Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 112 of 171 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 122 162 ... LastLast
Results 2,221 to 2,240 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #2221 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Final Fantasy X / X-2 HD Remastered-Edition vor aparea si pe PSVita. Ambele titluri vor putea fi cumparate la un pret total de aproximativ 40USD.
    Square Enix brings back two of the most popular RPGs of all time with bundle of the HD remasterings of Final Fantasy X and Final Fantasy X-2! Final Fantasy X follows the exploits of the Summoner Yuna and her guardians as they battle an evil immortal enemy known as Sin. This beloved entry in the franchise includes side-quests such as the underwater sport of Blitzball and a monster battle arena, as well as a redesigned fighting system that mixes classic Final Fantasy elements with a "Sphere Grid" system.

2. #2222 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Vreau sa va cer parerea (va rog fara hate speech).

Tearaway este $19.99 pe Amazon.com varianta fizica (out of stock) si varianta digitala.Merita sa iau varianta digitala (fara timp de asteptare pana vine din SUA,0% taxe de import/transport si il primesc instant) sau varianta fizica (trebuie sa astept pana intra in stock,platesc ~$4-8 transport in RO,insa il voi putea vinde dupa ce il termin)...decizie grea,momentan sunt inclinat spre digital.

3. #2223 SP
    Member angellicus's Avatar
    Sincer, la o diferenta atat de mica de pret, eu l-as lua de pe Altex la 99 de RON. In ceea ce priveste digital vs. hard copy, eu mi-am cumparat toate jocurile digital. Incep sa regret totusi ca nu am Persona, Dragon's Crown, Soul Sacrifice etc. hard copy. Nu ca le-as vinde, dar hard copies au un farmec aparte.

4. #2224 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    , dar hard copies au un farmec aparte.
    Vorbe de aur!

Eu tot detin o mare parte din jocurile preferate de Vita si Ps3 in format digital si imi pare rau ca nu le am retail copy, cutiutile alea mici au ceva aparte

Jenel e alegerea ta, eu am luat Tearaway de la Altex si nu imi pare rau. Acum strang toate paper craft-urile din joc, sotia a nascut 2 saptamani in urma un baietel si intre timp vreau sa facem toate paper craft-urile alea pentru camera lui, mi se pare cel mai tare lucru a acestui joc.

5. #2225 SP
    Dar jocul nu o sa aiba DLC,nu? Pentru ca daca va avea nu il voi putea folosi.Am cont SUA,si PSV permite doar un cont.

@Darku Felicitari pentru baietel.Sa-ti fie sanatos!!!

6. #2226 SP
    Member szabi90's Avatar
    Felicitari Darku

7. #2227 SP
    Member angellicus's Avatar
    Nu m-am gandit ca ai putea avea cont pe US. Usor problematica treaba asta! In ceea ce priveste DLC-urile, nu prea poti stii daca o sa fie sau nu. In contextul acesta, renunta la idea cu Altex-ul si decide daca hard copy are sau nu valoare pentru tine - valoare sentimentala, nu monetara!

La valoare monetara, tine minte ca:

* Pretul de la inceput a fost mic pentru Tearaway
    * Plus costul de transport din US
    * Timpul pina iti ajunge - relativ mare pentru US
    * Timpul cat il pastrezi

All in all, pana apuci sa il vinzi, nu o sa scoti mare lucru de pe el! Daca nu ma insel, deja se fac reduceri considerabile pe Tearaway si mai este si posibilitatea ca jocul sa intre la PS Plus. Sunt prea multe variabile care i-ar putea reduce pretul considerabil!

P.S.: Felicitari, Darku! Sa fie si sa fiti sanatosi!

8. #2228 SP
    Mersi tare mult pentru sfaturi.Stiu ca e complicat daca vreau sa il vand (caz in care as lua hard copy),insa eu cumpar hard copy doar daca este un joc preferat sau pretul este relativ foarte mic (de ex am luat PSASBR si Unit 13 la $10 fiecare).

Am ales sa merg pe varianta digitala,asta e,il termin si dupa aceea il pastrez pe PC ca backup.

9. #2229 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    @Darku Felicitari pentru baietel.Sa-ti fie sanatos!!!
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Felicitari Darku
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    P.S.: Felicitari, Darku! Sa fie si sa fiti sanatosi!
    Multumesc tuturor!
    Cu aceeasta ocazie am si o scuza puternica sa cumpar jocuri mai copilaresti, evident ca am cumparat ultimele Ratchet&Clank, Rayman, Tearaway and so on, "pentru ala mic"

10. #2230 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Darku, sunt greu de modelat figurinele din Tearaway?

11. #2231 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Darku, sunt greu de modelat figurinele din Tearaway?
    Mai greu e sa le colorezi daca nu ai hartie colorata
    Figurinele le faci usor

12. #2232 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Joaca cineva BlazBlue Continuum Shift Extend? Am cateva trofee online de luat si e destul de greu sa gasesc competitori.

13. #2233 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    Eu am intrat intr o seara si am gasit inediat...partea naspa a fost ca m au zvantat in bataie...ca la orice joc de fighting de care ma apuc dealtfel

14. #2234 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    din pacate cunosc sentimentul

15. #2235 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Din fericire pentru mine, am jucat sute de ure Guilty Gear acum cativa ani, iar BlazBlue e foarte asemanator. Daca nu ti se pare de prost gust, poti juca online cu Ragna + Stylish Mode. Cineva care e foarte bun te va bate oribil cu modul tehnic, insa de cele mai multe ori vei castiga. ^-^
    Ideea e ca trebuie sa castig un match in echipa fara sa lupt deloc. Mie unul imi pare destul de greu sa fac asta fara doi parteneri.

16. #2236 SP
    Junior Member gojotza24's Avatar
    Mi-am facut cont pe electronicfirst si vreau sa stiu daca iti trebuie neaparat cont Skirill sa platesti pentru ps+ ?!Mi-am facut cont pe tara din Romania are vreo problema? Se adauga inainte bani de pe card pe Skirill si apoi platesc prin programu acela pentru ps+ sau e direct de pe card fiind saitu oficial? Vreau sa stiu ca sincer nu ma pricep si nu vreau sa bag banii aiurea pe Skirill si dupa sa ma trezesc ca pierd vremea aiurea...

17. #2237 SP
    ma intreb, asa ca idee, diablo 3 n-ar merge pe vita?

18. #2238 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Sigur ca ar merge, doar ca pe Activision nu ii intereseaza Vita. Era un joc gen Diablo care trebuia sa iasa si l-au anulat anu asta. Warriors Lair cred ca sa numea. Mai sunt doua jocuri gen Diablo mai slabute: Dungeon Hunter Alliance si Silent Hill Book Of Memories.

19. #2239 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    ma intreb, asa ca idee, diablo 3 n-ar merge pe vita?
    Daca detii si un PS4, sigur ca da, prin remote play: Diablo 3 on PlayStation 4 supports Remote Play | Polygon

---------- Post added 30-12-2013 at 21:10 ----------

Quote Originally Posted by Darku View Post
    Daca detii si un PS4, sigur ca da, prin remote play: Diablo 3 on PlayStation 4 supports Remote Play | Polygon
    Nativ insa, nu cred ca vor face Blizz asa ceva, desi ar fi uber awesome.

20. #2240 SP
    da, dar din cate am inteles, momentan daca l-as avea pe ps4, oricum de la munca n-as putea sa-l joc de exemplu, nu trebuie sa fie in aceeasi retea de wifi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 112 of 171 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 122 162 ... LastLast