Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 27 of 27

Thread: Jazz jackrabbit 2 - psp

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta am incercat si eu sa-i explic dar nu intelege.
    Si sincer, din cate vad, el nu prea face nimic, ci mai mult asteapta pe altcineva sa faca pentru el.

E mult mai greu sa portezi un joc pentru PSP decat sa-l "fortezi", poate cu un emulator, pe un iOS sau Android.

Gandeste-te mai bine.

Mai mult decat sa-l portezi, nu ai cum sa faci.

Sa refaci tot jocul de la inceput, inseamna sa faci tot codul, animatiile, desenele, tot.

Da, felicitari, ai facut coperta. Ai luat o poza cu ei si ai pus o bara neagra sus, de la PSP. Daca ti-a luat mai mult de 5-10 minute, inseamna ca "portarea" asta o sa-ti ia o vesnicie.

2. #22 SP
    Member szabi90's Avatar
    M-am documentat , pe youtube , google , ii 3d , ce altceva sa fie daca nu ii joc , pare a fi un joc . Doar ca are muzica din JJ2 ,atat , jazz arata ca o cutie. Grafica ii fainutza.

Ar fi cel mai interesant sa joci JJ2 , pe consola psp , de aceea imi trebe. Daca nu ati inteles pana acuma !!! Voi vorbiti tot despre iphone si pc.

Eu cred ca lumea sa cam plictisit sa joace jocul pe PC , jocul nu a fost lansat pe consola , ar fi interesant.
    In primul rand Iphone nu ii pt. jocuri , doar ca ai jocuri pe el , nu inseamna ca ii o consola.

PSP are toate butoanele necesare de a juca acest joc , are si joystick , il poti conecta si la TV. ... nu vad ce sens ar avea , sa te joci acest joc pe Iphone , nu ar fi asa interesant ca si pe PSP. Asta ii parerea mea. Fiecare cu parerea lui.

---------- Post added 11-12-2011 at 11:23 AM ----------

Daca vrei sa stii , si eu incerc sa fac ceva , am 2 prieteni , cu care incercam sa facem jocul. Ne trebe source code.

---------- Post added 11-12-2011 at 11:25 AM ----------

Am postat acea coperta doar pt. ca thread-ul se numeste JJ2 psp , nu ca sa faci misto de mine.

---------- Post added 11-12-2011 at 11:27 AM ----------

Nu vrem sa refacem , vrem sa il portam doar.

---------- Post added 11-12-2011 at 11:30 AM ----------

Incercati acea modalitate de care tot v-am vorbit.

Instalati emulatorul Mac os 8 , instalati si jocul " versiunea mac . fisier dmg. "

---------- Post added 11-12-2011 at 11:36 AM ----------

Macar respect merit pt. ca am inceput acest thread.
    Timp de 7 ani ,de cand PSP-ul a fost lansat , nimeni nu a incercat asta. Momentan mai mult nu pot sa fac. Incercam sa lucram la joc dar ne va fi greu , pt. ca ne trebe source code. Incercam mai multe modalitati. Inteleg ce vrei sa spui razvan , dar nu ma las , sa stii , nimic nu este imposibil. Daca stiti voi o modalitate mai buna . Eu cred ca lumea ar juca acest joc mai mult pe psp , decat pe Iphone.

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu vreau sa intelegi ca am ceva personal cu tine, dar este absurd sa sugerezi ca meriti respect pentru ca ai deschis un thread si pentru ca incerci ceva.
    E o alegere personala.
    Si eu tin 2 blog-uri personale, dar nu cer respect pentru asta. O fac pentru mine.

Tu ai deschis acest thread in speranta ca cineva te va ajuta cu munca pentru joc.

Inafara de incercarea unui emulator si facerea unei coperti, sunt foarte curios cat ai "progresat" de cand ai inceput.

4. #24 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Macar respect merit pt. ca am inceput acest thread.
    Timp de 7 ani ,de cand PSP-ul a fost lansat , nimeni nu a incercat asta. Momentan mai mult nu pot sa fac. Incercam sa lucram la joc dar ne va fi greu , pt. ca ne trebe source code. Incercam mai multe modalitati. Inteleg ce vrei sa spui razvan , dar nu ma las , sa stii , nimic nu este imposibil. Daca stiti voi o modalitate mai buna . Eu cred ca lumea ar juca acest joc mai mult pe psp , decat pe Iphone.
    Nu a incercat nimeni, pentru ca la PSP, comunitatea de indie devs = 0. Deci incercati degeaba, pierdere de timp. Categoric jocul, daca ar exista, ar fi mult mai jucat pe iPhone pentru ca modul de achizitie e mult mai simplu, e mult mai popular. Sa fim seriosi, PSP-ul e mort.

Sa mai zic din perspectiva unui dezvoltator cum e sa faci jocurile pe PSP si pe iPhone ? De 231321x mai simplu e pe iPhone.

Quote Originally Posted by szabi90 View Post
    Daca vrei sa stii , si eu incerc sa fac ceva , am 2 prieteni , cu care incercam sa facem jocul. Ne trebe source code.
    Lucru care nu exista. Epic nu face publice codurile sursa ale jocurilor.

5. #25 SP
    Member szabi90's Avatar
    Pararea ta GSOLs , probabil este moarte pe piata Romana , dar in America este foarte popular , si in Eu.

Probabil ar fi mult mai jucat pt. ca Iphone momentan domina piata Romaneasca , dar conteaza ? Iphone nu ii pt. jocuri. Se cumpara pt. ca are multe aplicatii , poti telefona , ii cu Touch screen.

psp este mort dupa parerea ta , vad ca habar nu ai ce zici. Peste 6 zile apare pe piata Ps Vita ce va avea mare succes pe piata. Impreuna cu NDS , sunt cele mai bine vandute console multitalentate din lume. Compara atunci iphone-u cu ps vita... nu le poti compara.

Ok , macar am incercat sa fac ceva , si ce am inceput , o voi continua. Puteti zice ca este o idee proasta. O fac pt. mine.

---------- Post added 11-12-2011 at 08:35 PM ----------

Ii mai simplu pt. iphone , dar mai interesant pe psp. Clar !!! Pt. android a inceput cineva sa faca jocul .

---------- Post added 11-12-2011 at 08:38 PM ----------

Am deschis acest thread , exact cum zici tu , Razvan .. in speranta de a gasi pe cineva sa ma ajute ... Care ii problema ? Daca nu gasesc pe nimeni , voi continua ce am inceput.

6. #26 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    OK, ma retrag. Te rog sa te informezi. Nu trebuia sa intru in discutia asta cu tine, esti foarte prost informat, imi bat capul degeaba, esti si foarte ingamfat. Cred ca daca o sa mai vina 10 persoane care o sa zica ce am spus eu, tot pe a ta o sa o tii. Salut.

7. #27 SP
    Member szabi90's Avatar
    Poate Gamewathc ii mort , ai vrut sa zice ....

Bine faci GSOLs , a fost de ajuns sa tot aud de iphone ... threadul se numeste psp .

---------- Post added 11-12-2011 at 10:24 PM ----------

Gamewatch ...

---------- Post added 11-12-2011 at 10:25 PM ----------

Nu ai ce sa zici ? toata lumea ii innebunita dupa Iphon ...

---------- Post added 11-12-2011 at 10:36 PM ----------

Lansarea consolei PS VITA este anunțată la sf�rșitul lui 2011 �n Japonia și unele părți din Asia. Zici că psp-ul este mort. Eu prost informat ? Poate psp-ul nu are succes at�t de mare ca Iphon s-au Samsug Galaxy, dar nu este mort" . Cu Nintendo DS , sunt cele mai bine v�ndute console portabile din Lume. Ok , v-ati spus fiecare părerea , mai ales Răzvan , sa nu mai scrieti daca nu aveti ceva important de spus , despre joc.

Am deschis acest thread in speranta de a gasi pe cineva sa ma ajute la project. Nu ca sa ne certam pe aceasta tema , am inteles clar ce vreti sa ziceti. Eu voi contiuna acest project.

---------- Post added 12-12-2011 at 11:46 AM ----------

[/COLOR]Lansarea consolei PS VITA este anunțată la sf�rșitul lui 2011 �n Japonia și unele părți din Asia. Zici că psp-ul este mort. Eu prost informat ? Poate psp-ul nu are succes at�t de mare ca Iphon s-au Samsug Galaxy, dar nu este mort" . Cu Nintendo DS , sunt cele mai bine v�ndute console portabile din Lume. Ok , v-ati spus fiecare părerea , mai ales Răzvan , sa nu mai scrieti daca nu aveti ceva important de spus , despre joc.

Am deschis acest thread in speranta de a gasi pe cineva sa ma ajute la project. Nu ca sa ne certam pe aceasta tema , am inteles clar ce vreti sa ziceti. Eu voi contiuna acest project.[/QUOTE]

---------- Post added 12-12-2011 at 11:46 AM ----------

Din greseala am dat double post !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2