Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 30 of 37 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #581 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by alex2c View Post
    Uncharted, LittleBigPlanet si Valkyria Chronicles 49 de lei, in diverta

2. #582 SP
    Junior Member alex2c's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    Nu. lol Doar Valkyria era 49 de lei.

3. #583 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    da, dar totusi Valkyria 50 ron cand am vrut sa-l iau eu acum doua luni, sh era la 120 ron din anglia sau america. care diverta?

4. #584 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    da, dar totusi Valkyria 50 ron cand am vrut sa-l iau eu acum doua luni, sh era la 120 ron din anglia sau america. care diverta?
    Diverta din Iulius Mall Suceava. Era o singura bucata, iar in magazinul online inca avea pretul vechi (339, cred). Vad ca acum il au si online la 52,53.

5. #585 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Uncharted c�t era?

6. #586 SP
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Uncharted c�t era?
    Pe Uncharted am dat 130, dar e luat de la Altex.

7. #587 SP
    Senior Member eXist's Avatar

8. #588 SP
    Senior Member erik95's Avatar

9. #589 SP
    Member psycho-07's Avatar
    am fost cu un prieten sa isi cumpere ps3 slim de la altex acum 2 zile, si ieri m-am dus pe la el si dupa 2-3 ore de joaca la stins si seara cand m-am dus la el l-am aprins si licarea un bec galben si unu rosu si nu se mai aprinde stiti cumva care ar fi problema?

10. #590 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    am fost cu un prieten sa isi cumpere ps3 slim de la altex acum 2 zile, si ieri m-am dus pe la el si dupa 2-3 ore de joaca la stins si seara cand m-am dus la el l-am aprins si licarea un bec galben si unu rosu si nu se mai aprinde stiti cumva care ar fi problema?
    Cred ca e vorba de YLOD (Yellow light of Death) problema similara cu RROD de la xbox. S-a dezlipit GPU din cate stiu eu. Oricum cel mai bine sa mearga sa-l schimbe, cred ca e primul slim la care am auzit de YLOD.

Sper sa nu fac vreo confuzie, sa ma corecteze cineva daca nu zic bine.

11. #591 SP
    Well, clar e de garantie.

12. #592 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    e tragi-comica faza pentru mine, tinand cont ca am un slim de doar 2 zile. Nu ma intelegeti gresit, insa tot ce imi vine in minte pe moment e un mare LOL! lol Wtf...

13. #593 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Uite de aia e bine să ai 2ani garantie că nu se stie ce ti se poate �ntampla.. Cel mai probabil YLOD ..dar nu e o noutate că si fat-ul avea probleme din astea...foarte rar ,dar avea..

14. #594 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Si eu care credeam ca odata cu Slim s-a terminat si cu erorile de genu asta, dar se pare ca m-am inselat.

15. #595 SP
    E clar ca e un defect de fabricatie si ar trebui sa-i schimbe consola pe loc. Nu stiu daca mai e de actualitate dar am auzit ca orice defect aparut in primele 6 luni de la achizitie e considerat defect de fabricatie, iar vanzatorul (/producatorul?) trebuie sa-ti schimbe produsul daca tu ceri asta.

PS: Am cumparat de curand ceva de la MG si cel care se ocupa cu garantia/proba mi-a zis ca daca apare vreo problema in 48h sa vin cu produsul inapoi, iar ei mi-l inlocuiesc.

16. #596 SP
    Member psycho-07's Avatar
    am vrut sa bag un filmulet cu el cand se aprinde dar nu stiu cum sa il bag ca nu ma pricep

17. #597 SP
    Bine ca nu sti si postezi pe forum de atata timp...

18. #598 SP
    am vrut sa bag un filmulet cu el cand se aprinde dar nu stiu cum sa il bag ca nu ma pricep

youtube?

19. #599 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Mi s-a mai blocat inca de doua ori azi, de fiecare data cand dau sa ies din joc. WTF!! Incepe sa ma dispere faza. Trebuie sa il scot din priza, altfel nu mai am cum sa il opresc. Ce tampenie....

20. #600 SP
    Mai nu stiu cum e la voi dar eu am avut 2 console, din care una o mai am, si nici una nu mi s-a blocat. Prima de 80gb si acuma de 40gb.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 37 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks