Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 233

Thread: Tekken 6

1. #161 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    oo scenario online co-op....perfect

2. #162 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    pe arcade stick te incurca alea 2 butoane in plus. aia le dezactivau din motivul asta.
    daca jucai pe gamepad puteai sa-ti configurezi controller-ul cum vrei din optiunile jocului.

sa nu comparam totusi un stick cu un gamepad ca button layout..
    Pe profi ii incurca, amatorii le folosesc din plin pt 3xP si 3xK, nu tuturor le iese combinatia de 3 apasari de fiecare data.

Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    oo scenario online co-op....perfect
    Nu va fi inclus in acest patch.

3. #163 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    am citit ca nu va fi inclus,dar pe viitorva fi,cel putin asa sper

4. #164 SP
    Junior Member bambu81's Avatar
    salutare. eu am tekken6 pe xbox dar e super enervant sa joci cu controller de xbox . As putea adapta un gamepad de ps2 ???

5. #165 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by bambu81 View Post
    salutare. eu am tekken6 pe xbox dar e super enervant sa joci cu controller de xbox . As putea adapta un gamepad de ps2 ???
    Slabe sanse, desi n-ar strica sa dai un search pe google si pe shoryuken.

6. #166 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by bambu81 View Post
    este ceva gizmo pt 360 care permite folosirea mouse-ului si a tastaturii, iar ca o functie "extra" permite conectarea unei manete dualshock2.. cred ca xfps ii zice.
    eu iti recomand sa-ti iei un stick de banii aia sau sa vinzi jocul si sa-l iei pe ps3

7. #167 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by jack View Post
    eu iti recomand sa-ti iei un stick de banii aia sau sa vinzi jocul si sa-l iei pe ps3
    Bun sfat, mai ales pentru cineva care a trecut de la Tekken 5 pe PS3 la Tekken 6 pe Xbox 360.

8. #168 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #169 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

10. #170 SP
    Taw
    Eu adorm la meciurile astea de Tekken, mai ales cand vad celebrele personaje Bruce si Law, folosite de toti n00bii.

11. #171 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    "I'm gonna ****in uuuh, and uuh, and then uuuh..." Nu stiu, baietii astia nu joaca deloc cu scheme mai speciale, macar de spectacol, cand e toata lumea adunata?

Inteleg la un turneu sa dai numai back back back... etc.. back back juggle dar parca nu se distreaza deloc tipii. Cand ma gandesc ce spectacol iese la Lili, King, Dragunov, Steve cand strang acasa mai multi oameni... No spam, pe cat posibil meciuri cat mai spectaculoase.

In alta ordine de idei, mi-a venit si mie Tekken 6 si nu pot sa cred ce rezolutie slaba are (comparativ cu alte jocuri generatie noua) cand e blurul activat. Ma pot lipsi de blur cat timp se activeaza AA-ul.

Nu am aflat exact care e treaba cu reluarile. Trebuie activate ca sa le pot salva, sau ceva de genul asta?

Inca o intrebare: mi se pare mie, sau miscarile personajelor sunt puuuutin mai lente fata de Tekken 5DR? Cel putin Dragunov pare mai lent, plus ca i-au modificat d 4,4

---------- Post added 04-12-2009 at 12:08 AM ----------

Adaug inca o intrebare la cele de mai sus, ca e oarecum frustrant: existe vreo modalitate sa pot face scroll la combouri in Practice mode in timp ce ma bat acolo? Adica fara sa tot intru in meniu, command list si sa dau la urmatorul combo, apas triunghi ca sa-mi ramana comboul pe ecran si tot asa.

La Tekken 5DR se facea din L2 si R2, aici mai e posibil?

12. #172 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ar fi bine ca cei care au tekken 6 sa posteze si psn id.poate ne gasim sa facem o partida sau mai multe. al meu este acelasi ca si cel de pe forum

13. #173 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Ok, ne strangem diseara la cateva meciuri ?
    PSN ID la signature

14. #174 SP
    Member slabunator's Avatar
    intru si eu, psn id jackrayden.
    mister juice, sper ca de data asta sa mearga ok conextiunea intre noi 2.

15. #175 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    angelictouch87 ...gg caine_rau pentru asta seara ...tre sa mai exersez si eu

16. #176 SP
    Junior Member bambu81's Avatar
    intru si eu psn id bambu81
    X-live arpi81

joc pe orcare

17. #177 SP
    Iooiiii, in timp ce Tekken 5DR mergea destul de ok cu wireless pe online, T6 rupe in doua wirelessul. Garcon, 20 de metri de cablu!

18. #178 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

19. #179 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Unu mai anemic nu gasea pentru rolu lui Jin...eventual pe unu din somalia care se ascunde dupa matura.

20. #180 SP
    S-a anuntat patch pentru online co-op in Scenario Campaign Mode! Revin cu linkul catre articolul oficial.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast