Bine ca sunt trofee care se pot face usor...nu ca la Street Fighter 4 unde mi se par imposibile unele.
Bine ca sunt trofee care se pot face usor...nu ca la Street Fighter 4 unde mi se par imposibile unele.
Par usoare majoritatea, mai putin acesta :
Love That Money
Collect more than 5,000,000 G.
Asta daca se refera la ce cred eu ca se refera ! :-)
Am facut preorder de vreo luna la Tekken 6. Il astept cu nerabdare . Ar fi misto sa se organizeze turnee aici pe forum .
![]()
Si pe ce site ai facut comanda? sau la un magazin? unde cum ?da-mi si mie un link ceva![]()
de la webpredator(banuiesc), uite-te la sectiunea bazar - console - threadul lui webpredator (e sticky)
subscriu pt campionat![]()
Eu ma bucur ca Bruce pare ceva mai rapid acum la loviturile si combo-urile de picior, din ce am vazut in trailerul lui. Tekken 6 Video Game, Exclusive Bruce Irvin Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
In ceea ce priveste campionatele de tekken hai sa vedem cam cine ar vrea pe weekend (cand poate toata lumea) sa ia parte la o sesiune de tekken online... asa ca, va rog sa va exprimati parerea in acest sens![]()
Subscriu si eu la ideea sa avem un campinat de tekken, insa se pare ca nu prea suntem atat de multi inraiti ai jocului incat sa se organizeze ceva !![]()
la tekken5dr intru si eu. jucatori activi romani (si chiar buni) sunt destui da nu intra pe forum. daca va intereseaza lasati-mi un pm si va trimit psn id-urile lor![]()
Haideti sa organizam ceva, astia care suntem, multi, putini asta este. Incetul cu incetul vor intra mai multi... ganditziva la o ora si o zi cand ar putea mai toata lumea sa intre
sambata la 22 00
nu stiu daca are rost turneu, eu propun sa facem un lobby unde intram toti si sa jucam, dar facem cum vreti voi![]()
http://www.gametrailers.com/video/pr...id=SNMdB7mad8Y
Arata destul de bine !
A imbatranit Kazuya![]()
Bookmarks