Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 171 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

  1. #161 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca multi (mai ales romani) vor renunta la idee si numai pentru numele sau. Cum va suna "Ti-ai luat Vita cu tine?"

    Ce rautaciosi suntem... se vede ca am postit mult pana la Craciun...

  2. #162 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Acest joc este f apetisant.


    Lasa ca o sa va vad eu dupa lansare, o sa renuntati la shaorme ca sa va cumparati Vita

  3. #163 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    erik95, nu uita, totusi, ca pretul jocurilor va fi de 40-50$ si aici vorbim de o consola mult prea putin portabila. De banii astia iti cumperi pentru PS3/X360 niste jocuri mult mai bune calitativ (poate) si mult mai lungi ca gameplay time.

    PSV-ul, orice ar zice oricine, nu este o consola portabila. In cel mai bun caz, daca faci ~1h-1.5h spre munca, te poti juca DOAR dus-intors de la munca. daca faci greseala sa-l arati cuiva de acolo si nu ai incarcator, la drumul de intoarcere scoti iPhone-ul si te joci GTA3.

    Intr-adevar, este o consola "semi-portabila" cu multe inovatii si cand au anutat-o ma batea serios gandul sa-mi iau una. Dar sincer, imi luat DOAR daca bateria tinea cel putin 5-6h de playtime (si aici ma refer la jocuri gen Uncharted, nu ceva gen Angry Birds) si daca jocurile nu erau mai mult de 15-20 $ bucata (desi chiar si asa este enorm. eu dau pe un joc de iPad2 5-6 euro si majoritatea sunt absolut superbe, mai ales din cauza ecranului foarte mare. sa nu mai zic de autonomia bateriei de ~10h de playtime).

    Deja consolele handheld, gen PSV si 3DS, vor incepe sa dispara. Este o piata in continua cadere de la lansarea AppStore-ului din 2008.
    1. iPad-ul nu mi se pare chiar portabil. Deja la 10" imi trebuie o geanta, si asa prefer sa car un notebook (calitatea jocurilor superioara, baterie OK, control mult mai bun).
    2. Cat de mare ai mana? Nu de alta dar am incercat sa joc cateva jocuri pe telefon si mi s-a parut incomod, prea mic (ma refer doar la jocurile "premium", restul le-am jucat fara probleme - cu mici exceptii). Aici PSV castiga, e mai mare, are si o metoda de control clasica, cea principala probabil (restul vor fi folosite cum este folosita si tehnologia SixAxis pe PS3).

  4. #164 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Am avut tableta si de 5' si de 7' si de 10'. Dupa aceste experiente, eu personal, nu mai accept browsing, filme, youtube, email, mess pe ceva sub 7'. E chinul de pe lume.
    What cryyo said! Sub 7" nici eu nu mai suport gamingul (to be honest, 10" mi se pare ideal pt. two handed, 7" pt. one hand)... Poate doar daca ma trezesc ca nu am la mine decat telefonul (pe care-l port in toc la curea, nu-mi trebuie inca o geanta speciala pt. portabila).
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    iPad-ul nu mi se pare chiar portabil. Deja la 10" imi trebuie o geanta, si asa prefer sa car un notebook (calitatea jocurilor superioara, baterie OK, control mult mai bun).
    Daca tu preferi sa cari un laptop care este de 4-5 ori mai greu si a carui baterie tine de 3 ori mai putin... inseamna ca-ti plac lucrurile dificile. Aici, fiecare cu "pasarica" lui... Am observat ca unora le plac PC-urile de tip "lan party"... nu conteaza ca are 20Kg... atata timp cat e "portabil"

    Mbon, si sa-mi fac si eu un calcul... ca sa vad daca urmatorul pas va fi un iPad 3 sau PSV:

    PSV - 300 EUR
    5 jocuri PSV - 200 EUR
    1 memory card - 50 EUR
    casti - 20 EUR
    travel kit - 30 EUR

    Ajung la 600 EUR. Mai adaug si un TVA (la adaos-uri nici nu ma mai gandesc) si ajung la 744 EUR. La 32 milioane pentru o consola portabila... vorba lui erik95, mai bine-mi iau un super laptop (sau rezist pana in Februarie/Martie si puna mana pe un iPad 3)

  5. #165 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    iPad nu e consola. Nu are butoane si nu are si nu va avea niciodata acelasi feeling pe care il are chiar si foarte criticatul PSP Go. PSV e pentru gamerii carora le plac jocurile serioase, care vor butoane pe aparat si care nu vor sa se schalambaie si sa dea cu mainile in aer cand joaca ceva.

    iPad e casual, PSV e mai serios. Pretul e putin ridicat dar va scadea, jocurile vor ramane cel mai probabil la acelasi pret.

    Comparatiile cu tablete nu isi au rostul pentru ca sunt doua produse diferite.

  6. #166 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu conteaza ca e vb de doua produse diferite. In final, pe ambele te joci si ambele sunt portabile.

    Asa cum unii prefera gamepadul de PS3 si altii de X360, asa si eu prefer (in lipsa de altceva) touch si butoane configurabile si asezate cum vreau eu (in unele jocuri).

    Iar facem greseala sa ne multumim cu ce ne ofera. Nu frate'. Nu-ti convine, nu cumperi. Sony va vedea ca nu se vinde nimic si vom vedea prima scadere de pret la consola, la primul E3 (vezi cazul 3DS), la fel si la cardurile de memorie, iar cu jocurile...pot fi ele cat de complexe se poate (desi sunt sigur ca sub 10% din cele disponibile pentru vita sunt mai complexe si mai lungi chiar si decat "batranul" GTA3 care costa acum 2.99 euro).

    La fel cum putem spune de Romania, ca este o tara foarte frumoasa, pacat ca este locuita, la fel putem spune despre vita. Este o consola foarte buna, pacat de pretul cardurilor de memorie si a jocurilor.

    Din "dragoste" pentru seria Uncharted, probabil voi cumpara o consola cu acest joc (poate gasesc chiar un bundle) si imediat dupa terminarea jocului, o voi vinde.

  7. #167 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    iPad nu e consola.

    iPad e casual, PSV e mai serios. Pretul e putin ridicat dar va scadea, jocurile vor ramane cel mai probabil la acelasi pret.
    tudyniuz: ca parere personala, afirmatia ca "Ipad nu e o consola" e gresita. Vezi WiiU si parerea Nintendo referitoare la "tabletele nu sunt console". Sorry, dar pentru mine Apple a lansat ceva care in curand (daca nu deja se poate spune asta) va fi numita "console killer". Din ce in ce mai multe jocuri sunt prezentate ca avand "console graphics" iar odata cu OnLive-ul, Sony trebuia sa vina cu ceva pe masura. Deja cu Tegra3 (quad core) si iPad 3 (iPhone 5) nu va mai fi limitat niciun developer...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Comparatiile cu tablete nu isi au rostul pentru ca sunt doua produse diferite.
    Sorry man, dar voi compara mereu o consola portabila cu tabletele si smarphone-urile, pentru ca acestea sunt in momentul de fata cele mai vandute si mai folosite. Cu ele trebuie sa se bata Sony, si nu cu morile de vant...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    iPad nu e consola. Nu are butoane si nu are si nu va avea niciodata acelasi feeling pe care il are chiar si foarte criticatul PSP Go.
    Exista deja Fling Joystick pt. iPad (nu mai vorbim de cate nebunii sunt pt. iPhone/iPod/Android)... Si repet, OnLive-ul vine cu gamepad chiar si pt. iOS/Android... deci ai aceleasi butoane si feeling ca pe orice alta consola, doar ca nu mai este la fel de portabila. Insa poti juca titluri AAA fara sa dai faliment.

    Anyway, nu mai continui... ca sa nu spuna lumea ca am ceva cu Sony sau cu Apple... Eu ca gamer voi cumpara intotdeauna ceva ce voi folosi cu adevarat. Sony mi-a demonstrat cu PSP-ul ce inseamna sa dai bani pe ceva care nu a mai fost pornit de aproape 2 ani. Asta in timp ce pe iPhone/iPad ma joc zilnic. Pentru toate celelalte, exista Mastercard

    P.S. Desi cred ca stiu de ce la noi tot se mai spera ca va merita PSV-ul... Un singur cuvant: modare!

    ---------- Post added 27-12-2011 at 04:33 PM ----------

    Update 1.51 is out: PS Vita - Firmware-ul 1.51 vine cu noi reparatii

  8. #168 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    OnLive nu este chiar exceptional in acest moment. Sunt putine titluri cu touch support, dintre care doar 2-3 interesante, si nu ofera o experienta perfect fluida in Ro. Cat despre Wii U... iti scapa esentialul: tableta controller are butoane.(si din punctul meu de vedere va fi cel mai mare fail)

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

  9. #169 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oricum, orice as zice tu ai fi contra... Toate-s de rahat, doar ce scoate Sony e "the only one". Pfft... cam asta e definitia fanboysm-ului fara limite... Nu conteaza cat de prost e un joc, un device... cat de scump este sau cat de putin tine bateria. Nu conteaza ca are probleme cu freeze-uri, lag-uri, slowdowns... Conteaza doar ca are sigla Sony...
    I'm out!

  10. #170 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    iPad e casual, PSV e mai serios.
    Pt. mine e casual tot ce-i pe tablete, telefeoane, miniconsole.
    Sa zici ca faci gaming serios pe 5' e un eufemism.
    Dar vorba lui MonkY, cred ca ar trebui sa ma opresc si eu din pesimismul asta zizavi de succesul lui Vita si sa-i urez...succes-uri.
    Va scoate tot ce-i mai bun din iPad 3 , pe care abia astept sa-l vad. Si care va apare la 2-3 luni dupa Vita.

  11. #171 SP
    Member Mythul's Avatar
    In final vom vota cu portofelul. Cine il vrea si-l cumpara, cine nu, nu. Dar pariez 1 leu ca intr-un an forumul acesta de PSP / PS Vita va avea la fel de multe discutii ca si cel de 3DS (adica pustiu) din lipsa de posesori.

  12. #172 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Sa zici ca faci gaming serios pe 5' e un eufemism.
    Pai avand in vedere ca au implementat si Trophy support iar multe jocuri vor avea Multiplayer zic eu ca poate fi considerat gaming serios.Acum 10 ani nu erau Plasme/LCD-uri ca sa joace omu pe ps1 "gaming serios".Erau televizoare banale care acuma iti este mai mare dragu sa te uiti la un OLED de 5' decat la o panarama de CRT sau ce fel de televizoare mai existau la vremea aia in casele oamenilor obisnuiti.

  13. #173 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Pai avand in vedere ca au implementat si Trophy support iar multe jocuri vor avea Multiplayer zic eu ca poate fi considerat gaming serios.
    Apropo de multiplayer! Iti imaginezi ca iti faci coloana praf daca ti consola in poala, pe genunchi. Trebuie sa stai cocarjat ca nu poti tine consola mai departe de 30cm fata de ochi.
    Si cand te pui la joaca pe un Uncharted nu stai 20min. Te fura un 2-3 ore. E cumplit man, gandeste-te.
    Sau ridici mainile pt o pozitie corecta a capului si faci muschii lui Arnold din filmul Commando.
    Sa fim seriosi...

  14. #174 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Apropo de multiplayer! Iti imaginezi ca iti faci coloana praf daca ti consola in poala, pe genunchi. Trebuie sa stai cocarjat ca nu poti tine consola mai departe de 30cm fata de ochi.
    Si cand te pui la joaca pe un Uncharted nu stai 20min. Te fura un 2-3 ore. E cumplit man, gandeste-te.
    Sau ridici mainile pt o pozitie corecta a capului si faci muschii lui Arnold din filmul Commando.
    Sa fim seriosi...
    Ne jucam numai pe buda ca sa stam comozi. Iti dai seama ca la orice consola portabila ar fi problema asta desi eu nu-s de acord cu tine. Stai cum vrei cand te joci si daca nu ai inspiratie consulti gamasutra

  15. #175 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Vreau sa vad fifa pe iOS/Android ca se prezinta astfel


    Tackle a next generation sports experience in the palm of your hand.

    Experience intelligent and responsive award-winning FIFA gameplay, with over 500 officially licensed clubs.
    Take control with the innovative ability to shoot, pass and defend using the PS Vita system's touchscreen.
    Enjoy an authentic football look with stunning High Definition visuals.
    Play eight different game modes including 11 versus 11, Be A Pro and head-to-head online.


    ---------- Post added 27-12-2011 at 08:27 PM ----------


  16. #176 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Eu din clipul respectiv am remarcat numai frustrarea unui fan Athletic Bilbao ce vroia sa i-o 'traga' musai Barcelonei.

  17. #177 SP
    Member Mythul's Avatar


    A ti-am zis ca e 0.99$. Beat that !

  18. #178 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Personal daca pe psv am aceasi experienta ca pe ps3 chiar nu-mi pare rau sa dau 30-40$ pe un joc insa repet sa am aceasi experienta si in + daca jocurile nu vor avea online pass este un atu,poti juca titlul respectiv apoi sa-l vinzi si sa pierzi cat mai putin la el.

    ---------- Post added 27-12-2011 at 09:45 PM ----------

    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Uncharted: Golden Abyss – €49.99/�44.99/$69.95
    ModNation Racers: Road Trip – €39.99/�34.99/$54.95
    Everybody’s Golf – €39.99/�34.99/$54.95
    WipEout 2048 – €39.99/�34.99/$54.95
    Unit 13 – €39.99/�34.99/$54.95
    Little Deviants – €29.99/�24.99/$39.95
    Reality Fighters – €29.99/�24.99/$39.95
    Play.com reveals Vita launch game prices • News • Eurogamer.net
    It's worth shopping around for your Vita goodies of course. Amazon.co.uk is selling Uncharted: Golden Abyss for �28.37. It has Ridge Racer down for �30.07.
    Si se pare ca pretul chiar e unul mai mult decat acceptabil
    http://www.amazon.co.uk/Namco-Ridge-...4&sr=8-1-fkmr0

  19. #179 SP
    Member liviu15's Avatar
    faceti niste comparatii care nu isi au rostul , prefer sa dau 50euro pe un joc care merita sau sa astept sa se ieftineasca , si as da oricand ipod touch-ul meu pe un ps vita care este chiar mai ieftin , am zis sa dau o santa jocurilor touch despre care aveam o parere proasta , dar am ajuns la aceeasi parere si regret totii banii cheltuiti in itunes si pe ipod touch 4 32gb , si majoritatea jocurilor asa zise bune de pe ios sunt copii mai proaste ale jocurilor mai vechi de console, modern combat= modern warfare , nova= halo , backstab= assasin's creed , gangstar= gta , shadow guardian= uncharted , six guns= red dead redemption si multe altele , care nici nu se compara cu jocul pe care il copiaza , story-ul e de rahat la aproape toate jocurile facute parca de un copil de clasa a 3-a , pentru mine story-ul conteaza cel mai mult la un joc , singurele jocuri care le-am terminat si recunosc ca au fost bune sunt the adventures of tintin care desi cam de copii are story bun , diversifitate, si grafica buna , si dead space care se vede ca s-a lucrat ceva la el nu scos peste noapte ca cei de la gameloft. de baterie cum puteti sa va plangeti ca dureaza peste 3 ore cand mai mult de 2 ore de jocuri 3d nu scot cu ipod-ul meu ,sa nu mai spun daca aveam iphone ma jucam 2 ore si dupa nu ma mai putea suna nimeni pana nu ajungeam acasa. Iphoneul si ipad-ul ar trebuii sa ramana la jocuri casual care intradevar sunt bune si te tin ocupat , angry birds , where is my water , cut the rope si altele , dar jocurile de la gameloft si altele sunt doar niste copii proaste si e incomod sa joci astfel de jocuri pe touchscreen , care nu se compara cu niste joystick-uri si butoane reale , iap ps vita este facut destul de bine , doar nu iei ps vita sa faci poze , are camerele pentru augmented reality , si logic ca nu are functie de telefon , daca este o consola , acum vreti si telefon fix pe urmatorul xbox sau ps , iar asta e pretul de lansare , daca aveti rabdare se va ieftinii , dar comparatiile cu iphone sau tablete nu isi au rostul , ps vita e mai ieftin decat toate de la lansare iar jocurile sunt mai scumpe deoarece sunt lucrate nu scoase in graba pentru a scoate niste bani.
    Numai pentru uncharted as platii pretul consolei , este un joc care ar merita chiar mai mult , are story bine gandit , cum sa spui ca avem deja uncharted 3 , daca are un story nou de nivelul celor de pe ps3 este bine venit.
    Iar senzorii , camerele si touchurile sunt bine venite pentru jocuri casual si a diversifica jocurile , doar nu credeti ca o sa trebuiasa folosite toate intr-un joc cum zicea cineva mai sus , poate in little deviants care e facut sa arate toate functiile acestor senzori , si oricum nu sunt folosite toate odata ci fiecare la nivel diferit.

  20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by liviu15 View Post
    prefer sa dau 50euro pe un joc... si as da oricand ipod touch-ul meu pe un ps vita care este chiar mai ieftin , am zis sa dau o santa jocurilor touch despre care aveam o parere proasta , dar am ajuns la aceeasi parere si regret totii banii cheltuiti in itunes
    Quote Originally Posted by liviu15 View Post
    Cine se plange? eu unul sunt foarte multumit , in felul asta vor fi putine console modate(printe care si a mea)... daca nu imi permit originale apelez la piraterie... restul nu am mai gasit la mine in oras asa ca am piratat , dar ii sfatuiesc pe cei care isi permit sa nu faca la fel.
    Quote Originally Posted by liviu15 View Post
    Si atunci nu vorbiti de piraterie ca si cum ati fi total impotriva ei cand nu e asa , intradevar are si parti proaste... xboxul intradevar l-am luat nou... cunosteam consola perfect inainte sa o cumpar si am si modat-o singur... Si chiar daca ziceti ca nu iti permite nu lua nici consola , daca ai pozibilitate sa piratezi , de ce sa nu o faci , tu daca ai gasi un produs furat mult mai ieftin pe la "baieti" ai sari imediat sa cumperi , asa si la jocuri vonovati sunt cei de le pun pe net.
    Eu zic sa ne lasi cu pirateriile tale si cu lectiile de viata pe care le tot tii... Preferi sa dai 50 EUR pe un joc de PSVita dar in schimbi piratezi si pe Xbox si pe PS3... Nu vreau decat sa te intreb: "Doare ipocrizia?". Nu e nevoie de raspuns, e intrebare retorica... iar la urmatorul post de-al tau in care mai explici cat de ok e pirateria, ban!

    Later edit: Mai ne si prostesti in fata... ne explici cat de rau iti pare de banii cheltuiti pe iTunes cand tu iti vinzi iPod-ul cu 25GB de piraterii: www.consolegames.ro/forum/f45-diverse/53889-ipod-touch-generatia-4-32gb-ca-nou-husa-garantie-cel-mai-bun-pret. Ia tu o pauza te rog, poate te ajuta sa mai intelegi un pic lucrurile...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 171 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand grip ps vita / psvita / vita slim 2000 By bloodindark in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 15-09-2021, 17:09
  2. Ghid PlayStation Vita By OEE in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 8 Last Post: 06-08-2015, 21:59
  3. Playstation Vita primeste PS Plus By Dant3 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 16-11-2012, 10:00
  4. PlayStation Vita - Hit or miss? By AndRewqp in forum Hot Story
    Replies: 17 Last Post: 21-12-2011, 10:10
  5. PlayStation Vita-ul va fi region free By Tudoran in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 22-09-2011, 00:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts