Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 37 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #441 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Aoleu ce v-ati umflat in pene ca puteti sa radeti de cineva care intreaba.
    Eu decat am intrebat , doar nu am zis ca ii dau in judecata pe aia de la Sony ca nu pun cablu Ethernet.

Calm down !

2. #442 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    In sfarsit, avem si un review competent, din partea celor de la Engadget ...

PlayStation 3 Slim review

Aruncati un ochi, sa vedeti cu adevarat care sunt diferentele, bunele si relele.

3. #443 SP

4. #444 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Contine si PS2 backwards compatibility? Sau asta vor face in viitor?

5. #445 SP
    Member MSlv's Avatar
    in ce tara trebuie sa fie 1 sept ca sa se lanseze? Jap, SUA sau UK?

nu va contine backwards compat., au spus kestia asta clar si raspicat de multe ori (probabil vor sa puna jocuri la vanzare in Store, la fel ca cele de ps1).

6. #446 SP

7. #447 SP
    Junior Member CERBUU's Avatar
    Cred ca daca iei 2 PS3 de 80Gb si rulezi testul tot asa o sa iti iasa diferente.

8. #448 SP
    Q: ... de cate ori, sau mai bine zis, cate jocuri de PS2 aveti care le jucati pe PS3 ? ...

Eu sincer am PS3 60gb , si daca am jucat 3 jocuri de PS2 pe el ... Deci, useless.

9. #449 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Q: ... de cate ori, sau mai bine zis, cate jocuri de PS2 aveti care le jucati pe PS3 ? ...

Eu zincer am PS3 60gb , si daca am jucat 3 jocuri de PS2 pe el ... Deci, useless.
    Am 3 jocuri de PS2, dar epice! Sunt indeajuns sa-mi doresc aceasta functie. Bag PS2-ul la dulapior.

10. #450 SP
    cat timp se vor mai produce jocuri pentru PS2, si PS2-ul va fii inca la vanzare, OFICIAL ... nu va exista backwards compatibility

11. #451 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu cred ca diferentele sunt date de faptul ca slimu ruleaza cu un hdd gol pe cind primul poate e mai plin, mai fragmentat, etc. nu mi se par semnificative diferentele si nici nu am auzit sa puna hdduri de 7200rpm pe slim.

12. #452 SP
    Member MSlv's Avatar
    hdd de 7200 era pus de ei. Eu, din cate am citit pe ici pe colo, este cam contraindicat sa pui un hdd cu alta viteza decat 5400rpm...

13. #453 SP

Ok, tocmai am dat de o stire destul de interesanta ...

Se pare ca Backwards compatibility is back ...

SCEA tocmai a anuntat ca o sa aduca colectia God of war pe un singur disc bluray HD ...

God of War Collection , va contine versiunile "refacute", remasterizate (cum s-ar zice), ale francizei pe care cu totii o indragim.

Un Kratos remixat in HD , nu strica niciodata ... Cu siguranta va fii in colectia mea.

Toate acestea, de craciun.

http://blog.us.playstation.com/2009/...oliday-season/

14. #454 SP
    Super chestia cu God of War HD .
    Nu cumva chiar tu aveai la semnatura ca vrei Gow 1 si 2 in 1080p de craciun ?

15. #455 SP
    Not me ! .. Dar oricum, m-am mai gandit la asta.

16. #456 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Hehe dorinta lui Rasko sa implinit.Excelent news,si eu o sa mi le cumpar ca nu am jucat decat GOW1

17. #457 SP
    Junior Member CERBUU's Avatar
    O sa fie in 720p, dar nu cred ca e mare diferenta.

18. #458 SP
    Member bartonn's Avatar

19. #459 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post

Ok, tocmai am dat de o stire destul de interesanta ...

Se pare ca Backwards compatibility is back ...

SCEA tocmai a anuntat ca o sa aduca colectia God of war pe un singur disc bluray HD ...

God of War Collection , va contine versiunile "refacute", remasterizate (cum s-ar zice), ale francizei pe care cu totii o indragim.

Un Kratos remixat in HD , nu strica niciodata ... Cu siguranta va fii in colectia mea.

Toate acestea, de craciun.

God of War Collection – Blu-ray Disc Compilation Available This Holiday Season! – PlayStation.Blog

O my freaking GOD! I can`t belive it. So it`s true. GOD THANK YOU! Deja pun bani de-o parte! Pe bune. Deci de primim pe nenea pentru prima data pe PS3 . Briiiiici! Sony you made my day . Ma scuzati ca zic atatea dar trebuie sa intelegeti ca jocu asta e singurul care imi mai poate provoca bucurie pe consola de la Sony. Restul sunt OK cand le vad, habar nu am de ce. Hai Rasko fii fericit cu mine!

20. #460 SP
    Aa da , Rasko avea la semnatura .

off : Rasko , tu nu cumva esti mana in mana cu Sony ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 37 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks