Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 37 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #381 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Doamne ce retarzi, citez: "greutatea redusă contribuind la confortul �n utilizare" - de parca stai cu PS3-ul in brate in timp ce joci....

"Alte beneficii oferite sunt modul vertical de poziţionare a consolei sau posibilitatea de upgrade continuu prin conectarea softului PS3� la versiunea 3.00 prin XMB"

Cine le face astora marketingul sa stea drec jos. Are nota 2!

2. #382 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Mmmm..nu scrie k FIX pe 1 septembrie consola va fi in magazinele Flanco si Flamingo : �n magazinele Flamingo şi Flanco consola va fi disponibilă �n premieră �n Rom�nia din luna septembrie la preţul european recomandat de 299.9 euro.
    Dar nu asta e important.. poate sa fie si de pe 7-8 cum am auzit k va fi disponibila..dar cat timp asta e pretul e excelent

3. #383 SP
    Senior Member eXist's Avatar

4. #384 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    399$ Bundle GT5 with 250GB ..presupun k in EUROPA va fi 399Euro deci 16-17 mil

5. #385 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Aaaa, grasunul arata bine , eu n-am de gand sa-l schimb, cel putin pe moment. Are valoare sentimentala. Doar ca, nu-mi place ca e glossy, atat. D-asta mi-a placut mai mult DSi-ul fata de DS Lite, ca nu e glossy Nu se zgarie, nu se vad urme de maini pe el.
    Grasunu e bijuterie, nu-i mai trebe nici cristale swarowski, mie unu imi place mult ca e glossy. Ce amprente ca pe toti din casa i-am invatat sa nu puna mana pe el, eh si daca ai vedea cu ce e sters de praf si cat de des ai rade putin dar tot timpu luceste.

6. #386 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    dezmembrat ... nu arata rau deloc, chiar deloc, foarte simplu, pare silentios.
    Ia uite ca ni l-au despuiat pe saracu

7. #387 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Well, daca ai un skin,nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu praful si amprentele.

8. #388 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Well, daca ai un skin,nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu praful si amprentele.
    De caprioara

9. #389 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    the no. 1 discussion ender, the one and only, ladies and gents I give to you: ELPRESADOR!!!!

10. #390 SP
    Member MSlv's Avatar
    n-a mai fost o data?

11. #391 SP
    Senior Member eXist's Avatar

12. #392 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    s-a ieftinit si ps3 fat ..e 1680 ps3 80 gb + uncharted si resistance

13. #393 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ce tari is reclamele . prima cu 299 ii mortala ))) da si a 2a merge (c'mon) . zici ca era ceva secventa dintr-un episod Seinfeld (tipu parca avea vocea lu Jerry mai ales cand comenta si zice C'mooon )))) ) Genius in orice caz .

14. #394 SP
    Member MSlv's Avatar
    prima e mortala de-a dreptul. faza dinspre final, cand se joaca cu mana in lumina care spunea 299... aproape era sa-mi dea o lacrima ))))))

15. #395 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    superi tari reclamele "what's wrong with him" lol "c'mon" ma bucur ca s-au hotarat cei de la Sony sa schimbe stilul reclamelor. inainte era prea tehnologic, prezenta fiecare feature acum e perfect. sa stiti ca Sony a inceput sa difuzeze mai multe reclame ca M$ la televizor (cel putin in america). acum 2 ani vedeai reclame doar pentru Xbox si pentru jocurile pentru xbox, dar cand am fost anul acesta am ramas surprins sa vad reclame pentru PS3 si niciuna pentru xbox. probabil ca ataca si piata din USA, avand in vedere ca sunt in urma cu aproximativ 11-12 milioane de console.

PS: mie imi place a doua cel mai mult

16. #396 SP
    Member MSlv's Avatar
    pai sa stii ca schimbarea asta a fost premeditata. A inceput cu prima modificare a logo-ului, din PLAYSTATION 3 a devenit PS3, apoi s-au reintors la traditie cu PlayStation 3 (si, din nou, PS3 dar cu noul font care duce mult cu sigla ps2 dar fara colturi). Aici s-a vazut cu adevarat faptul ca a venit o noua conducere la SCE... si in acelasi timp, 80 mil de lire cica a costat campania din Europa.

17. #397 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    s-a ieftini fat-ul ...check this out : PlayStation 3
    i-as manca de vii!

18. #398 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    2.653 lei astia au innebunit , pretul asta nu e nici in Republica Democrata Congo sau Niger lol

19. #399 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    s-a ieftini fat-ul ...check this out : PlayStation 3
    i-as manca de vii!
    Pentru ca e versiunea de 60Gb,ce stiti voi

20. #400 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Le-am trimis un mail cu toate urarile de bine , nu m-am putut abtine ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 37 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks