Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 61

Thread: PSN RO

1. #41 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Renegade124, PlayStation Romania - An introduction to Network on PLAYSTATION 3

"Odată ce v-ați �nregistrat �n PLAYSTATION�Network dinmeniul Friends al meniului principal, puteți intra �n PLAYSTATION�Store. Aici dvs. veți găsi versiuni demo gratuite și jocuri, traileri �n format High Definition, precum și multe date despre o mulțime de jocuri."

Mie imi dadea "country not supported" si cand voiam sa intru pe PSN cu cont de RO.

2. #42 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    MonkY se mai poat face ceva cu petitia sa stiu daca vorbesc cu mai multi sa o semneze chiar daca nu sunt gameri...

3. #43 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Renegade124, PlayStation Romania - An introduction to Network on PLAYSTATION 3

"Odată ce v-ați �nregistrat �n PLAYSTATION�Network dinmeniul Friends al meniului principal, puteți intra �n PLAYSTATION�Store. Aici dvs. veți găsi versiuni demo gratuite și jocuri, traileri �n format High Definition, precum și multe date despre o mulțime de jocuri."

Mie imi dadea "country not supported" si cand voiam sa intru pe PSN cu cont de RO.
    Retardati au facut pagina aia.

4. #44 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    MonkY se mai poat face ceva cu petitia sa stiu daca vorbesc cu mai multi sa o semneze chiar daca nu sunt gameri...
    Poate sa o semneze oricine .Doar sa vrea . La inceput a fost semnata de multi care nici nu traiau in Romania nici nu erau romani

5. #45 SP
    Banned Venom's Avatar

WTF is that?

Quote Originally Posted by Capital View Post
    SmartPoint, companie independentă de consultanţă �n comunicare şi relaţii publice, cu operaţiuni la nivel regional (Bulgaria, Serbia, Croaţia, Slovenia), comunică pentru un nou partener de referinţă �n industria divertismentului digital – Sony PlayStation – ca urmare a semnării contractului pentru piaţa din Rom�nia.

“Alături de expertiza dovedită �n campaniile de comunicare integrată, cunoaşterea specializată a industriei IT şi abordarea inedită a pieţei jocurilor video ne-au determinat să alegem SmartPoint pentru comunicarea brand-ului PlayStation �n Rom�nia. Astfel, vom putea fi mult mai aproape de pasionaţii de jocuri din Rom�nia,” a declarat Simeon Bangeev, Sony Computer Entertainment Europe Authorized Consultant for Bulgaria and Romania.

SmartPoint va stabili strategia de comunicare şi va asigura serviciile de comunicare corporate şi de produs, de relaţionare media şi de organizare de evenimente pentru Sony Computer Entertainment Europe. Astfel, at�t consolele PlayStation�3 şi PSP™ (PlayStation�Portable), c�t şi aplicaţiile software şi jocurile oferite prin intermediul PlayStation�Network vor fi mai aproape de entuziaştii din Rom�nia.

“Sony Computer Entertainment este unul dintre cei mai importanţi producători de console video de la nivel mondial, care a revoluţionat piaţa �n continuă expansiune a divertismentului digital cu PlayStation. Suntem �nc�ntaţi să putem adăuga un nou nume de referinţă �n portofoliul nostru de clienţi şi avem convingerea că parteneriatul nostru va avea un rol instrumental �n atingerea obiectivelor de business pentru PlayStation la nivel local,” a declarat Cătălin Pătrăşescu, managing partner SmartPoint.

“PlayStation completează armonios universul produselor Sony, pentru care comunicăm deja de doi ani, şi ne oferă libertatea de a crea sinergiile necesare pentru a pune �n valoare un sistem de divertisment extraordinar,” a declarat Anamaria Chiriachez, PR Director SmartPoint.

SmartPoint comunic? pentru Sony PlayStation �n Rom�nia - Capital.ro

Ce credeti ca inseamna asta?

6. #46 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    In sfarsit ceva imbucurator!

7. #47 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post

Ce credeti ca inseamna asta?
    baga un ochi pe topicu de Uncharted 2 si o sa vezi ce inseamna.

8. #48 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    baga un ochi pe topicu de Uncharted 2 si o sa vezi ce inseamna.
    M-am uitat pe topicul de Uncharted 2 si n-am sesizat absolut nicio legatura cu articolul din "capital". Sau era o gluma?

9. #49 SP
    nu, nu e nici o gluma. mai sapa si ca sa te ajut iti dau doua indicii (ultima pagina si blu-ray).

10. #50 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Intr-un final Romania, sau mai bine zis gamerii romani, sunt bagati in seama putin...sper sa apara cat de curand un PSN RO care sa aiba si suport PsStore...

11. #51 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    M-am uitat pe topicul de Uncharted 2 si n-am sesizat absolut nicio legatura cu articolul din "capital". Sau era o gluma?
    Cred ca hostile se referea la imaginea aceasta:
    http://www.consolegames.ro/forum/att...-image_022.jpg

12. #52 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Ziceti bre despre ce e vorba, fara indicii, fara linkuri. Omul a cerut o data, l-ati trimis pe ditai threadul de 30 de pagini. A revenit, iar indicii. Zici ca-i treasure hunt...

In ceea ce priveste SmartPoint, om vedea daca-s in stare de ceva. Pana acum nu au fost in stare sa rezolve macar cu pagina aia de pe ro.playstation.com in care ni se explica despre ce usor se acceseaza PS Store Romania.

13. #53 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Ziceti bre despre ce e vorba, fara indicii, fara linkuri. Omul a cerut o data, l-ati trimis pe ditai threadul de 30 de pagini. A revenit, iar indicii. Zici ca-i treasure hunt....
    La asta s-a referit: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post186401

14. #54 SP
    Member MSlv's Avatar
    frumos, dar... mai multe informatii din partea oficialilor nu ar fi stricat. sa aflam si noi dedesubturile. Ca banuiesc ca nu s-au trezit brusc la posta redactiei cu discul, nu? Tradare, tradare, da s-o stim si noi!

15. #55 SP
    Banned Venom's Avatar
    Bun! Hai sa zicem ca nu m-am prins. Deci tu, h0stile, zici ca este o legatura intre discul acela de review si compania "SmartPoint". Adica a fost trimis siteurilor (sau revistelor) de specialitate un disc, ca urmare a faptului ca "SmartPoint" a semnat un contract cu SCEE de promovare a produselor Sony in Romania. Raspunsul pe care vroiam sa-l aud de la tine (avand in vedere ca esti singurul care a recunoscut o legatura) este: cine este compania asta; ce vrea de pe piata Romaneasca; care sunt proiectele de viitor; ce rol are ConsoleGames in povestea asta si..., ce este mai important, vom avea PSStore in cincinalul asta?
    In prima faza intrebarea mea (Ce credeti ca inseamna asta?) a fost retorica. Dar daca ConsoleGames nu este strain de acest lucru, ma intreb si eu de ce nu a aparut o stire pe prima pagina si a trebuit sa gasesc eu informatia pe capital.ro in timp ce cautam trairile lui Basescu? Este dreptul proprietarilor siteului sa tina ascunse anumite informatii, dar personal nu cred ca se intampla asta la consolegames.ro. Am dreptate?

16. #56 SP
    Member MSlv's Avatar
    firma asta e o firma de PR si consultanta, care promoveaza gama playstation in Romania mai nou, si care se pare ca a promovat de ceva vreme si probabil ca inca promoveaza produse din gama Sony. Restul de electronice Sony sunt aduse prin mai putini intermediari (nu vor aparea formulari de genu "cara-te de unde ai cumparat, noi nu vindem si nu reparam asa ceva", chiar daca ai garantie) pe cand playstation este un brand rupt de Sony la noi in tara (afaceri, manarii, dezinteres pt piata de aici). Din stirea comunicatul de presa reies niste informatii cel putin interesante.

�PlayStation completează armonios universul produselor Sony, pentru care comunicăm deja de doi ani, şi ne oferă libertatea de a crea sinergiile necesare pentru a pune �n valoare un sistem bla bla bla...�

do you see!!!?

apoi mai urmeaza ceva ce ne intereseaza de fapt si in care suntem direct implicati si afectati:

"SmartPoint va stabili strategia de [...bla bla bla...] pentru Sony Computer Entertainment Europe. Astfel, at�t consolele PlayStation�3 şi PSP� (PlayStation�Portable), c�t şi aplicaţiile software şi jocurile oferite prin intermediul PlayStation�Network vor fi mai aproape de entuziaştii din Rom�nia."

deci asta inseamna 2 lucruri, dintre care unul mai aproape de realitatea imediata: ori store localizat (slabe sanse) ori o modalitate (cat de cat oficiala) de acces la content (inclusiv tranzactii).

si, last but not least, noi nu suntem gameri, nu avem o piata de gaming in tara, suntem doar niste entuziasti care ne mai omoram timpul cu ceva dintr-o piata de nisa. sau, gamingul este o meserie specializata la noi in tara, nu este un fenomen de masa.

17. #57 SP
    Venom, faptul ca smartpoint acum reprezinta Sony in RO nu are nimic de-a face cu PS Store ci cu faptul ca acum, cei din media romaneasca au cu cine mentine legatura. asta-i tot. cit priveste compania, lucrurile sunt relativ simple. niste unii au deschis aici o filiala a smartpoint franta acum citiva ani si se ocupa de PR pentru diverse companii (asesoft, nvidia, pcfun si mai nou sony). cit priveste faptul ca nu ai vazut nici o stire aici pe site, nu stiu, nu ma intreba pe mine. eu nu mai am nici o legatura cu CG.

MSlv, nu te mai lua de fiecare cuvintel din comunicatul de presa. nu are rost...

PS si da, treasure hunt e funny

18. #58 SP
    Junior Member spiceonion's Avatar

Unhappy PS#

am de gand sa imi cumpar un ps3...care e mai bun? slim sau fat?....am un psp si nu merge pe psn store si ma intrebam daca merge pe ps3...

19. #59 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by spiceonion View Post
    am de gand sa imi cumpar un ps3...care e mai bun? slim sau fat?....am un psp si nu merge pe psn store si ma intrebam daca merge pe ps3...
    Nu e nicio diferenta majora. Slimul are HDD mai mare, DTS True HD, dar nu poti instala un alt OS.
    PS Store merge doar daca ai cont de UK/US/JP si multe alte tari, dar nu merge cu cont de RO

20. #60 SP
    Member Snoopz's Avatar
    PSN ro down ?sau e de la mine?cred ca are vreo 3 zile de cand nu merge

---------- Post added 11-10-2009 at 12:42 PM ----------

era de la mine
    my mistake

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast