Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 171 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #1241 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Persoana aceea sunt cei de la Cex (un magazin) Deci jocurile pot sa le descarc din nou , fara sa platesc iarasi?

Also se pot vinde conturile de PSN? nu prea mai am ce face cu el.

2. #1242 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Manga reader a aparut doar in Japonia , daca nu stii ce ii , uita -te pe youtube. Aplicatiile hulu plus si crackle au fost anuntate pt. Ps vita acum cateva luni , ca vor aparea doar in USA
    Stiu ce e manga reader dar stiam ca e JP only

Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Persoana aceea sunt cei de la Cex (un magazin) Deci jocurile pot sa le descarc din nou , fara sa platesc iarasi?

Also se pot vinde conturile de PSN? nu prea mai am ce face cu el.
    Din cate stiu poti descarca jocurile fara sa platesti.Cel putin pentru mine asa a fost.Am avut patapon 3 cumparat dupa psn cand aveam psp-ul si l-am descarcat pe vita fara sa mai platesc.

Poti vinde si contul de PSN dar nu stiu cat de repede.Nu prea sunt persoana care cumpara.

3. #1243 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Mi-a placut vita-ul.
    Ecran mare super pentru vizionat filme si seriale.
    Joystick-urile evident excelente
    Layout-ul butoanelor mi s-a parut ciudat putin , prea inghesuite.
    Si eu am avut problema cu OLED-ul...faza cu liniile negre ce se puteau distinge pe ecran.
    Singura dezamagire a fost lipsa de jocuri...reusisem sa il modez si sa instalez VHBL prin exploit. Apoi sa pun Lamecraft pe el. (just for the Lulz) si alta dezamagire , bateria...dar asa e cu un quad-core portabil.

Se pare ca nu am fost destul de atras de ps exclusives.

4. #1244 SP
    Member szabi90's Avatar

5. #1245 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    GTA 5 nu cred, dar un alt joc de Rockstar cu siguranta.
    Acum 1 an au confirmat ca lucreaza la un proiect de Vita, sper ca nu au renuntat la el.

Cel mai logic ar fi sa porteze GTA III si Vice City pe Vita, pentru ca jocurile astea sunt deja pe Android/iOS. Si pe urma un port la San Andreas.

6. #1246 SP
    Member szabi90's Avatar
    Ar fi trebuit sa apara GTA 3 si Vice City , totusi este vorba de o consola , si au aparut doar pe android.

De cand au devenit telefoanele mai importante decat consolele cand vine vorba de jocuri

Poate o sa apara un San Andreas Stories , dar nu se stie , eu as vrea GTA 5 mai mult. Sigur ar aduce un + la vanzari.

7. #1247 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    niste GTA-uri mai vechi cu grafica imbunatatita si fara touchscreen bull$hit (doar daca nu e vorba de China Town Wars care mi s-a parut genial pe DS) ar fi geniale. Sandbox games sunt greu de facut dar din cate se poate vedea sunt un mega hit. Sper doar sa nu puna un pret de 40 de lire cand pe Android e 15 dolari?

Ma gandesc sa imi cumpar si eu un Vita pe la primavara, vara. Sa vad poate imi gasesc de lucru sau se mai ieftineste consola sau ambele. Jocul care m-a convins ca TREBUIE sa am un Vita mai devreme sau mai tarziu a fost Persona 4: The Golden. Tin minte ca pe PS2 mi-a placut la nebunie (unul dintre cele mai tari J-RPG-uri ever). Si acuma ai o arena in plus, un personaj in plus Awesome!

8. #1248 SP
    Pai pe mobile sunt alte standarde.
    Am testat GTAIII pe S3 si nu sunt impresionat deloc.
    Grafica e cam slabuta, controlul de toata jena si framerate-ul nu foarte consistent.
    Ma mira ca are vanzari asa bune.

Probabil ca cea mai buna solutie pentru un joc de Vita ar fi sa aiba ceva legatura cu GTA V.
    Poate un fel de prequel sau, chiar mai bine, sequel.

9. #1249 SP
    Member szabi90's Avatar
    Are vanzari bune pt. ca is jocuri GTA , printre cele mai bune de pe Android

10. #1250 SP
    Junior Member macrou's Avatar
    Piata sh de jocuri ps vita. M O A R TA schimburi 0 barat ,e buna consola dar peste vreo 5 ani cand s or ieftini deocamdata e mort,eu vreu sa mi l vand,am luat la preorder in februarie anu trecut cand era CALD si am facut cea mai mare gresealaa,acum am trecut la WII U alta taca.

11. #1251 SP
    Member szabi90's Avatar
    Fiecare cu pareea lui , sunt unii care iubesc consola , sunt multumiti de ea , iar sunt altii care vor sa scape de ea. O apara jocuri , upgrade-uri , aplicatii etc. probabil un Gta , o sa creasca vanzarile

12. #1252 SP
    PlayStation.Blog Recap – PlayStation.Blog.Europe

Saptamana asta va fi ceva reducere pe PSN.
    Si 'Retro City Rampage' se va lansa foarte curand si pe la noi.

13. #1253 SP
    Junior Member Radu9501's Avatar
    Buna ziua, am un ps vita si mi'am facut un cont pe Polonia, si cand intru in Ps Store la aplicatii in social nu imi apare Facebook si Skype, pentru ca era un sub account cu anii sub 18?Si, am mai facut un cont pe Us cu vreo 25 de ani si cand ma loghez cu el imi zice "You must loggin with the account is linked with this Ps vita" ceva de genul.Va rog, ajutati'ma caut de mult raspunsul la aceasta intrebare.

14. #1254 SP
    Member szabi90's Avatar
    trebuie sa formatezi cardul de memorie , care ii legat de contul precedent " POLONIA " , apoi cand ai formatat , totul va functiona cu contul US

15. #1255 SP
    Multumesc mult, dar sunt incepator, cum fac asta?

16. #1256 SP
    Member szabi90's Avatar
    Settings - Format - Format memory card

17. #1257 SP
    La fel

18. #1258 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Fiecare cu pareea lui , sunt unii care iubesc consola , sunt multumiti de ea , iar sunt altii care vor sa scape de ea. O apara jocuri , upgrade-uri , aplicatii etc. probabil un Gta , o sa creasca vanzarile
    Eu sunt pe deplin multumit de consola mea.L-am luat la un pret de nebatut si fix cand s-a dat startul pentru PS+ pe Vita.Momentam am 2 jocuri fizice si ~10 de pe PSN,iar astept sa soseasca inca 10 jocuri fizice.Jocurile care imi plac o sa le am.Ceea ce imi lipseste este Killzone : Mercenary (sper ca spre vara se va lansa),si un GTA.

19. #1259 SP
    Member tudort's Avatar

Re: Clubul Sony PSV - PS Vita

Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Eu sunt pe deplin multumit de consola mea.L-am luat la un pret de nebatut si fix cand s-a dat startul pentru PS+ pe Vita.Momentam am 2 jocuri fizice si ~10 de pe PSN,iar astept sa soseasca inca 10 jocuri fizice.Jocurile care imi plac o sa le am.Ceea ce imi lipseste este Killzone : Mercenary (sper ca spre vara se va lansa),si un GTA.
    Eu am doar bundle-ul liberation și tot mi se pare grozavă

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

20. #1260 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by tudort View Post
    Eu am doar bundle-ul liberation și tot mi se pare grozavă

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Si eu am la fel Eu am cumparat a mea de Black Friday.Acum preturile is uriase (ultima data a fost 330$ cel mai mic pret)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 171 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast