Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 24 of 24

Thread: PS Vita: accesorii

  1. #21 SP
    Junior Member pspmaster's Avatar
    salutare intrebare deci ce site trebuie sa fie adica zona la amazon ca sa pot cumpara si eu franta sau germania sau anglia sau america care ajunge repede ? oare vama cum este trebuie sa platesc ? sau

  2. #22 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Atata timp cât comanzi din Europa nu plătești nici o vamă nimic, însă la suma finala iți va fi calculat tva-ul specific României. (adică diferența de TVA față de țara din care cumperi)

    Poți comanda liniștit atât de pe Amazon UK, câț și FR, DE, ES. Acum depinde ce vrei să cumperi, sunt vânzători care nu trimit peste graniță. (dacă produsul este vândut de Amazon, poate fi livrat fără probleme in România) Ca idee, am primit de la Amazon DE un joculeț în 4 zile prin Cargus. (livrare standard)

  3. #23 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Ce accesorii mai recomandati pt. o PS Vita 2000?
    Am cumparat Nyko PowerGrip si o Protectie ecran fata spate, plus un card de 64 Gb sa pot downloada ce au tot dat la PS Plus.
    Ma gandesc sa mai iau gripuri pt thumbs stickuri si poate o husa de protectie (travel case). Alte idei?

  4. #24 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Eu cred ca am facut marea greseala sa comand de pe Play-Asia si asa platesc si 20% TVA la vama. Pachetul a ajuns in 3 zile din HK in EU iar de vreo 3 sta la noi la vama pt ca deh, formalitati si romanisme.

    E o vita slim 2000 silver noua la care am luat ca accesorii un LCD filter, o husa Hori albastra si un card 32gb. Separat de la noi mi-am gasit un adaptor pt priza si mai vreau un strap pt incheietura dar nu stiu de unde sa gasesc unul ( nu e musai sa fie Sony).

    Au la altex asa ceva? Am cautat strap dar am gasit doar pt Switch.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts