Pute-ti sa imi spune-ti un site in care sa vad screenshot-uri sau video-uri din jocuri de psp inafara de gamespot sau IGN pentru ca vreau sa imi fac o lista de achizitii si nu stiu de unde sa incep.
Pute-ti sa imi spune-ti un site in care sa vad screenshot-uri sau video-uri din jocuri de psp inafara de gamespot sau IGN pentru ca vreau sa imi fac o lista de achizitii si nu stiu de unde sa incep.
thx man mult de tot !
mai am o nelamurire jocul Prince Of Persia Rival Sword este aceelasi cu Prince Of Persia The Two Thrones ?
Da, identic, numai grafica diferaL-am jucat si eu si pot sa zic ca-i super, dar m-am plictisit la 5 minute pentru ca am tot jucat Two Thrones pe PC
![]()
recomand si sa arunci un ochi aici:
Metacritic: Index of PSP Game Reviews by Score
Sunt toate jocurile de PSP care au primit reviews si au fost notate. Poti astfel sa-ti faci o clasificare si in functie de cat de bine au fost primite. Daca faci click pe link te duce si pe site-urile de jocuri care au recenziat jocul si deci poti sa ai acces la mai mult decat GameSpot, IGN si GameTrailers.
Pe langa ele mai recomand si 1UP.com - Your home for PC video games PS2 Xbox 360 PSP DS GBA PS3 WII cheats previews reviews boards blogs
pana aproape de finalul jocul e exact ca si TT ...are doar 1-2 nivele in plus fata de TT, in rest acelasi game-play acelasi story-line, si in + poate mai are cateva artwors si cam atat.
Bookmarks