Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 74

Thread: PSP GO

1. #21 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    lol

nu cred -display mic => suck`s

2. #22 SP
    Junior Member tolique's Avatar
    @gorrocs
    Download poti face oricand atat timp cat ai un cont de PSN si conexiune wireless. Pot face si eu care am CFW si nu ma impiedica cu nimic.

Chiar am cumparat si un joc cu propriul card, asta sa fie problema...

3. #23 SP
    Junior Member gorrocs's Avatar
    De pe ce store? US probabil, folosind o adresa falsa. Si eu fac acelasi lucru pentru PS3 dar nu am luat lucruri mai scumpe de 5-10$. Daca sa zicem iei un PSP GO si iei in timp jocuri de cateva sute de $ (30-40$ jocul) nu iti convine ca la un moment dat sa te trezesti cu contul inchis (sansa mica, nu stiu daca Sony face asta, Apple face sigur cu iTunes Store).

Ma rog, problema era de principiu, sa lansezi o consola exclusiv online intr-o tara fara Playstation Store deci fara o cale legala de a o umple cu content.

4. #24 SP
    Junior Member TeQsen's Avatar
    Nu inteleg ce va place unora la psp GO...conceptul nou?sau pt. ca e un proiect nou?Asa e tot romanu...vede ca apare ceva nou,hop sa-l luam ca-i cel mai tare...si dupa asta ramane de multe ori cu buza umflatawake up...we live in romania!(P.S. nu vreau sa conving pe nimeni cu nimic e doar parerea personala)

5. #25 SP
    Teraflops Graft's Avatar

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se pare ca Sony cand se referea la "50% smaller in size" si "40% lighter in size" pentru PSP Go, nu il compara cu PSP 2000 sau PSP 3000, ci cu Fat (PSP 1000). E usor de verificat:

PSP-1000, 170mm x 74mm x 23mm, 280g
    PSP-3000, 169.4mm x 71.4mm x 18.6mm, 189g
    PSPgo, 128mm x 69mm x 16.5mm, 158g

7. #27 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Nu mi se pare un produs care sa sparga piata pt. ca nu aduce nimic nou. Ds`urile alea old school si 'limitate' cum sunt ele, macar s`au adus imbunatatiri reale la fiecare model nou , nu doar de design si de pret. Nu am 'pus mana' pe el inca, dar sincer mi se pare mai incomod decat psp`ul normal (probabil si fiind obisnuit cu acest model), pare mai fragil (l`ai scapat pe jos de 2 ori si e PsP-Pa!).
    Atata timp cat jocurile ce vor aparea vor fi compatibile cu ambele variante, nu vad un motiv real de a face 'upgrade`ul', decat daca esti fanboy sony.

p.s. MonkY, as fi preferat sa il compare cu Ps2`ul mai bine..... dar nu la greutate, ci la specs si 'biblioteca' .
    p.p.s. cand o sa apara acel psp capabil sa emuleze jocuri de ps2, intradevar o sa consider ca merita.

8. #28 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Procesorul e cu 40% mai rapid. Spre deosebire de PSPul clasic care are un procesor de 333 Mhz, PSP Go va avea un procesor la 480 Mhz

http://www.joystiq.com/2009/07/02/ps...than-original/

9. #29 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Putin , deja exista telefoane cu procesoare dual core .

10. #30 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    ...Mi se pare firav...seamana cu sidekick...
    Psp-Go! (and get another one!) referitor la ce zicea Legollas11

Trebuia in locul "craterului" in care au pus select si start sa puna Right analog stick!...ce mare branza. macar asa aveam si noi niste shootere mai "easy".
    Si inca o chestie tot legat de analoage....cum naiba tii consola...cand directional pad-ul e imens si automan nu cred ca poti ajunge sa folosesti Analogul fara sa tii mana intr-o pozitie anume. Psp-urile normale(stramosii) aveau analoagele bine pozitionate!
    Ps: Parerea mea.

11. #31 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Intelegeti ca nu se poate introduce al doilea analog pana cand nu va iesi o noua platforma, ar fi cea mai proasta strategie, deoarece pe jocurile scoase inainte sa se introduca analogul nu va fi compatibil, iar cele care ar aparea ulterior ar trebui scoase in 2 editii, una cu suport pentru al doilea analog si una pentru modelele vechi. Nu e chiar asa cum crede toata lumea.

12. #32 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    vand street fighter alpha 3 max umd nou ...sau schimb

13. #33 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    vand street fighter alpha 3 max umd nou ...sau schimb
    ce legatura are asta cu site-ul?
    on: poate exista o posibilitate sa cumperi jocurile si din magazine

14. #34 SP
    Junior Member dAvIdz0r's Avatar
    Nu va mai faceti griji atata timp cat exista modingul si piratarea .Ce trebuie neaparat sa le luam din magazine ?

15. #35 SP
    Member octav's Avatar
    baiete daca recurgi la modding si piraterie, ori esti sarac., ori esti zgarcit. nu fii fraier si cumpara, nu downloada

16. #36 SP
    Member Rblood's Avatar
    Quote Originally Posted by dAvIdz0r View Post
    Nu va mai faceti griji atata timp cat exista modingul si piratarea .Ce trebuie neaparat sa le luam din magazine ?
    Daca nu exista mentalitatea asta poate nu trebuia sa trec in cont nu stiu ce adresa de prin nu stiu ce tara ca sa pot sa descarc ceva de pe PS store, si sunt sigur ca nu dadeam atat de multi bani pe un joc din magazin. Oricum, slabe sanse sa fie lansat oficial si la noi.

17. #37 SP
    Member colossus's Avatar
    un concept interesant psp go

18. #38 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by dAvIdz0r View Post
    Daca o sa continui tot asa , pe site-ul acesta cred ca vei fi pe cale de disparitie ..

19. #39 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Atatea lucruri spuse pe acest thread dedicat noului psp dar nicio data de lansare.
    Stie vreo cineva cand apare?

20. #40 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast