Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: Little Big Planet Online

1. #21 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Poti sa joci tu cu inca 3 prieteni daca vrei (4 players)
    Nu este decat Little Big Planet si trebuie sa apara un addon Water in care este adaugata apa in joc.

2. #22 SP
    Junior Member Soulcalibur's Avatar
    da merge sa joci si 2 players iar despre cel "new" nu stiu ce sa-ti spun

3. #23 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    merge sa joci 2 players de la aceeasi consola ? ma bate gandu sa iau jocu , pare super fun
    sunt mai multe versiuni ? am gasit little big planet si little big planet new?
    si cam difera pretu , de la 1.6m , am vazut si la 2.8
    Poti sa joci in 4 max (daca ai 4 controllere) atat local cat si online. Si merita, e unul dintre must haveuri pentru ps3 imo.
    E extrem de fun, mai ales daca ai si pe cineva in casa cu care sa joci. Daca nu add some friends si party on.

De asemenea este never ending (o gramada de nivele create de useri + ce faci tu), bine te plictisesti dupa ce termini tot si castigi platinum, dar revii la el din timp in timp.

4. #24 SP
    Junior Member Soulcalibur's Avatar
    baieti vedeti ca vam dat la cativa dintre voi care aveti idul postat si poate ne vedem pe la un joc ceva eu am Farcry 2, GTA IV, GT5 prolog si bineinteles Little Big Planet cand o sa mai fiu online pe ps3 va dau un msj. Bft si numai bine. A si sa nu uit id Calibru cu toate ca am mai spus dar sa fie. Ciao

5. #25 SP
    Member Geonebun's Avatar
    se pare ca apare acum in septembrie Little Big Planet Game of the year edition , care e faza cu el ? eu pur si simplu un addon pe care poti sa il cumperi de pe psn store sau e un LBP 2 ?

6. #26 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    se pare ca apare acum in septembrie Little Big Planet Game of the year edition , care e faza cu el ? eu pur si simplu un addon pe care poti sa il cumperi de pe psn store sau e un LBP 2 ?
    E acelasi joc cu cateva costume de pe PS Store. Include si costumele din MGS

7. #27 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    E acelasi joc cu cateva costume de pe PS Store. Include si costumele din MGS
    si 11 extra levels cele mai bune facute de comunitate, alese de cei de la mm.

8. #28 SP
    Junior Member JimX69's Avatar
    Salut, si eu joc add: JimX69

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2