Persoana aceea sunt cei de la Cex (un magazin) Deci jocurile pot sa le descarc din nou , fara sa platesc iarasi?
Also se pot vinde conturile de PSN? nu prea mai am ce face cu el.
Persoana aceea sunt cei de la Cex (un magazin) Deci jocurile pot sa le descarc din nou , fara sa platesc iarasi?
Also se pot vinde conturile de PSN? nu prea mai am ce face cu el.
Stiu ce e manga reader dar stiam ca e JP only
Din cate stiu poti descarca jocurile fara sa platesti.Cel putin pentru mine asa a fost.Am avut patapon 3 cumparat dupa psn cand aveam psp-ul si l-am descarcat pe vita fara sa mai platesc.
Poti vinde si contul de PSN dar nu stiu cat de repede.Nu prea sunt persoana care cumpara.
Mi-a placut vita-ul.
Ecran mare super pentru vizionat filme si seriale.
Joystick-urile evident excelente
Layout-ul butoanelor mi s-a parut ciudat putin , prea inghesuite.
Si eu am avut problema cu OLED-ul...faza cu liniile negre ce se puteau distinge pe ecran.
Singura dezamagire a fost lipsa de jocuri...reusisem sa il modez si sa instalez VHBL prin exploit. Apoi sa pun Lamecraft pe el. (just for the Lulz) si alta dezamagire , bateria...dar asa e cu un quad-core portabil.
Se pare ca nu am fost destul de atras de ps exclusives.
GTA 5 nu cred, dar un alt joc de Rockstar cu siguranta.
Acum 1 an au confirmat ca lucreaza la un proiect de Vita, sper ca nu au renuntat la el.
Cel mai logic ar fi sa porteze GTA III si Vice City pe Vita, pentru ca jocurile astea sunt deja pe Android/iOS. Si pe urma un port la San Andreas.
Ar fi trebuit sa apara GTA 3 si Vice City , totusi este vorba de o consola , si au aparut doar pe android.![]()
De cand au devenit telefoanele mai importante decat consolele cand vine vorba de jocuri![]()
Poate o sa apara un San Andreas Stories , dar nu se stie , eu as vrea GTA 5 mai mult. Sigur ar aduce un + la vanzari.![]()
niste GTA-uri mai vechi cu grafica imbunatatita si fara touchscreen bull$hit (doar daca nu e vorba de China Town Wars care mi s-a parut genial pe DS) ar fi geniale. Sandbox games sunt greu de facut dar din cate se poate vedea sunt un mega hit. Sper doar sa nu puna un pret de 40 de lire cand pe Android e 15 dolari?
Ma gandesc sa imi cumpar si eu un Vita pe la primavara, vara. Sa vad poate imi gasesc de lucru sau se mai ieftineste consola sau ambele. Jocul care m-a convins ca TREBUIE sa am un Vita mai devreme sau mai tarziu a fost Persona 4: The Golden. Tin minte ca pe PS2 mi-a placut la nebunie (unul dintre cele mai tari J-RPG-uri ever). Si acuma ai o arena in plus, un personaj in plusAwesome!
Pai pe mobile sunt alte standarde.
Am testat GTAIII pe S3 si nu sunt impresionat deloc.
Grafica e cam slabuta, controlul de toata jena si framerate-ul nu foarte consistent.
Ma mira ca are vanzari asa bune.
Probabil ca cea mai buna solutie pentru un joc de Vita ar fi sa aiba ceva legatura cu GTA V.
Poate un fel de prequel sau, chiar mai bine, sequel.
Piata sh de jocuri ps vita. M O A R TA schimburi 0 barat ,e buna consola dar peste vreo 5 ani cand s or ieftini deocamdata e mort,eu vreu sa mi l vand,am luat la preorder in februarie anu trecut cand era CALD si am facut cea mai mare gresealaa,acum am trecut la WII U alta taca.
Fiecare cu pareea lui , sunt unii care iubesc consola , sunt multumiti de ea , iar sunt altii care vor sa scape de ea. O apara jocuri , upgrade-uri , aplicatii etc. probabil un Gta , o sa creasca vanzarile
PlayStation.Blog Recap – PlayStation.Blog.Europe
Saptamana asta va fi ceva reducere pe PSN.
Si 'Retro City Rampage' se va lansa foarte curand si pe la noi.
Buna ziua, am un ps vita si mi'am facut un cont pe Polonia, si cand intru in Ps Store la aplicatii in social nu imi apare Facebook si Skype, pentru ca era un sub account cu anii sub 18?Si, am mai facut un cont pe Us cu vreo 25 de ani si cand ma loghez cu el imi zice "You must loggin with the account is linked with this Ps vita" ceva de genul.Va rog, ajutati'ma caut de mult raspunsul la aceasta intrebare.
trebuie sa formatezi cardul de memorie , care ii legat de contul precedent " POLONIA " , apoi cand ai formatat , totul va functiona cu contul US![]()
Eu sunt pe deplin multumit de consola mea.L-am luat la un pret de nebatut si fix cand s-a dat startul pentru PS+ pe Vita.Momentam am 2 jocuri fizice si ~10 de pe PSN,iar astept sa soseasca inca 10 jocuri fizice.Jocurile care imi plac o sa le am.Ceea ce imi lipseste este Killzone : Mercenary (sper ca spre vara se va lansa),si un GTA.
Bookmarks