Este un pret mai mult decat bun..chiar dak e FAT..avand in vedere k in majoritatea magazinelor il gasesti cu 1700..
Dar eu nu cred k e slim..sincer..stiti de ce?..pentru k il poti comanda si acum..si din ce stiu eu abia din 1 sept apare.
Printable View
Este un pret mai mult decat bun..chiar dak e FAT..avand in vedere k in majoritatea magazinelor il gasesti cu 1700..
Dar eu nu cred k e slim..sincer..stiti de ce?..pentru k il poti comanda si acum..si din ce stiu eu abia din 1 sept apare.
Nu exista PlayStation 3 Slim, doar PlayStation 3.
Uhm, 1300 lei, sounds good. Acum sa vedem cum vor evolua preturile la PS3-urile vechi SH fat. Tinand cont ca am vazut PS3-uri sub 1000 cand pretul de magazin era 1800, oare vor mai scadea 200-300 lei pt a se alinia noului pret de magazin ? Un PS3 fat ingrijit pe la 600-700 lei m-ar tenta rau, chiar daca ar fi modelul de 40 GB.
Eu sincer, nu inteleg de ce te incapatanezi sa o ti pe a ta cand ti-au zis 4 oameni acelasi lucru.
NU este FAT, este "SLIM-ul" in discutie pe acea pagina. Inca o data, pe pagina acolo nu scrie SLIM, pentru ca aceasta denumire nu exista oficial, e doar o comparatie intre cel nou si cel vechi. Oficial consola se numeste PS3, atat !
Nu ma incapatanez :) .. argumentul meu l-am zis mai sus
E imposibil sa fie SLIM pentru k SLIM-ul apare in magazine dupa 1 septembrie..iar ei deja il au in stoc , cum naiba? La altex,domo de ce nu il gasim?
Ma rog..m-as bucura sa fie slim-ul la pretul ala :) sa dea Domnu sa gresesc eu si sa ai tu dreptate :P
Nu scrie nicaieri ca e in stoc. Singurul mod sa afli daca e e sa ii contactezi.
bai omule nu este pe stoc...este disponibil pe comanda...si scrie acolo langa poza NOU...ps3 fat nu este NOU:wall:
dak se adevereste..sunt curios dak la altex sau domo..va fi mai ieftin
Vine cu 2 controllere sau ce au vrut ei sa spuna?Quote:
2 controlere / cititor carduri SD/MMC, CompactFlash si Memory Stick / 2 porturi USB / HDMI v1.3, Type A / Ethernet 10Base-T/100Base-Tx/1000Base-T / Av Multi / TOSLINK (sunet optic digital, S/PDIF)
De unde ai informatzia asta ? si ne mai si certi .... In weekend le-am dat un mail celor de la gameshop .Am intrebat cat este de adevarata informatzia cu PS3-ul slim la 14 mil pe 10 septembrie si ca vreau sa fac o precomanda . Astazi am primit si raspunsul :
"Bună ziua,
Sony lanseaza in luna septembrie noua consola PS3, dar, din pacate, nu pot
sa va raspund la aceasta intrebare. Veti primi totusi un raspuns concret
saptamana viitoare de la colegul meu care se ocupa de achizitii. �n cazul in
care raspunsul colegului meu este afirmativ, veti gasi in scurt timp pe site
acest produs.
Multumesc.
O zi bună! "
Sau tu esti "colegul meu care se ocupa de achizitii " si stii sigur ?
cat despre ps3-ul la 13 mil de pe eflamingo , nu prea stiu ce sa zic . Din cate stiu eu parca flamingo se ocupa de aducerea in tara a playstationului sau a unor produse Sony ...Este posibil sa ma insel . Este posibil sa-l vanda si la 13 mil daca au canale oficiale cu SONY . Anuntzul e cel putzin confuz . Daca e vb de slim de ce nu scrie nicaeri ca e vb de 120 GB ?
Cauta pe thredul Gameshop
Si daca in Gameshop n-ai incredere uite aici
The package .
A anuntat asta acum cateva zile RvsS pe thread-ul Gameshop.ro din sectiunea "Console"
Pai dupa ce am citit postul lui RvsS m-am dus direct pe site-ul gameshop sa fac o precomanda . Acolo nu am gasit nici un fel de PS3 si abia apoi le-am dat un mail . Nu vreau decat sa cumpar cat mai repede un ps3 slim , d-asta ma agit atat .
Cat despre oferta de la flamingo am spus parerea mea in postul anterior
Ca se epuizeaza stoc-ul, si nu mai gasesti NICIODATA !! lol