ma bag . nu prea am jukt mk pe ps3 dar ma bag ptr frumusetea jocului![]()
Hmm..mai joaca cineva asta? mie mi-a fost teama sa resurectez threadul, pt ca pe unde am fost si mentionam mkvsdc se aruncau rosii dupa mine. I'm in la meciuri, i love this game
PSN ID: Sw1ngSh0t
Robert pe tine te am deja in lista, poate reusim sa dam niste amicale![]()
ma bag , nu sunt f bun dar ptr antrenament sunt ok
acum ramane sa vedem unde , cine , cand , care
hai sa organizam o seara mk , sa ne strangem mai multi si sa dam cateva meciuri
Eu daca sunt online la ps3 si fac whatever, dati-mi un mesaj pt mkvsdc si rezolvam pe locIn seara asta o sa fiu online dupa ora 7, daca vrea cineva sa jucam add si msg.
De asemenea puteti sa ma adaugati pe ymsg cu "c_md_daniel" . Pe msg stau mai des decat pe ps3, si putem initia si de acolo. Numai sa specificati pls "pt mkvsdc" in descriere sa stiu. Thanks.
Well that worked
Eu am jucat si spre surprinderea mea chiar am gasit doi oameni din bucuresti, care joaca foarte bine si am avut niste meciuri excelente. Am cautat pe forum dar nu cred ca sunt de pe aici , sau nu am gasit eu.
Oricum, eu joc cam in fiecare seara, si acum voi intra online de la 10:30 asa ca daca e cineva pe faza sunt acolo.
Am avut si eu jocul timp de 2 ani de zilePacat ca nu am gasit rival in RO
Poate acum cu noul MK se vor antrena mai bine baietii!
Pai si ai vandut jocul sa inteleg?
Eu nu prea am jucat online pt ca efectiv nu am gasit pe nimeni din RO, iar offline cand mentionam acest joc se aruncau cu rosii si oua dupa mine. Am vrut sa propun si la nijikon un concurs de genul asta, dar am primit niste priviri taioase si am renuntat de frica
Eu joc de aproape un an , si de-abia acu o saptamana au intrat niste baieti din RO pe online. Vad ca threadu asta e de mult, cumva v-am ratat de fiecare data![]()
daca are cineva mk vs dc zona 1 si are chef sa bata pe cineva , psn id : gizas4all
cele bune....
Bookmarks