PS: e vro problema cu notificarile la topicurile la care "sunt abonat"? de miercuri sau joi nu mai primesc nici un mail din topicurile in care scriu
..ce?
Persona 5 Announced, Coming to PlayStation 3 - IGN
si mai e si: http://www.ign.com/articles/2013/11/...ounced-for-ps3Tonight's Persona event in Japan culminated with the announcement fans of the series have been waiting a very long time for: Persona 5 is real, it's coming exclusively to PlayStation 3, and it will be out in Japan by the end of 2014.
Persona 5 will (naturally) be the fifth game in the Shin Megami Tensei: Persona series, which began way back in 1996 on the original PlayStation. The last game in the core franchise to be released was Persona 4, which came to the PlayStation 2 in 2008, and to the PS Vita in 2012 in the form of Persona 4 Golden.
Little else is known about the game right now -- including if and when it will come west
Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold Announced For PS3
Tonight, during Atlus' Japanese Persona event, a new Persona 4 Arena game -- Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold -- was revealed for PlayStation 3.
Persona 4: Dancing All Night Announced For PlayStation VitaSlated to come out in 2014, and not yet revealed for western released, the uniquely-titled fighting game is set to follow-up the surprise hit Persona 4 Arena, which launched last summer and received a great score.
During Atlus' Persona extravaganza in Japan, a new handheld game was revealed. It's called Persona 4: Dancing All Night, and it's coming exclusively to PlayStation Vita.
Persona 4: Dancing All Night is a rhythm/music game set during the events (and with the cast) of Persona 4. It hasn't yet been confirmed for western release, but will launch in Japan in the fall of 2014.
Functioneaza perfect dar am probleme cand incarc imi arată semnul de la psvita clipeste de doua ori si dupa se închide ...se găsesc baterii de psvita daca da pls cu un mesaj, chiar imi pare rău ca nu mai functioneaza Va multumesc
Rymdkapsel si Passing Time sunt disponibile gratuit in sectiunea PlayStation Mobile a PS Store.
am o problema la ps vita.cand intru in jos nu imi merg butoanele doar tochu,ma puteti ajuta?iam dar reset restore tot sitot asa .cand nu e in joc merg toate
Aviz celor care joaca Tearaway.NU DESENATI PROSTII!!!!!
Has anyone been banned for uploading immature stuff on Tearaway? : vita
http://www.reddit.com/r/PS4/comments...pended_thanks/
cine ma ajuta si pe mine?nu imi merg butoanele cand intru in joc.. si cand is pe destop imi merg .. am ps vita wifi.. am dat restart restore tot si tot nu imi merge doar tochu imi mergece sa fac?
Deci marele bundle Amazon.com s-a adeverit a fi chiar unul scump.PSVita + 4 jocuri digitale + card 4GB = $260 + taxa...
Bine ca am cumparat unul nou la $155 acum o saptamana.
http://www.amazon.com/Amazon-Exclusi...eywords=psvita
In ce hal poate sa fure chinezul:
JinXing Digital CO.Ltd
JinXing Digital CO.Ltd
Bookmarks