Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 171 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #321 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    play.com trimit in Romania?

2. #322 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Nu, dar vezi daca te poate ajuta robertdinu cu o eventuala comanda.

3. #323 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai daca browsing-ul pe net e la fel de prost ca la PSP, nici nu ai nevoie de 3G.
    PSP avea clasa B la Wi-fi, PS Vita este standard N, adica de vreo 60 de ori mai rapid.. Nu iti faceti griji browserul va zbura, daca veti avea viteza necesara.
    Sper pe viitor ca printr-un apdate sa adauge si suport HTML5 sau Flash.

4. #324 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Darku View Post
    PSP avea clasa B la Wi-fi, PS Vita este standard N, adica de vreo 60 de ori mai rapid.. Nu iti faceti griji browserul va zbura, daca veti avea viteza necesara.
    Sper pe viitor ca printr-un apdate sa adauge si suport HTML5 sau Flash.
    M-am uitat la niste filmulete si pare slabut. Nu are flash, si e departe de smartphone-urile actuale. Poate o sa primeasca ceva imbunatatiri in viitor, dar deocamdata din punctul asta de vedere e slabut.

5. #325 SP

Cam dezamagit de Uncharted, tinand cont ca e cel mai scump de pana acum.

6. #326 SP
    Member Mythul's Avatar
    0.o
    Attached Images Attached Images aaaa.png

7. #327 SP
    Member szabi90's Avatar
    Merita sa dai cu 200-300 ron mai mult pt. versiunea 3G ? , gps-ul functioneaza doar cu internet , si 3g ii destul de slab , jocurile online nu se pot juca cu 3g.

Eu recomand tuturor care doresc 3g ,sa se razgandeasca ,deoarece nu merita , mai bine cumparati un card de 16 gb , sau un joc original ,accesorii.

8. #328 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    0.o
    Era de asteptat - nicio surpriza, cel putin pt. mine. In Japonia VITA-ul se vinde mai slab decat 360-ul

9. #329 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sper sa se vanda prost, in felul asta o sa scada pretul consolei si Sony va baga mai multi bani in jocuri bune.

Atunci mi-as lua si eu o Vită.

10. #330 SP
    Member szabi90's Avatar
    O sa se vanda bine in Europa si America , o sa vedeti. Japonezii , sunt mari fani Nintendo.

---------- Post added 15-02-2012 at 11:24 AM ----------

Ps vita din toate punctele de vedere ,este mai bun, decat produsele ds. Iti ofera experienta de joc nemaiintalnita

11. #331 SP
    Member Swift's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Era de asteptat - nicio surpriza, cel putin pt. mine. In Japonia VITA-ul se vinde mai slab decat 360-ul
    Eu vad ca se vinde mai bine decat xbox 360..

12. #332 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    O sa se vanda bine in Europa si America , o sa vedeti. Japonezii , sunt mari fani Nintendo.
    Japonezii au fost primii care au sustinut Sony... dar se pare ca de ceva ani s-a cam intors roata
    Mie imi convine, in felul asta se vor dedica mai mult pt. "western games" (acum ca e alt target) decat pt. chestiile alea asiatice de nu le intelege nimeni (si nu ma refer aici la JRPG-uri, ci la chestii gen Pokemon in tara minunilor)...

13. #333 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    ^

RonanN1, where art thou?

14. #334 SP
    Member szabi90's Avatar
    Stie cineva ? toate jocurile Vita ,au nevoie de un memory card ? pt save games ,etc ... ? , deci daca eu cumpar de exemplu " Fifa 12 , am nevoie si de un memory card , altfel consola nu recunoaste jocul ?

---------- Post added 15-02-2012 at 12:53 PM ----------

15. #335 SP
    Some PS Vita launch titles require a memory card for saves

In alte cuvinte, iti trebuie un card pt save-uri.
    Nu pentru toate jocurile dar multe din ele cer.

16. #336 SP
    Member szabi90's Avatar
    Si pt fifa 12 ?

17. #337 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

18. #338 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    inca o reclama geniala legata de gaming Bravo Sony! Nu e la fel de emotionanta ca si cea cu "Michael", dar in orice caz: un 10 e un 10.

19. #339 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Si pt fifa 12 ?
    Fifa 12 mananca CEL MAI MULT (peste 120MB la save-uri) dintre toate jocurile de PSV.

Ceva reviews (pt. varianta americana):

PlayStation Vita review -- Engadget
    Playstation vita News, Videos, Reviews and Gossip - Gizmodo
    The PlayStation Vita: The Kotaku Review

20. #340 SP
    Member Mythul's Avatar
    dure review-urile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 171 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast