Vreau si eu sa joc mai tarziu, cine imi da invite?
Nici nu stiu daca pot sa joc in seara asta ca m-am taiat la un deget azi lol
But i will try. Nu uitati, add camusu!![]()
eu ma cred sef.... sunt locul 49 in lum e la car jack... uitate la clasamentele mondiale daca nu crezi... tu esti dupa sute de mii de fraieri... te fac oricand vrei tu.... eu sunt nasul tau.... psn meu e kyokusinkai
Kyokusinkai te aveam de ceva vreme in lista, tu mi`ai dat add .Daca erai nasul meu nu crezi ca ar fi trebuit eu sa`ti dau add ?si de ce tocmai acum te ratoiesti ? hmm ?
Daca esti cu muschi si ceva ani mai mare esti cel mai tare din parcare ?
Sa stii si tu ca pe un om il faci cu muschii mintii nu cu "cei la vedere"
ps : pot fi si dupa miiiiiileee de fraieri atata timp cat ma simt bine in pielea mea si pot purta o conversatie la aproape orice nivel.
sentyno ai intrebat cine se crede bazat la gta iar eu ma cred bun avand in vedere pe ce loc sunt... apoi am vazut ca te am si eu in lista.. oricum poate jucam putin... gta4... o seara buna
Ohh am inteles cu totul altceva . Cand am ctiti cu car jack si am vazut si poza ta, nu stiu de ce am facut legatura cu cei care imping masini, sau le trag .
Greseala mea, n`am inteles bine.
Avand in vedere ca nu prea le am cu gta, recunosc ca esti cu mult peste mine . Sef sau cum vrei tu sa`i spui![]()
Care te crezi ma sef pe aici lol?
ma bine zis sefumeu
Si poate deseara la 10 ne strangem sa jucam ceva
![]()
eu stau de 5 ore pe el... sa-mi reiau locul la car jack ca nu jucasem 3 zile si pierdusem 3 locuri... acum sunt iar 50... e greu sa te mentii ca vin mereu din urma altii...
Iar ati inceput cu discutiile astea penibile? Vreti sa vedeti cine-i sefu' vostru pe forum?![]()
Bookmarks