Aoleu ce v-ati umflat in pene ca puteti sa radeti de cineva care intreaba.
Eu decat am intrebat , doar nu am zis ca ii dau in judecata pe aia de la Sony ca nu pun cablu Ethernet.
Calm down !![]()
Aoleu ce v-ati umflat in pene ca puteti sa radeti de cineva care intreaba.
Eu decat am intrebat , doar nu am zis ca ii dau in judecata pe aia de la Sony ca nu pun cablu Ethernet.
Calm down !![]()
In sfarsit, avem si un review competent, din partea celor de la Engadget ...
PlayStation 3 Slim review
Aruncati un ochi, sa vedeti cu adevarat care sunt diferentele, bunele si relele.
Ok ... Se pare ca in aceasta seara vom avea si Firmware 3.0
PS3 Slim, Firmware 3.0 Land Tonight - TheSixthAxis - PS3 and Xbox 360 News, Trophies And Opinion
in ce tara trebuie sa fie 1 sept ca sa se lanseze? Jap, SUA sau UK?
nu va contine backwards compat., au spus kestia asta clar si raspicat de multe ori (probabil vor sa puna jocuri la vanzare in Store, la fel ca cele de ps1).
Q: ... de cate ori, sau mai bine zis, cate jocuri de PS2 aveti care le jucati pe PS3 ? ...
Eu sincer am PS3 60gb , si daca am jucat 3 jocuri de PS2 pe el ... Deci, useless.
cat timp se vor mai produce jocuri pentru PS2, si PS2-ul va fii inca la vanzare, OFICIAL ... nu va exista backwards compatibility
si eu cred ca diferentele sunt date de faptul ca slimu ruleaza cu un hdd gol pe cind primul poate e mai plin, mai fragmentat, etc. nu mi se par semnificative diferentele si nici nu am auzit sa puna hdduri de 7200rpm pe slim.
hdd de 7200 era pus de ei. Eu, din cate am citit pe ici pe colo, este cam contraindicat sa pui un hdd cu alta viteza decat 5400rpm...
Ok, tocmai am dat de o stire destul de interesanta ...
Se pare ca Backwards compatibility is back ...
SCEA tocmai a anuntat ca o sa aduca colectia God of war pe un singur disc bluray HD ...
God of War Collection , va contine versiunile "refacute", remasterizate (cum s-ar zice), ale francizei pe care cu totii o indragim.
Un Kratos remixat in HD , nu strica niciodata ... Cu siguranta va fii in colectia mea.
Toate acestea, de craciun.
http://blog.us.playstation.com/2009/...oliday-season/
Super chestia cu God of War HD .
Nu cumva chiar tu aveai la semnatura ca vrei Gow 1 si 2 in 1080p de craciun ?![]()
Hehe dorinta lui Rasko sa implinit.Excelent news,si eu o sa mi le cumpar ca nu am jucat decat GOW1![]()
Se pare ca iti poti luat un ps3 slim la 250$ daca ai un ps2 la indemana
http://playstationlifestyle.net/2009...-for-ps3-slim/
sau Evil Avatar - PS3 120GB Slim $255 , PS3 160GB Uncharted Bundle $340
O my freaking GOD! I can`t belive it. So it`s true. GOD THANK YOU! Deja pun bani de-o parte! Pe bune. Deci deprimim pe nenea
pentru prima data pe PS3
. Briiiiici! Sony you made my day
. Ma scuzati ca zic atatea dar trebuie sa intelegeti ca jocu asta e singurul care imi mai poate provoca bucurie pe consola de la Sony. Restul sunt OK cand le vad, habar nu am de ce. Hai Rasko fii fericit cu mine!
Aa da , Rasko avea la semnatura.
off : Rasko , tu nu cumva esti mana in mana cu Sony ?![]()
Bookmarks