Ne vindem toti Vita si luam 3DS ca are mai multe jocuri![]()
Mie maine imi ajunge consola PSV , am decis sa-mi cumpar iarasi din cauza ca am prea multe jocuri adunate de pe ps + .
Macar sa porteze Modern Combat 5, Xcom Enemy Unkown, Deus Ex The Fall si mai sunt care merita.
am vazut si eu reclama.e o tampenie care probabil peste 20 de ani o sa fie cel mai cautat si rar joc de PSV![]()
radeti voi radeti, da' sa stiti ca nu-i asa rau jocul. Am incercat la un moment dat un demo (il gasiti pe Store) si e destul de relaxant. Poate are de-a face si cu faptul ca atunci cand eram mic bunicul avea tractor si combina agricola (seceretoare) si ma incearca un fel de nostalgie.
sunt o gramada de oameni pasionati de simulatoare / tycoon-uri. e ok daca vrei sa stai sa te relaxezi cum a zis si marv
cel mai dubios joc in parerea mea pe vita e football manager, care are foarte mult scris, si nu incape foarte ok pe ecranul de vita
Te poti descurca si fara card cu ps vita?
Luna viitoare o sa-mi iau si eu consola .. mi se par foarte scumpe cardurile... functioneaza si pe alte carduri sau doar special VITA?
Asa sunt jocurile care exista pe ios/android/vita. Pe ios si android costa foarte putin 1-2$ si pe ps vita de la 10$ in sus.
Bookmarks