Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 30 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #301 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Ce rau imi pare ca am versiunea EU :C
    Ce daca man, vorbeste cu Robert Dinu, pe aria de Publicitate. Poate alimenta cont de UK, iar asta inseamna ca cei cu zona 2 pot lua add-onuri etc.

Bafta!

PS - e valabil pt toata lumea doritoate de DLC si joc zona 2!

2. #302 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Am primit doua vesti foarte bune
    1.Aparitia DLC-ului COD5 pe care abia il astept .Va aparea probabil pe 19 martie
    2.Robert Dinu o sa ajute cu alimentarea banutilor in conturile noastre de PSN de pe UK.O sa putem cumparaaaa Inca o data o spun Robert esti de nota 10+
    P.S
    Tare faza mai Tibikimi mi-ai dat invite la un online,am dat accept cam tarziu,tu intrasesi deja in Free for All.Culmea e ca am intrat si eu cu tine Ai cam facut legea ,pacat ca nu putem juca Free for All intre prieteni

3. #303 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Am primit doua vesti foarte bune
    1.Aparitia DLC-ului COD5 pe care abia il astept .Va aparea probabil pe 19 martie
    2.Robert Dinu o sa ajute cu alimentarea banutilor in conturile noastre de PSN de pe UK.O sa putem cumparaaaa Inca o data o spun Robert esti de nota 10+
    P.S
    Tare faza mai Tibikimi mi-ai dat invite la un online,am dat accept cam tarziu,tu intrasesi deja in Free for All.Culmea e ca am intrat si eu cu tine Ai cam facut legea ,pacat ca nu putem juca Free for All intre prieteni
    Lamureste-ma si pe mine care si cum e treaba cu acest Robert...cum adica o sa putem cumpara si noi (cei cu varianta R2) DLC-ul pt cod 5 ca iti dai seama ca il vreau si eu.

Cat despre faptul ca "am facut legea" atunci nu e neaparat o regula dar se mai intamplalol...e cel mai preferat mod de joc pt mine Free for All...asa ca te mai astept si nush dc ai iesit atunci dupa cateva meciuri...te-ai simtit cumva prea plin de gloante?

4. #304 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Lamureste-ma si pe mine care si cum e treaba cu acest Robert...cum adica o sa putem cumpara si noi (cei cu varianta R2) DLC-ul pt cod 5 ca iti dai seama ca il vreau si eu.

Cat despre faptul ca "am facut legea" atunci nu e neaparat o regula dar se mai intamplalol...e cel mai preferat mod de joc pt mine Free for All...asa ca te mai astept si nush dc ai iesit atunci dupa cateva meciuri...te-ai simtit cumva prea plin de gloante?
    Lasa ca mai am nitel si fac o pauza la Killzone 2 si ma voi alatura si eu din nou

5. #305 SP
    Tibikimi ti-am dat un PM stufos.Ne vedem diseara baieti la un COD5.
    P.S
    Am iesit ca mai am si viata sociala Inca
    Destul de greu cu COD4 si 5.In curand nu o sa stim ce sa ne mai facem cu atat de multe jocuri bune mai ales in multiplayer

6. #306 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Chyna, sorry pentru aseara dar aveam de jucat niste meciuri la FIFA. Mi-a placut, desi am jucat putin, a fost altceva fata de KZ2. Makin Day e foarte ok!

7. #307 SP

O daaa

8. #308 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Parca apare azi, nu? Eu stiam de 19 martie! Harta aia prin jungla arata bineeee...

9. #309 SP
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Parca apare azi, nu?
    Da azi...ferice de cei care au jocul R1

10. #310 SP
    Member Vami's Avatar
    A luat cineva DLC-ul?

11. #311 SP
    Momentan i-mi bag piulita.Am jocul Zona 1 si astia nu au bagat DLC decat pe zona 2 deocamdata.Mi-a spus cineva care l-a cumparat ca sunt super hartile.Asta e mai astept.Care aveti zona 2 puteti sa va bucurati deja de el

12. #312 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Momentan i-mi bag piulita.Am jocul Zona 1 si astia nu au bagat DLC decat pe zona 2 deocamdata.Mi-a spus cineva care l-a cumparat ca sunt super hartile.Asta e mai astept.Care aveti zona 2 puteti sa va bucurati deja de el
    Pai si pack-ul pentru zona 1, cand apare?

13. #313 SP

14. #314 SP
    Member adin33's Avatar
    Pack-ul a aparut pe US.

15. #315 SP
    Multumim.Tocmai voiam sa postez si eu.Se discuta subiectul pe net si se pare ca era vorba de diferenta fus orar.

Intru sa-l iau

16. #316 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Impresii man, te rog. Il iau si eu cand scap de pe plantatie. Abia astept

17. #317 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Am luat aseara map-pack-ul, si e foarte tare. Nici nu ma asteptam sa fie altfel. harta Knee Deep e geniala, iar celelalte 2 sunt intortocheate si trebuie jucate ceva mai mult ca sa-ti dai seama cum sta treaba. O singura chestie ciudata am observat, faptul ca te spawnezi mult prea aproape de inamici.

Nazi Zombie Veruckt e foarte tare, are multe imbunatatiri modul asta de joc, devenind mult mai interesant. Mai lasati KZ2 si haideti la razboi!

18. #318 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Nonelito View Post
    Am luat aseara map-pack-ul, si e foarte tare. Nici nu ma asteptam sa fie altfel. harta Knee Deep e geniala, iar celelalte 2 sunt intortocheate si trebuie jucate ceva mai mult ca sa-ti dai seama cum sta treaba. O singura chestie ciudata am observat, faptul ca te spawnezi mult prea aproape de inamici.

Nazi Zombie Veruckt e foarte tare, are multe imbunatatiri modul asta de joc, devenind mult mai interesant. Mai lasati KZ2 si haideti la razboi!
    Ce ciuda mi-e pe tine Spor la joc man !

19. #319 SP
    Quote Originally Posted by Quik View Post
    Ce ciuda mi-e pe tine Spor la joc man !
    Si mie la fel...ce sa faci daca nu am fost destul de isteti sa ne luam jocul R1...asta e. Banuiesc ca stiti ca e Double XP pana miercuri din cate am inteles eu asa ca la razboi cu voi lol

20. #320 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Vreau si eu map packu .Apropo cat a costat ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 30 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast