Poti sa joci tu cu inca 3 prieteni daca vrei (4 players)
Nu este decat Little Big Planet si trebuie sa apara un addon Water in care este adaugata apa in joc.
Poti sa joci tu cu inca 3 prieteni daca vrei (4 players)
Nu este decat Little Big Planet si trebuie sa apara un addon Water in care este adaugata apa in joc.
Poti sa joci in 4 max (daca ai 4 controllere) atat local cat si online. Si merita, e unul dintre must haveuri pentru ps3 imo.
E extrem de fun, mai ales daca ai si pe cineva in casa cu care sa joci. Daca nu add some friends si party on.
De asemenea este never ending (o gramada de nivele create de useri + ce faci tu), bine te plictisesti dupa ce termini tot si castigi platinum, dar revii la el din timp in timp.
baieti vedeti ca vam dat la cativa dintre voi care aveti idul postat si poate ne vedem pe la un joc ceva eu am Farcry 2, GTA IV, GT5 prolog si bineinteles Little Big Planet cand o sa mai fiu online pe ps3 va dau un msj. Bft si numai bine. A si sa nu uit id Calibru cu toate ca am mai spus dar sa fie. Ciao![]()
se pare ca apare acum in septembrie Little Big Planet Game of the year edition , care e faza cu el ? eu pur si simplu un addon pe care poti sa il cumperi de pe psn store sau e un LBP 2 ?
Bookmarks