Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 323

Thread: Grand Theft Auto IV Multiplayer

1. #261 SP
    Banned tacconi's Avatar
    si ce perfectule? crezi ca nu se mai joaca lumea gta4? daca esti asa glumet hai sa ne vedem fata in fata in joc sa vedem care pe care.... a, am uitat ca tu te simti bazat numai in single player... bunule... bafta

2. #262 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Copilu' (vorba vine),ce ai ?
    Ti se pare o gluma faptul ca ti-am spus ca pe thread-ul asta nu s-a mai postat de 3 luni,macar de faceai un post inteligent, daca vroiai sa spui ca va aparea ,o faceai printr-un news la timpul potrivit.
    Te-am intrebat pe ce loc mai esti, ahahaahhh buna gluma asta
    Nu ma joc cu tine pentru ca esti prea bun si s-ar putea sa ti se reseteze scorul datorita "prostiei" mele.
    Intre timp am mai evoluat si nu joc GTA 4 in "continuuuuu"

Nobody's perfect,Baby!

Sunt prea tanar sa mooor

3. #263 SP
    Banned tacconi's Avatar
    ok atunci poate ne vedem in cod 4.2 ca de 2 luni sunt pe el calare, ce zici?

4. #264 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Nu-l am ,eu joc numai Eye pet

5. #265 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Maine in jur de ora 22 / 23 ma gasiti pe mine si Studentul la o partida...erm...de GTA4 (free-roam, plimbari cu masinute, takedown uri a la burnout, etc). Cine vrea sa ni se alature sa se anunte...

6. #266 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Maine in jur de ora 22 / 23 ma gasiti pe mine si Studentul la o partida...erm...de GTA4 (free-roam, plimbari cu masinute, takedown uri a la burnout, etc). Cine vrea sa ni se alature sa se anunte...
    Daca am voie doar o ora (stiind ca jucati de la 22) may I join u guys?

7. #267 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ill join
    add:Cristy576

8. #268 SP
    Member rappy777's Avatar
    Se mai baga cineva, in seara asta, pe la 8-9-10 ?

9. #269 SP
    Am nevoie de un trophy si anume "Fly the co-op" You completed in time "Deal Breaker" "Hangman's NOOSE" and "Bomb da base II"
    Pentru acest trophy ne trebuie player "experimentati" deoarece Deal Breaker e super greu sa-l termini in 7 min 30 asa ca rog seriozitate , ora de intalnire azi pe la 22:00 sau maine la 21:15 , pt doritori rog sa posteze ca vor sa ma ajute , raman dator!

PsN: Cristy576 , Bafta!

10. #270 SP
    Ce iti trebuie tie este un singur om (toate misiunile se fac cel mai usor in 2 oameni), si anume un pilot de elicopter foarte bun. M am chinuit vreo 3 zile la rand cu un englez sa il fac si am reusit intr un final. Satisfactia a fost maxima .

Banuiesc ca ma vei intreba care este PSN ID ul lui, well, tipul nu mai are jocul deci nu te poate ajuta.

11. #271 SP
    what about you?

12. #272 SP
    N am mai jucat GTA de foarte mult timp (nici macar nu mai stiu sa conduc bine o masina), si chiar si cand jucam intens, tot nu prea le aveam cu pilotatul.
    Si pe langa asta, trofeul necesita foarta multa rabdare si timp. Din pacate nu le mai am pe nici una.

Imi pare rau.

13. #273 SP
    Am reusit Fly the co-op !!!

14. #274 SP
    Member rappy777's Avatar
    Mai joaca cineva ?
    Daca da, sa fie liber seara dupa 8 in orice zi.

15. #275 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    presupun ca nu mai e nimeni doritor de o cafteala mica prin LC..

16. #276 SP
    Junior Member Min3L's Avatar
    Ma ajuta cineva in seara asta la bomb da base 2 noose si deal breaker sa iau trofeu?

17. #277 SP
    Member dorin_star's Avatar
    EU MAI JOC !cine vrea sa-mi dea add.

18. #278 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Si eu am chef de o rafuiala mica prin LC. Daca vreti sa ne adunam, eu ma bag

19. #279 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ok,daca va strangeti sa imi dati un mesaj pe PSN

20. #280 SP
    Junior Member Min3L's Avatar
    Bagati psn id {minel90} fara paranteze si ne apucam ricum vreau sa iau trofeul fly co-op

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast