Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 30 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 588

Thread: Call of Duty: World at War

1. #341 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    sincer, si aici e doar parerea mea, KZ2 este genul de joc care e overhyped si toata lumea il joaca o sapt sau pana obtine honor rank 4. Sooner or later toti ne intoarcem la valorile adevarate in materie de online gaming. Se stie ca seria CoD dintotdeauna a fost cea mai buna in multiplayer (si nu numai)

Sunt total de acord cu 'GeoGcX' chiar eu mi-am propus acest lucru. Totusi mi se par egale COD 5 CU KZ 2 in materie de multiplayer. In general pe piata ar mai exista si Halo 3 (fanboy)(pacat ca este doar pe xbox 360 si nu am). Si acesta e avea un multiplayer genial , dar fiecare cu cei place !

2. #342 SP
    Member psycho-07's Avatar
    help , am luat si eu cod waw si m-am apucat de la inceput pe veteran si am ajuns la ultimu capitiol si am zis sa joc si eu primu capitiol pe normal ca sa iau un trophy si dupaia am continuat ultimu capitiol pe veteran si l-am terminat am pus steagu victorios si am dat quite ca dura pmult pana arata cine a facut jocu, si m-am trezit cu un trophy ca am terminat capitiol pe veteran dar nu mia dat si trophy ca am terminat jocu si nici trophy ca l-am terminat jocu pe veteran , am sters si salvarea, am avut o salvare pe card si am dat copy si am jucat din nou pe salvarea aia mai trebuia sa fac trei capitiole ca sa il termin si nu mia dat trophy am gresit eu cu ceva sau e vreun bug ? , trebuie sa las sa arate tot ce scrie acolo dupa ce termin jocu ??

3. #343 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu prea am inteles mare lucru, dar ai putea sa dai la Select Mission si iti arata acolo fiecare misiune pe ce dificultate ai terminat-o. Daca la toate apare Veteran si nu ai Trophy atunci e nasol.

4. #344 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    help , am luat si eu cod waw si m-am apucat de la inceput pe veteran si am ajuns la ultimu capitiol si am zis sa joc si eu primu capitiol pe normal ca sa iau un trophy si dupaia am continuat ultimu capitiol pe veteran si l-am terminat am pus steagu victorios si am dat quite ca dura pmult pana arata cine a facut jocu, si m-am trezit cu un trophy ca am terminat capitiol pe veteran dar nu mia dat si trophy ca am terminat jocu si nici trophy ca l-am terminat jocu pe veteran , am sters si salvarea, am avut o salvare pe card si am dat copy si am jucat din nou pe salvarea aia mai trebuia sa fac trei capitiole ca sa il termin si nu mia dat trophy am gresit eu cu ceva sau e vreun bug ? , trebuie sa las sa arate tot ce scrie acolo dupa ce termin jocu ??
    Asa cum zice si Mika, probabil ai omis vre-un capitol (sa-l faci pe veteran)...dai pe Select Mission si uita-te la fiecare misiune in parte sa vezi daca toate sunt facute pe veteran...sa speram ca nu...asltfel chiar nu stiu ce sa zic

5. #345 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Alin, ai incercat cu celalalte salvari?

6. #346 SP
    am incercat frate, arata ca sunt facute pe veteran , o sa il incep din nou

7. #347 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    M-am uitat si eu in profilul tau si intr-adevar ai toate trofeele (de misiuni) pt veteran...nush ce sa zic...am vzut ca nu ai nici tofeul cum ca ai terminat jocul pe normal, mai exact trophy War Hero...poate trebuia sa-l joci pe normal prima data apoi pe veteran...nush ce sa zic dar e nasol de tot

8. #348 SP
    m-am apucat pe hard sper sa imi dea trophy , trebuie sa il joc pe normal neaparat?

9. #349 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    nu,ti-l da si pe ala cand termini pe hard

10. #350 SP
    m-am apucat pe hard sper sa imi dea trophy , trebuie sa il joc pe normal neaparat?
    nu man. eu am 7 misiuni terminate veteran si restu hardened si e ok.Trebuie sa te invat o schema super misto esti on acuma?

11. #351 SP
    da

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

deci o sa joc pe hard , multumesc de sfaturi baieti.

12. #352 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    nu man. eu am 7 misiuni terminate veteran si restu hardened si e ok.Trebuie sa te invat o schema super misto esti on acuma?
    Despre ce schema e vb ca si eu mai am 3 misiuni de facut pe veteran si nu reusesc in ruptul capului...am lasat-o balta.Poate ma ajuti si pe mine cumva

13. #353 SP
    nu merge sa faci in coop pe veteran daca vrei sa ei trophy , trebuie sa joci singur

14. #354 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Am inceput sa joc si eu jocul acum doua zile. La a treia misiune nu mi-a aparut death card-ul acolo unde trebuia sa fie, dar in prima misiune, cand am luat primul death card imi arata ca am luat 2/13. E vreun bug ceva?

15. #355 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar

Cat de sigur esti ca te-ai dus in locul care trebuie?

16. #356 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    100% sigur! Este un meniu in care ma pot uita la ele?

17. #357 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Da. In Competitive Co-op poti da la Settings Enable Death Cards -> Select si vezi acolo ce si cum.

18. #358 SP
    in sfirsit mi-a dat trophy ca am terminat jocu , mai am de luat 2 trophy

19. #359 SP
    in sfirsit mi-a dat trophy ca am terminat jocu , mai am de luat 2 trophy
    Iar l-ai terminat pe veteran?!!!...ce fain de tine...au mai am 3 misiuni si nu am reusit sa trec de ele si l-am lasat balta

20. #360 SP
    Psycho cat timp ti-a luat a 2-a oara sa termini pe veteran?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 30 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast