Am jucat eu MGS3 un pic si este foarte bun port-ul. Unul dintre cele mai reusite. Singurul defect este ca nu contine si MGS: Peace Walker dar la pretul la care-l gasesti acum eu zic ca merita pe deplin.
Poti sa vezi aici ce treaba buna au facut:
Am jucat eu MGS3 un pic si este foarte bun port-ul. Unul dintre cele mai reusite. Singurul defect este ca nu contine si MGS: Peace Walker dar la pretul la care-l gasesti acum eu zic ca merita pe deplin.
Poti sa vezi aici ce treaba buna au facut:
salutare,
mi-am luat de curand un ps vita. nu ma pricep eu foarte bine insa cred ca nu-mi functioneaza touch pad-ul de pe spate. si la uncharted si la little deviants nu a functionat. trebuie activat de undeva sau nu functioneaza? Mersi anticipat.
in uncharted functioneaza sigur la franghii, poti sa urci si sa cobori pe ele de pe touch pad
Nu stiu daca mai e valabil, l-am primit la casti, 5€ reducere pt anumite jocuri am înţeles
e bun, se da redeem pe alta pagina si primesti pe mail codul de PSN.
Dar din pacate sunt expirate, aveam si eu unul, iar cand am incercat sa bag...
m-am apucat si eu de MGS 2 HD pe vita. Intrebari:
- poti muta inamicii doborati, da da pe ce tasta
- ai doar 2ua pozitii, culcat si in picioare?
- trebuie neaparat apasat dPad jos pentru a scoate pistolul cu laser sau pot activa vro optiune ca atunci cand setez first person sa se vada asa default
- cum tragi de dupa colt
Am intrat in store si surpriza, il aveam gratis. Am luat si Rayman Origins. Traiasca PS Plus
LE: dupa 2 zile un singur minus, sunetul foarte slab daca nu ai casti. Ma refer la faptul ca se aude prea incet cu volumul la max. In rest e mai mult decat ma aşteptam, jocurile se vad superb pe oled
Pentru cei cu cont SUA Dokuro este $2.99
https://store.sonyentertainmentnetwo...KUROUSGAME0000
Eu tocmai l-am luat![]()
The Last Of Us pe Vita prin Playstation Now, este si un video in link: PlayStation Now actually works! (update: hands-on video)
Stie cineva cand apare GOD of War hd pe ps vita?Un naruto joc pe ps vita ?Am terminat si eu Uncharted si pot sa zic ca e superjocu! Mi-as dori sa mai faca un Uncharted pe ps vita
![]()
God of War Collection HD o sa apara pe vita, adica primele doua God of War care sunt si pe PS3 in HD. Naruto presupun ca o sa faca un joc pentru vita, nu s-a anuntat nimic inca. Iese Dragon Ball Z Battle of Z luna asta si pentru vita daca te intereseaza. Si eu mi-as dori sa faca jocuri de genul lui Uncharted pe vita, dar din pacate nu sunt multe.
Sa fim sincer Dragon Ball Battle of Z pentru mine unu e o dezamagire deoarece am jucat demo si nu mi-sa parut prea fun...Pot spune ca am jucat la vremea sa toate jocurile Dragon Ball de pe psp si au fost mult mai distractive!Asta mi-se pare lame ....Mai bine joc Fruit Ninja sau cum se cheama
e mai ok
https://store.sonyentertainmentnetwo...IAL00PACKAGE01
Exista deja de cateva saptamani.
Am de gând să îmi iau un PS Vita ca să îmi omor plictiseala într-un loc în care nu am conexiune la internet. Sunt curios cum, sau dacă se upgradează trofeele primite offline dacă o să conectez consola la internet.
Bookmarks