La fel cred si eu. Cei care isi vor lua PS3 Slim sunt noii useri clar, care nu au avut PS3 pana acum si vor unul nou iar din cauza pretului in cos va ajunge Slim nu Fat.
Sony PS3 Slim Announcement Video from GameVideos
de acord PS3 phat apara mult mai bine.
Inregistrarea anuntului
La sfarsit anunta ca de maine pe teritoriile US si EU pretul pentru varianta curenta (fat) va deveni 299$/Euro. Nice move bineinteles mai putin pentru rromania unde pretul nu se va schimba prea curand.
Este PS3/PSP/PS2 FAT nu phat.
Fat (eng) = gras / obez.
Eu raman cu asta vechi pana cand vor scoate sau elimina blueray-urile sau cumpararea jocurilor (ca la PSP GO).Asta daca nu cumva ma lasa PS3-ul ...Doamne fereste
Phat (i) se zice international... nici eu nu stiu de unde moda... dar exista check this
Dar vezi ca acolo e explicat ca phat inseamna cu totul altceva decat la ce ne referim noi de ps3 gras - gros cum vrei sa-i zici.
Slim-ul asta daca nu e mai fiabil la blocul optic e fix pix, mai ales ca are un minus major pt. multi, nu poti sa-i schimbi hardul.
Restul nu prea conteaza, cum arata de exemplu, ca doar nu ma culc cu ea in pat.
Mie nu mi-e de blocu optic cat de supraincalzirea consolei. Urmariti youtube in luna septembrie ca I got a bad feeling about this.
asta cu phat a inceput de la PSP cand a aparut editia slim & lite, dar nu cunosc etimologia sau logica din spatele acestei denumiri
mi se pare mie sau acum inaltimea/latimea sunt egale? Dintr-o poza parea foarte "patrat" slimul asta.![]()
nu vreau sa incep un flame.. dar parerea mea despre ps3 slim e ca............ 360.... e mult mai frumos(cu toate ca ps3 fat/phat/gras ramane cea mai tare consola la design
)
Moda e aparuta din rap-ul american si cei de la rocawear l-au branduit din cate stiu.
De ce, cum si cand......Well, multe lucruri stupide nu au motiv sau inteles(daca te refereai la originea lui phat)
Legat de ps3 pur si simplu multe lucruri "grase si cool" sunt denumite phat![]()
Da numa vezi tu ca pe hdd extern nu poti instala sau rula joace psn sau sa pui instaluri la joace de pe blu, save-uri etc... Extern e bun pt media doar gen filme, muzica, poze si cam atata. Cat despre un alt minus al consolei slim se zvoneste ca aceasta nu va suporta other o.s. install.
Bookmarks