Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 37 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #121 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by doink View Post
    eu zic ca au facut o mare greseala cu lansarea slim-ului si chiar si cu scaderea pretului...
    De unde tragi tu aceasta concluzie? E cea mai buna miscare pe care o puteau face in momentul asta. Au scazut pretul => mai multi cumparatori. Si prin redesign mai vand cateva unitati, pentru ca sunt destui care vor sa faca upgrade.

2. #122 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    No offence, dar daca nu e un minus, ce e? Un plus?
    se cheama "mi-e egal"

3. #123 SP
    Member psycho-07's Avatar
    nu ma avantajeaza cu nimik ps3 slim, e mult mai frumos ps3 phat

4. #124 SP
    Senior Member mark's Avatar
    La fel cred si eu. Cei care isi vor lua PS3 Slim sunt noii useri clar, care nu au avut PS3 pana acum si vor unul nou iar din cauza pretului in cos va ajunge Slim nu Fat.

5. #125 SP
    Member bartonn's Avatar
    Sony PS3 Slim Announcement Video from GameVideos

de acord PS3 phat apara mult mai bine.

6. #126 SP
    Member psycho-07's Avatar
    ps3 phat rules

7. #127 SP
    Acum cred ca de luna viitoare va creste pretul la PS3 Phat SH!

8. #128 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Inregistrarea anuntului

La sfarsit anunta ca de maine pe teritoriile US si EU pretul pentru varianta curenta (fat) va deveni 299$/Euro. Nice move bineinteles mai putin pentru rromania unde pretul nu se va schimba prea curand.

9. #129 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Este PS3/PSP/PS2 FAT nu phat.
    Fat (eng) = gras / obez.

Eu raman cu asta vechi pana cand vor scoate sau elimina blueray-urile sau cumpararea jocurilor (ca la PSP GO).Asta daca nu cumva ma lasa PS3-ul ...Doamne fereste

10. #130 SP
    Scuza-ma ai dreptate FAT stupid me. Se mai intampla.

11. #131 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Nu ma refer la cienva anume,ci la toti care fac aceasta confuzie.
    Era ceva general.

12. #132 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Nu ma refer la cienva anume,ci la toti care fac aceasta confuzie.
    Era ceva general.
    Nu cred ca e neaparat o confuzie ci o urmare a turmei. Cred ca toata lumea stie ca e fat, doar ca a inceput unu cu phat si urmatorul post tot phat, e normal ca in al treilea post sa fie tot phat.
    Un fel de obisnuinta.

13. #133 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Phat (i) se zice international... nici eu nu stiu de unde moda... dar exista check this

14. #134 SP
    Dar vezi ca acolo e explicat ca phat inseamna cu totul altceva decat la ce ne referim noi de ps3 gras - gros cum vrei sa-i zici.

15. #135 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Slim-ul asta daca nu e mai fiabil la blocul optic e fix pix, mai ales ca are un minus major pt. multi, nu poti sa-i schimbi hardul.
    Restul nu prea conteaza, cum arata de exemplu, ca doar nu ma culc cu ea in pat.

16. #136 SP
    Mie nu mi-e de blocu optic cat de supraincalzirea consolei. Urmariti youtube in luna septembrie ca I got a bad feeling about this.

17. #137 SP
    Member MSlv's Avatar
    asta cu phat a inceput de la PSP cand a aparut editia slim & lite, dar nu cunosc etimologia sau logica din spatele acestei denumiri

mi se pare mie sau acum inaltimea/latimea sunt egale? Dintr-o poza parea foarte "patrat" slimul asta.

18. #138 SP
    Member mariuck's Avatar
    nu vreau sa incep un flame.. dar parerea mea despre ps3 slim e ca............ 360.... e mult mai frumos (cu toate ca ps3 fat/phat/gras ramane cea mai tare consola la design )

19. #139 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Phat (i) se zice international... nici eu nu stiu de unde moda... dar exista check this
    Moda e aparuta din rap-ul american si cei de la rocawear l-au branduit din cate stiu.
    De ce, cum si cand......Well, multe lucruri stupide nu au motiv sau inteles (daca te refereai la originea lui phat)
    Legat de ps3 pur si simplu multe lucruri "grase si cool" sunt denumite phat

20. #140 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Slim-ul asta daca nu e mai fiabil la blocul optic e fix pix, mai ales ca are un minus major pt. multi, nu poti sa-i schimbi hardul.
    Dar cred ca se poate atasa un hard extern... daca ma uit mai atent la poze.
    Restul nu prea conteaza, cum arata de exemplu, ca doar nu ma culc cu ea in pat.
    Da numa vezi tu ca pe hdd extern nu poti instala sau rula joace psn sau sa pui instaluri la joace de pe blu, save-uri etc... Extern e bun pt media doar gen filme, muzica, poze si cam atata. Cat despre un alt minus al consolei slim se zvoneste ca aceasta nu va suporta other o.s. install.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 37 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks