Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 37 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #321 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Este un pret mai mult decat bun..chiar dak e FAT..avand in vedere k in majoritatea magazinelor il gasesti cu 1700..
    Dar eu nu cred k e slim..sincer..stiti de ce?..pentru k il poti comanda si acum..si din ce stiu eu abia din 1 sept apare.

2. #322 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Este un pret mai mult decat bun..chiar dak e FAT..avand in vedere k in majoritatea magazinelor il gasesti cu 1700..
    Dar eu nu cred k e slim..sincer..stiti de ce?..pentru k il poti comanda si acum..si din ce stiu eu abia din 1 sept apare.
    disponibil pe comandă, livrare �ntre 1 şi 14 zile

3. #323 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu exista PlayStation 3 Slim, doar PlayStation 3.

4. #324 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Uhm, 1300 lei, sounds good. Acum sa vedem cum vor evolua preturile la PS3-urile vechi SH fat. Tinand cont ca am vazut PS3-uri sub 1000 cand pretul de magazin era 1800, oare vor mai scadea 200-300 lei pt a se alinia noului pret de magazin ? Un PS3 fat ingrijit pe la 600-700 lei m-ar tenta rau, chiar daca ar fi modelul de 40 GB.

5. #325 SP
    Member Atrium's Avatar
    Eu sincer, nu inteleg de ce te incapatanezi sa o ti pe a ta cand ti-au zis 4 oameni acelasi lucru.

NU este FAT, este "SLIM-ul" in discutie pe acea pagina. Inca o data, pe pagina acolo nu scrie SLIM, pentru ca aceasta denumire nu exista oficial, e doar o comparatie intre cel nou si cel vechi. Oficial consola se numeste PS3, atat !

6. #326 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Uhm, 1300 lei, sounds good. Acum sa vedem cum vor evolua preturile la PS3-urile vechi SH fat. Tinand cont ca am vazut PS3-uri sub 1000 cand pretul de magazin era 1800, oare vor mai scadea 200-300 lei pt a se alinia noului pret de magazin ? Un PS3 fat ingrijit pe la 600-700 lei m-ar tenta rau, chiar daca ar fi modelul de 40 GB.
    Poti sa visezi in continuare!

7. #327 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Eu sincer, nu inteleg de ce te incapatanezi sa o ti pe a ta cand ti-au zis 4 oameni acelasi lucru.

NU este FAT, este "SLIM-ul" in discutie pe acea pagina. Inca o data, pe pagina acolo nu scrie SLIM, pentru ca aceasta denumire nu exista oficial, e doar o comparatie intre cel nou si cel vechi. Oficial consola se numeste PS3, atat !
    Nu ma incapatanez .. argumentul meu l-am zis mai sus
    E imposibil sa fie SLIM pentru k SLIM-ul apare in magazine dupa 1 septembrie..iar ei deja il au in stoc , cum naiba? La altex,domo de ce nu il gasim?
    Ma rog..m-as bucura sa fie slim-ul la pretul ala sa dea Domnu sa gresesc eu si sa ai tu dreptate

8. #328 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu scrie nicaieri ca e in stoc. Singurul mod sa afli daca e e sa ii contactezi.

9. #329 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    bai omule nu este pe stoc...este disponibil pe comanda...si scrie acolo langa poza NOU...ps3 fat nu este NOU

10. #330 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    dak se adevereste..sunt curios dak la altex sau domo..va fi mai ieftin

11. #331 SP
    Nu ma incapatanez .. argumentul meu l-am zis mai sus
    E imposibil sa fie SLIM pentru k SLIM-ul apare in magazine dupa 1 septembrie..iar ei deja il au in stoc , cum naiba? La altex,domo de ce nu il gasim?
    Ma rog..m-as bucura sa fie slim-ul la pretul ala sa dea Domnu sa gresesc eu si sa ai tu dreptate
    Am scris mai sus ca e pe comanda( pre-comanda)

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

dak se adevereste..sunt curios dak la altex sau domo..va fi mai ieftin
    Nu cred ca va fi mai ieftin

12. #332 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    2 controlere / cititor carduri SD/MMC, CompactFlash si Memory Stick / 2 porturi USB / HDMI v1.3, Type A / Ethernet 10Base-T/100Base-Tx/1000Base-T / Av Multi / TOSLINK (sunet optic digital, S/PDIF)
    Vine cu 2 controllere sau ce au vrut ei sa spuna?

13. #333 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Vine cu 2 controllere sau ce au vrut ei sa spuna?
    Copy-paste de la ceva bundle vechi.

14. #334 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Voi nu intelegeti o chestie. Gameshop va aduce PS3 Slim la 1400lei. Probabil ca PS3 Fat va fi la acelasi pret pana vor disparea de pe piata.
    De unde ai informatzia asta ? si ne mai si certi .... In weekend le-am dat un mail celor de la gameshop .Am intrebat cat este de adevarata informatzia cu PS3-ul slim la 14 mil pe 10 septembrie si ca vreau sa fac o precomanda . Astazi am primit si raspunsul :

"Bună ziua,

Sony lanseaza in luna septembrie noua consola PS3, dar, din pacate, nu pot
    sa va raspund la aceasta intrebare. Veti primi totusi un raspuns concret
    saptamana viitoare de la colegul meu care se ocupa de achizitii. �n cazul in
    care raspunsul colegului meu este afirmativ, veti gasi in scurt timp pe site
    acest produs.

Multumesc.
    O zi bună! "

Sau tu esti "colegul meu care se ocupa de achizitii " si stii sigur ?

cat despre ps3-ul la 13 mil de pe eflamingo , nu prea stiu ce sa zic . Din cate stiu eu parca flamingo se ocupa de aducerea in tara a playstationului sau a unor produse Sony ...Este posibil sa ma insel . Este posibil sa-l vanda si la 13 mil daca au canale oficiale cu SONY . Anuntzul e cel putzin confuz . Daca e vb de slim de ce nu scrie nicaeri ca e vb de 120 GB ?

15. #335 SP
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    De unde ai informatzia asta ? si ne mai si certi .... In weekend le-am dat un mail celor de la gameshop .Am intrebat cat este de adevarata informatzia cu PS3-ul slim la 14 mil pe 10 septembrie si ca vreau sa fac o precomanda . Astazi am primit si raspunsul :

"Bună ziua,

Sony lanseaza in luna septembrie noua consola PS3, dar, din pacate, nu pot
    sa va raspund la aceasta intrebare. Veti primi totusi un raspuns concret
    saptamana viitoare de la colegul meu care se ocupa de achizitii. �n cazul in
    care raspunsul colegului meu este afirmativ, veti gasi in scurt timp pe site
    acest produs.

Multumesc.
    O zi bună! "

Sau tu esti "colegul meu care se ocupa de achizitii " si stii sigur ?
    Cauta pe thredul Gameshop

Si daca in Gameshop n-ai incredere uite aici

16. #336 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    The package .
    Attached Images Attached Images ps3-slim-unboxing-dsc_0026-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0031-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0032-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0034-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0035-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0036-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0040-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing-dsc_0044-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing2-dsc_0055-rm-eng.jpg ps3-slim-unboxing2-dsc_0058-rm-eng.jpg

17. #337 SP
    Member Atrium's Avatar
    A anuntat asta acum cateva zile RvsS pe thread-ul Gameshop.ro din sectiunea "Console"

18. #338 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    A anuntat asta acum cateva zile RvsS pe thread-ul Gameshop.ro din sectiunea "Console"
    Pai dupa ce am citit postul lui RvsS m-am dus direct pe site-ul gameshop sa fac o precomanda . Acolo nu am gasit nici un fel de PS3 si abia apoi le-am dat un mail . Nu vreau decat sa cumpar cat mai repede un ps3 slim , d-asta ma agit atat .

Cat despre oferta de la flamingo am spus parerea mea in postul anterior

19. #339 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Nu vreau decat sa cumpar cat mai repede un ps3 slim
    De ce ? ...

20. #340 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ca se epuizeaza stoc-ul, si nu mai gasesti NICIODATA !! lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 37 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks