Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 171 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast
Results 781 to 800 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #781 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu ma duc maine in doua magazine de jocuri sa vad cat mi se ofera pe ea. Chiar sunt curios. Asta in conditiile in care in ambele magazine se vinde cu 220�. Nu stiu de ce, dar parca as accepta si niste jocuri la schimb. E mare pacat, a stat aiurea cateva luni, nu am folosit-o mai mult de 10 ore in total.

2. #782 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Intra pe okazii. Pai normal cu garantie etc. nu iti vinde nimeni la 650-700 lei.
    Sa dai 1200 lei pe un handheld mi se pare o risipa totala, dar fiecare face ce vrea cu banii lui.
    Uite consola e 1200 lei in magazin da ? Astia o cumpara la abonament / o fura etc. si normal ar fi sa o vand la 1000 lei, asta daca ar fi cerere decenta. Dar cum cererea tinde spre zero, ps v e listat la 650-700 lei si tot nu se vinde, acela fiind un pret foarte foarte bun parerea mea.

Comparativ 3ds-ul e 800 lei la emag, dar cu greu gasesti un 3ds sub 500 lei cu accesorii.

Ideea e pentru o consola Sony, care e totusi un brand mai puternic in Romania fata de Nintendo, s-a devalorizat mult prea repede. La 6 luni de la lansare si deja se vinde in stare impecabila (practic noua ca si asa nu sunt jocuri pe care sa o folosesti) la 50% din pretul din magazin.
    Hai te rog sa nu incepem razboiul PS Vita vs 3DS, ca nu isi are rostul. 3DS e pentru fanii Nintendo atat si pentru populatia mai tanara (sa nu zic copii), oamenii maturi nu vor juca Kirby's nustiu ce sau Mario Tenis, Vita la momentul actual are jocuri destule care merita, ca nu mi le pot permite pe toate care le vreau e alta treaba.
    Sa ma joc pe un display de 3,5" mi se pare prostie, sau cel putin pentru ochii mei, acel 3DSXL imi place cum arata dar iarasi nu are al doilea analog = fail.
    Vita are tot ce vrei din prima, pretul e mare pentru ca este un hardware high-end, este premium. Eu nu am de gand sa imi vand Vita, calatoresc destul de mult si este de neschimbat pt mine.

3. #783 SP
    Member Mythul's Avatar
    Fanboy alert.

Eu vorbeam de lipsa drastica de jocuri ce a dus la o scadere masiva a pretului pe piata "gri" tu ma iei cu display, analog sticks etc.

Intelege ca eu criticam politica Sony, au lansat o consola buna si se pisa pe utilizatorii ei in ultimul hal, cu 0 noi functionalitati, jocuri din ani in paste etc. Si nu-mi spune mie ca nu au bani sa investeasca in platforma, sa aduca jocuri noi. Apple, Microsoft, Google cum au putut, si inca cu mai putini bani ca ei.
    E clar lipsa de interes fata de utilizatori.....si apoi se mai plang ca au vanzari de *****.

4. #784 SP
    Member szabi90's Avatar
    Nici eu nu vreau sa scap de consola , o sa apara aplicatii bune , a aparut deja Youtube , Skype ,Paint Park , o sa apara un update la Web browser , update PS1. Eu zic , ca o sa devina un gadget excelent. O sa intre in competitie cu Tabletele/smarthphone-urile.
    Jocul care merita cumparat este Fifa , va puteti juca online , iar este singurul joc de care nu te poti plictisi deoarece nu il poti termina.
    Nu uitati ca au fost anuntate foarte multe aplicatii interesante care o sa apara vara asta.
    La E3 nu sa vorbit de jocuri PSV deoarece nu au avut timp , insa o sa apara jocuri foarte interesante. Era vorba ca Rockstar Games o sa faca un joc " Bomba " pt. consoal PSV " sper sa fie vorba de GTA "

Sunt sigur ca in viitorul apropiat o sa devina un gadget foarte bine vandut.

5. #785 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Una e sa fie anuntate, alta e sa existe. Eu m-am saturat de ea. Astazi am dat-o.

6. #786 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cat ti-ai luat pe ea, Tudor ?

7. #787 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Eu, de 2 luni, am PS VITA 3G si pot spune ca din pacate, nu am timp sa ma joc asa de mult pe cat as vrea ...

Cateva jocuri am si eu: Uncharted, Super Stardust Delta, Escape Plan, Wipeout 2048 ... Nu am mai multe pentru ca mi-am mai luat jocuri si pentru PS3. Dupa cum spunea si Darku, as vrea si eu sa am buget nelimitat pentru jocuri.

Mie nu mi-a venit sa cred ca de buna e implementarea in Resistance: Burning Skies. Nicio diferenta fata de controller-ul de PS3. Gameplay identic cu cel de pe PS3.

Calatoresc foarte mult anul acesta si in plus, am de gand sa ma folosesc de PSV in urmatorii 5-7 ani, asa cum am facut cu PSP-ul. Pe PSP am reusit sa joc atatea jocuri extraordinare si din pacate, nu am reusit sa joc si mai multe, din sutele pe care le-as fi vrut... Inca mai am PSP-ul. Sper sa mai gasesc timp si pentru "prima dragoste portabila".

Din punctul meu de vedere, PSV ARE O SINGURA MARE BUBA! Ador faptul ca pot comunica pe Skype. Excelenta treaba! Mi-ar fi placut sa pot efectua si apeluri telefonice. CE-MI DORESC SA FI FOST POSIBILA SI TREABA ASTA! Daca functioneaza cu Skype, putea sa functioneze la fel de bine si ca telefon. As fi renuntat instantaneu la mobil si as fi carat dupa mine doar PSV! Stiu ca pare putin exagerata imaginea de a cara PSV pe post de mobil, dar pentru mine ar fi fost convenabil. M-as fi gandit ca am dupa mine un Samsung Galaxy Note! ))))) AR FI FOST OK, zic eu!

In rest, spor la joaca si aveti putina rabdare.

PS: Sper sa ne vedem in Wipeout 2048, unde ne putem bate recordurile unul altuia.

Bafta!

8. #788 SP
    Member szabi90's Avatar
    Putina rabdare , vara asta o sa apara multe aplicatii bune : Wake Up Club ; Treasure Park ; Story Teller " Ebook " ; Ecolibrium ; Tag ; Travel Bug ; Imaginstruments ; Smart As.

Jocuri bune momentan nu sunt multe , insa care sunt " Uncharted , Fifa , Wypeout , Resistance , Unit 13 , Rayman Origins , MJ The Experience " sunt jocuri foarte bune.
    Jocurile care o sa apara pe PS VITA , sunt jocuri mari la care se lucreaza mult ca sa aiba succes pe piata , sa fie apreciate de toata lumea , care nu sunt jocuri de Android / jocuri flash , jocuri de 2 lei. Si eu as vrea ca sa apara jocuri mai repede , insa mai bine sa apara mai tarziu " sa fie facute cum trebe " decat sa apara mai rapid " cu buguri , cu erori etc.. "

Si Assassins Creed , si Call of duty apar mai tarziu deoarece sunt jocuri mari/renumite la care se lucreaza mult "

Jucati Fifa in multiplayer si nu o sa va plictisiti de consola + a aparut Youtube , Skype , Paintpark , puteti folosi PS Vita , la mai multe , nu numai la jucat.

Cu aparitia acestor aplicatii , PS Vita a intrat in competitie cu tabletele renumite " Ipad , Galaxy tab , cu gadgeturile de pe piata.

9. #789 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Toate aplicatiile astea sunt si pe toate telefoanele din ziua de azi. Eu am vrut jocuri si atat. Am primit 2 jocuri cu adevarat bune. Atat. Pentru vreo 11 mil cat am dat pe consola mi se pare mult. Nu ma interseaza skype. Se vede penibil de rau. S-au trezit sa bage youtube dupa 8 luni. Si merge mai greu decat de pe un telefon de 200 RON. Browserul se misca incet de tot, bateria tine 3 ore. Pai cum naiba sa nu ma enervez cu PS Vita? Si chestia cu Fifa sunt povesti. Nu e joc facut pentru PSV, e o portare slabuta. In plus, daca am FIFA pe consola, de ce as mai da bani si pentru portabila. Daca faceau o chestie sa imparti jocurile era altceva. Asa e furt pe fata. Tot de la ei cumperi consola dar mai cumperi jocurile odata. La fel si cu "Classics".

Sony e in urma rau. Android si iOS sunt cu mult in fata la tot ce tine de aplicatii. Sony trebuia sa castige la partea cu jocuri dar nu a facut-o. In concluzie, e cea mai proasta consola Sony. Punct.

10. #790 SP
    Member szabi90's Avatar
    PS VITA a aparut de 4 luni in EU , o sa apara multe aplicatii , jocuri iar web browserul o sa fie imbunatatit " a fost anuntat " .
    Dupa parerea mea Youtube este o aplicatie foarte buna pe consola PS VITA , mai buna decat pe orice alt gadget. Datorita ecranului , videoclipurile se vad foarte bine.

necesita un Update " add friends / text chat " , si sunt sigur ca o sa apara unul.

Fifa , are cea mai buna grafica pe o consola portabila , iar jocul este mult mai bun dupa parerea mea decat cel de PS3 , deoarece cu ajutorul Touchpad-ului , touchscreen-ului jocul este mult mai interesant , mai usor. Singurul lucru ce nu imi place la joc este ca suporterii nu se misca , stau ca niste statui , insa jocul conteaza. O sa apara Fifa 13 in Octombrie pe PS VITA.

Nici eu nu prea sunt multumit de consola " Lipsa memoriei interne ; Jocurile costa mult ; Camera Foto VGA ; jocuri si aplicatii nu prea apar " , insa sunt sigur ca o sa apara jocuri/aplicatii mult mai bune in viitorul apropiat.

11. #791 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Intra pe okazii. Pai normal cu garantie etc. nu iti vinde nimeni la 650-700 lei.
    Sa dai 1200 lei pe un handheld mi se pare o risipa totala, dar fiecare face ce vrea cu banii lui.
    Uite consola e 1200 lei in magazin da ? Astia o cumpara la abonament / o fura etc. si normal ar fi sa o vand la 1000 lei, asta daca ar fi cerere decenta. Dar cum cererea tinde spre zero, ps v e listat la 650-700 lei si tot nu se vinde, acela fiind un pret foarte foarte bun parerea mea.

Comparativ 3ds-ul e 800 lei la emag, dar cu greu gasesti un 3ds sub 500 lei cu accesorii.

Ideea e pentru o consola Sony, care e totusi un brand mai puternic in Romania fata de Nintendo, s-a devalorizat mult prea repede. La 6 luni de la lansare si deja se vinde in stare impecabila (practic noua ca si asa nu sunt jocuri pe care sa o folosesti) la 50% din pretul din magazin.
    Pai in Romania reclama la consola e 0 asa ca cine naiba sa ti-o cumpere mai ales ca piraterie e in floare,cand zici romania zici piraterie.

12. #792 SP
    Member szabi90's Avatar
    Comfirmed and Rumored Features of 1.80 Firmware : http://community.us.playstation.com/...s/m-p/37477431

Sper sa fie adevarat si sa apara cat mai rapid.

13. #793 SP
    Member bartonn's Avatar
    Playstation Vita Version 1.8 Firmware Adds PS Classics Support -- Andriasang.com

The platform holder mentioned the firmware during its announcement of the PlayStation 2 Game Archives service for PlayStation 3 in Japan (via Andriasang).

PS2 Classics on PS3 first then PS VITA

PlayStation Vita
    No specific dates have been provided for when we can expect the firmware to arrive, other than the already mentioned "summer" release window. Only recently, Sony Computer Entertainment's CEO Andrew House stated that the Vita is not in need of re-evaluation but the company needs "to put more emphasis on the kinds of experiences that define and differentiate" the portable.

14. #794 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

15. #795 SP
    Member szabi90's Avatar
    Upcoming PlayStation Vita firmware update brings PSOne support | Ubergizmo

Update-ul o sa apara aceasta saptamana doar in Japonia. Totusi ,daca cei de la Sony au trecut direct la 1.80 , inseamna ca va fi un update mare care va contine multe , sper la un Web browser update si alte chestii importante.

16. #796 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Left 4 Dead pe PSV.

17. #797 SP
    Member szabi90's Avatar
    LFD pe PS VITA ? cum este posibil ?

Vad ca nu ii prin Remote play

18. #798 SP
    Member Swift's Avatar
    E un fel de remote play pentru pc. Este facut prin PS Suite.

19. #799 SP
    Member bartonn's Avatar

20. #800 SP
    Member Mythul's Avatar
    pare a fi aplicatie neoficiala. va fi blocata de sony 1000%

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 171 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast