da..cred ca au aparut deoarece pe 2 site-uri am vazut mici modificari de pret, de la 1299 ron cat erau acum cateva zile la 1355 respectiv 1400 ron ..deci da au sosit se poate spune![]()
eu cred ca a fost o alarma falsa pretul de 1300ron, plus ca pana acum am verificat la altex si nimik, la domo nimik, la flanco nimik, carrefour nimik, vad ca a disparut si din galaxi, ma refer la produsele din stock. deci slabe sanse![]()
Nu cred ca a fost nici-o alarma falsa... la reseller Slim-ul este deja pe stoc (de ieri) la pretul de 250 EUR + TVA (pret pt. o bucata)... Din pacate mai multe detalii nu va pot da (confidentialitate contract, etc.). V-am zis doar ca sa va mai iau o greutate de pe umeri. Acum, sa vedem cat vor pune in plus pt. end-user...
Si eu vreau sa iau tot de la webpredator .Singurul impediment ,ca sa zic asa este cand ii sosesc . Ca vreau sa iau cat mai repede una.Cred ca vineri o sa ne spuna webpredator cand sosesc SLIM-urile la el. Nu stiu de ce dar nu mi-e frica deloc cu garantzia .Am incredere in SONY si in Donely ...chiar daca pe Don nu-l stiu decat de pe forumul asta si de pe CG.
Bafta si sa vina SLIM-urile![]()
Vedeti k asa a fost la inceput si cu Fat-ul..n-a contat mai deloc ca unii dadeau 1 an garantie altii 2...si dupa ceva vreme au inceput si victimele..sa speram totusi ca nu vor mai exista probleme majore la slim.![]()
daca nu risti nu castigi...daca se strica se strica asta e il dai pe mana unui om priceput si il repara![]()
E foarte sigura
http://www.consolegames.ro/forum/165047-post2781.html
L-a vazut cineva la vreun ALTEX?
Am vorbit azi cu un vanzator. Mi-a aratat ca este introdus in sistemul lor, are pretul 1299 lei si ca poate sa le vina oricand. Azi, maine, peste o saptamana...! Mi-a promis ca ma suna cand il aduc (are si el o sticla de vin bun daca face gestul asta). N-a putut sa-mi zica nimic de garantie. Abia astept. Ma mananca palmele.
Da, merge. Sursa este dual voltage cum a spus si Donely. Oricum, scrie pe baza consolei ce voltaje necesita.
Si? Cum e? Ce ai rulat pe el. Hai da-ne detalii. Fa o comparatie cu Fatu, ar fi ceva in plus daca luam Slimu? E vreo diferenta? Sau e tot la fel? Fa un review!
Ca si mic review, am sa fac asa pe sectiuni.
1. Aspect si calitatea materialelor :
Prima problema care apare atunci cand te gandesti daca sa achizitionezi un PS3 SLIM. Dupa cum ati vazut, parerile sunt impartite. Unora le place noul design, unora nu. Ce poti spune in astfel de situatii ? Lucrurile sunt subiective, gusturile nu se discuta.
Din punctul meu de vedere pot spune ca arata foarte bine. Consola este mica, subtire, usoara, materialele sunt de o calitate foarte buna si au o textura placuta la atingere. No, nu ca acum ati sta sa o palpati toata ziua.
Inca un lucru, butoanele de Eject si Power sunt bine realizate si din nou materialele sunt de top.
2. Tehnic :
a. Zgomot nu se aude mai deloc.
b. Ca si conectivitate este foarte bine intrucat s-a conectat imediat la reteaua Wireless de acasa.
c. Sistemul de racire isi face treaba si se simte caldura care este expulzata in zona posterioara. Totusi, parca prea multa caldura emana consola intrucat cablul HDMI simti ca arde la atingere, ciudat.
d. Ca si gameplay totul este mai mult decat OK. Desi eu am jucat doar cateva demo-uri. De exemplu KZ2 se misca impecabil, fara nici o scadere sesizabila de catre mine a frame-urilor.
e. Filmele pe DVD se vad impecabil si fara probleme.
f. Am reusit foarte usor sa conectez consola prin retea la Tversity si astfel am putut rula filme, muzica, poze direct de pe HDD-ul extern atasat laptop-ului.
g. Am putut conecta consola, care avea cablu cu mufa de UK (?), la 220V cu ajutorul unui adaptor de 5 RON.
h. HDD-ul de 120 GB este mai mult decat suficient pentru mine, si cred ca si pentru majoritatea dintre noi.
i. "Dashboard"-ul arata foarte bine si creaza o impresie aparte. Pe mine ca utilizator initial de Xbox 360 m-a impresionat.
3. Probleme :
a. Din pacate am intampinat cateva probleme. Nu cu consola in sine ci cu PSN. Si anume mi-am facut un cont pe UK ca tot omul, ca asa am auzit ca se face. Bun, toate bune si frumoase. Dau sa se conecteze, sta, si sta, si sta si... sta.
La un moment dat imi apare :Inca investighez aceasta problema sa vedem ce se intampla. Ciudat este ca dupa ce imi apare eroarea asta, daca insist, a 10-a, a 11-a oara se conecteaza la PSN. Daca ati putea voi cei de aici sa ma ajutati cu ceva v-as fi recunoscator.Originally Posted by PSN
b. Consola pare sa se incalzeasca destul de tare dupa o ora doua de joc. Poate este normal, poate nu. Lucrul bun este acela ca, aparent, cooler-ul isi face treaba dupa cum am mentionat mai sus.
c. Consola nu prea sta prea bine in picioare de una singura. Ar vrea sa stea, dar daca o atingeti un pic si o ajutati cade foarte usor. Are nevoie acuta de un suport pentru a sta in pozitie verticala.
4. Concluzii :
a. Mie sincer pot spune ca mi-a lasat o impresie foarte buna. Initial nu am fost asa de atras de forma consolei dar ulterior m-am gandit ca un PS3 este un PS3, nu conteaza ca e FAT, sau SLIM. Produsul in linii mari este acelasi si ambele pot face excelent cam aceleasi lucruri (exceptand other OS feature).
b. Acum ca o am pe raft si asteapta ceva jocuri pot spune ca nu as schimba-o cu un FAT, poate nu ca nu mi-ar placea, dar nu as vedea rostul.
c. Pentru cei care aveti deja PS3 FAT nu cred ca merita sa o schimbati, pentru ca in plus nu cred ca primiti nimic.
d. Pentru cei care nu au o consola PS3 eu va recomand un SLIM pentru simplul motiv ca sunt mai ieftine, paradoxal, dar asa este.
e. In final totul depinde de gusturile fiecaruia si sunt absolut convins ca veti fi multumiti cu oricare alegere.
"An error has occured during communication with the server. This is a DNS error (80710102\altele)"
Vezi ca am postat eu majoritatea errorilor de la ps3 pe aria "pune o intrebare, primeste un raspuns".
Felicitari pentru review. Foarte bun si folositor celor care isi doresc un slim![]()
Din cate vad din poza, ps3ul e mai in spate decat xboxul si implicit mai aproape de placa de lemn. As zice sa-l dai totusi putin mai in fata , preferabil la acealasi nivel cu xboxul. Oricum am citit peste tot ca se incalzeste foarte tare in spate, dar pare sa fie normal pentru ca e singurul vent si pe acolo elimina tot aerul, iar coolerul isi face bine treaba dupa cum ai spus.
Congrats pentru achizitie si sa o folosesti sanatos![]()
Bookmarks