Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 37 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 ... LastLast
Results 641 to 660 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #641 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnRO View Post
    Salut ,
    de ieri sunt posesor de PS3 Slim .
    Primele pareri sunt:
    Dezavantaze:

1. Este mult mai urata decat modelul vechi;
    2. Nu se poate aseza pe verticala;
    3. Mi se pare ca se incalzeste mai tare decat cea veche;

Avantaje:

1. Cred ca cel mai mare avantaj este garantia de 2 ani;
    2. Dimensiune mai mica;
    3. Hard 120 GB;

In rest sa auzim numai de bine!
    Hard-ul de 120gb nu e deloc un avantaj eu am PS3 fat de 160gb din fabrica.

2. #642 SP
    Member MSlv's Avatar
    tu esti mai cu mot

versiunea cu 160gb a fost un fel de editie speciala, in paralel cu varianta de baza de 80gb. Acelasi lucru exista si la slim, versiunea standard de 120gb si viitorul bundle cu 250gb si un joc. In cazul tau, fiind mai special , trebuie sa ne raportam la versiunea de 250gb. Ceea ce transforma hdd-ul intr-un avantaj si pt tine.

textul de mai sus se vrea a fi un pamflet si trebuie tratat ca atare

3. #643 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Cred ca esti in necunostinta de cauza.
    Ba da cred ca sunt in cunostinta de cauza avand in vedere ca detin tot modelul de 60Gb, asa ca stiu clar ce spun...se incalzaste destul de tare (asa cum bine stiti cu toti cei care aveti 60Gb) mai tare decat modelul de 80Gb, si asta spun tot in cunostinta de cauza pt ca un amic de-al meu are 80Gb si se incalzeste in limite normale, nu arde ca si cel de 60Gb.Intrebarea mea era daca Slimul se incalzeste mai tare decat cel de 80Gb pt ca asa mi-a spus cineva care il are

4. #644 SP
    Junior Member Jun1or's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnRO View Post

Avantaje:

1. Cred ca cel mai mare avantaj este garantia de 2 ani;
    ......
    Sa-l folosesti sanatos, dar de unde l-ai cumparat de ai 2 ani garantie ?

5. #645 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Jun1or View Post
    Altex.

6. #646 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by Jun1or View Post
    Peste tot acum are 2 ani garantie

7. #647 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Ciudat, pentru ca Sony ofera doar un an garantie, reseller-ilor. lol

8. #648 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Ciudat, pentru ca Sony ofera doar un an garantie, reseller-ilor. lol
    Da si eu asa stiam, plus ca nu vine cu garantie Sony ci Altex albastru

9. #649 SP
    Member Atrium's Avatar
    Sony o fi oferind un an garantie, dar din fericire, legea romaneasca spune altceva.

Prin " Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora " - Vanzatorul are o raspundere de 2 ani de la livrare asupra lipsei de conformitate a produsului.

Si anume :

Capitolul V - Termene
    Art. 16
    Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca
    lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea
    produsului.
    Look it up

10. #650 SP
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    ... Legea nr. 449/2003)
    Asa este, nu de mult sa introdus , am lucrat aproape 2 ani de zile in Altex

11. #651 SP
    Member MSlv's Avatar
    mai e o problema cu garantia asta, si anume ca este de mai multe feluri, si fiecare fel are o durata specifica. iar legislatia este suficient de vaga pentru "neintelegeri".

Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

•Termenul de garantie asigurat de catre vanzator pentru un produs este de 1 an sau egal cu termenul de garantie acordat de producatorul acelui produs, oricare dintre aceste perioade este mai lunga. Termenul de garantie al produselor se considera de la data mentionata in prezentul certificat precum si in factura fiscala care atesta vanzarea.

• Raspunderea vanzatorului pentru lipsa conformitatii produlselor este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 luni de la livrarea produselor, data mentionata in prezentul certificat precum si in factura fiscala care atesta vanzarea.

12. #652 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Am fost azi la Altex Bacau sa vad daca mai aduc slim-uri pentru ca ce s-a adus s-a si dat din prima zi iar omul de acolo mi-a raspuns ca nu mai aduc pentru ca nu mai au de unde si cica ce s-a adus la 1299 ron (doua console) era in limita stocului iar pe viitor daca mai aduc o sa vina cu pret mai mare. Nu inteleg, au anuntat Sony mariri de pret sau e o abureala din partea celor de la altex ca sa-si poata vinde si fat-urile ramase pe stoc?

13. #653 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by Amur View Post
    Am fost azi la Altex Bacau sa vad daca mai aduc slim-uri pentru ca ce s-a adus s-a si dat din prima zi iar omul de acolo mi-a raspuns ca nu mai aduc pentru ca nu mai au de unde si cica ce s-a adus la 1299 ron (doua console) era in limita stocului iar pe viitor daca mai aduc o sa vina cu pret mai mare. Nu inteleg, au anuntat Sony mariri de pret sau e o abureala din partea celor de la altex ca sa-si poata vinde si fat-urile ramase pe stoc?

Eu cred ca a fost doar pararea omului , nimic mai mult.Multi isi dau cu parerea pe la magazinele de genu Eu zic sa mai astepti sau sa te duci la un altex din alt oras. De exemplu la mine in galati erau la altex vreo 10-12 Ps3 Slim.

14. #654 SP
    Member MSlv's Avatar
    iar cu informatorii care ne informeaza cu informatii informale din interior? nu zic ca o mai nimeresc si ei din cand in cand, dar sunt prea habarnisti in majoritatea timpului si cunostintele lor cel mult aproximative.

15. #655 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    iar cu informatorii care ne informeaza cu informatii informale din interior? nu zic ca o mai nimeresc si ei din cand in cand, dar sunt prea habarnisti in majoritatea timpului si cunostintele lor cel mult aproximative.
    Exact!

16. #656 SP
    Member justamodel's Avatar
    Cam cumpara romanul ps3 slim, am fost la MG si Altex la ambele mai aveau o bucata dintr`un lot de 15.

17. #657 SP
    Banned Overlord73's Avatar
    Pai daca s-a ieftin cum sa nu cumpere?

18. #658 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by Amur View Post
    Aoleu, nu te mai lua dupa ce auzi de la "angajatii" lui peste. Am si eu un prieten ce lucreaza la MediaGalaxy si cand l-am intrebat de PS3 Slim m-a intrebat la randul lui : ce-i ala ?

Apoi l-am intrebat de reduceri de preturi si a ras, ca nu exista asa ceva, PS3-ul tot 1800 RON ramane...

Concluzia, nu te uita tu in gura lor, ca habar n-au pe ce lume traiesc. Merg la servici, se plictisesc si fac orice doar ca sa treaca timpul mai repede, numai munca nu.

19. #659 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Asa e Atrium angajatii aia nu stiu pe ce lume traiesc , pai chiar ieri am fost la Selgros cu tata si s-a intalnit cu un fost coleg care acum lucreaza la Selgros si au stat de vorba vreo 30 min , daca ala mai gasea inca vreo 3 colegi vechi prin magazin i se termina tura !
    Sau cand mi-am luat frigider nou , deci am fost la DOMO si au zis angajatii aia ca au modelul pe care il vroiam pe stoc si a doua zi am ajuns si acelasi angajat a zis :" aa pai modelul asta nu il mai avem de o saptamana " lol

Deci ...... !

20. #660 SP
    Senior Member eXist's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 37 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks