Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 55

Thread: Ratchet&Clank Future: Quest for Booty

1. #21 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Am zis eu ca e dependent? Am zis doar ca QFB va fi continuarea lui R&C Future: ToD.

2. #22 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Ok.

3. #23 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Cand iese pe Blue-Ray sti cumva ?????
    SCEE just confirmed that Ratchet & Clank: Quest for Booty will cost only �10 when it releases for PSN this Thursday.
    The game will come out on Blu-ray on September 12, at the same price.

4. #24 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    SUPER!!! Multumim pentru info!!

5. #25 SP
    OK domnilor este 21.08!!!! A aparut jocul pe PSN?? A pus cinevamana pe el?

6. #26 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Nu a aparut inca jocul pentru ca nu s-a facut update-ul la Store, insa va fi pe PSN Store UK in dupa-amiaza asta si pe US mai pe seara.

Eu il voi cumpara maine si va voi spune ce parere am; pana atunci, un review facut de catre cei de la PS3Fanboy: LINK

7. #27 SP
    Azi noapte in jur de ora 24:00 a aparut pe PSN USA si l-am cumparat rapid!
    Am jucat cam 1h, asta insemand cam primele 2 misiuni.
    Jocul este absolut minunat si merita toti banii! Pentru fanii seriei vor fi niste surprize foarte placute in materie de gameplay. Nu spun mai mult deoarece va las pe voi sa descoperiti ce si cum.
    In materie de grafica, desi Tools of Destruction arata extraordinar, Quest for Booty arata si mai bine !!!

8. #28 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    L-am jucar pe ultimul si sunt disperat si dupa asta insa astept varianta bluray.Nu am spatiu sa cumpar asemenea jocuri plus ca vreau sa vad Quest for boty alaturi de Tools for distruction.Tot ce apare si pe Bluray trebuie luat Bluray,veti ramane fara spatiu curand si veti fi nevoiti sa stergeti.Valabil pt Prologue,Warhawk,Litlle big planet...Bineinteles valabil pt cei ca mine care stau in 60gb si nu au de gand sa upgradeze

9. #29 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Stergem si?Cand avem chef dowloadam iara.Poti dowloada de cate ori vrei pe sp3-ul tau,orice joc cumparat de pe psn.Unele ca warhawk si prologue le poti doar pe unitatea ta downloda dar restu merg pana la 5 unitati ps3.Asa ca stergi cand nu ai loc,iar daca tie dor sa rejoci...........downloadezi din nou.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Srachi: vezi ca nu le poti downloada decat de maxim 5 ori, dupa care cumperi iarasi. Nu mai bine va luati un HDD un pic mai mare ? Mai ales acum ca s-au ieftinit.

11. #31 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Monky, daca il stergi jocul automat se elibereaza un slot de download, deci practic il poti downloada de cate ori vrei.

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Monky, daca il stergi jocul automat se elibereaza un slot de download, deci practic il poti downloada de cate ori vrei.
    Asa stiam si eu din cate am inteles de la Catalin.

13. #33 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    I'm back , am pus ratchetu la dl sper sa fie marfa
    P.S poti sa'l dldezi de 1000 de ori , daca contu tau este sharuit pe 5 ps3-uri nu te mai lasa sa ei nimic, am testat asta

14. #34 SP
    Da dar o data sters de pe ps3-ul tau sunt doar 4 unitati pe care este jocul,asa ca cred ca il repoti dowloada pe contul tau.

15. #35 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    nope, am testat
    Ex:Eu am cumparat tekken , am inpartit la 5 persoane contu. Daca ma sterge unu si il mai inpart cu un prieten tekken tot nu merge, dar daca ma sterge si cumpar alt joc ca ratchet and clank atunci pot sa'l inpart sper ca ai inteles.
    P.S Ii super marfa jocu pacat ca am adormit la al 2-lea nivel

16. #36 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Great game.
    L-am "testat" doar , as zice...fro 5 minutes only

Tavitzu : Cum de ai adormit ? Era foarte tarziu , nu ? Doar nu te-a plictisit Ratchet....

17. #37 SP
    Member Arslany's Avatar
    L-ati vazut la vreun magazin?

18. #38 SP
    Nu cred ca mai apare varianta pe disc in Europa.

19. #39 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Cativa l-au cumparat aici pe forum, de la media galaxy parca.

20. #40 SP
    Member Arslany's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Cativa l-au cumparat aici pe forum, de la media galaxy parca.
    E la MG pe site dar cand am fost eu nu il aveau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast