Recomand Map Pack 2!
Este mult mai bun, cu harti mai variate + Shi No Numa genial! Isi face toti banii!
Daca esti atent cand face killstreak si cand e deasupra armelor vei vedea semnul acela de la DPAD-ul xbox-ului si X la arme deci xbox360 cu sensibillitate probabil 10.
Cine si-a mai luat Map Pack 2?
Pana acum stiu doar o persoana de pe forum. Nu ezitati, este genial! Imi place din ce in ce mai mult jocul asta...este acolo sus cu CoD4.
Si problema unde este,ca nu te-am inteles?
http://www.consolegames.ro/forum/f44...z-cont-psn-uk/
Pe tine te stiu
.Am mai avut noi discutia asta.Cumperi jocul si nu mai poti sa dai 10 ron la Robert Dinu care este de toata increderea.Daca ai teama ca-ti copiaza lumea cardul,nu vrei sa-ti faci card doar pentru un DLC,cam asta e solutia.Dar tu,nuuuuuuu,nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Si ziceai acum cateva posturi "ferice de cei care au MP 2 "
E greu sa cumperi un DLC daca nu esti pasionat de joc si nu misti un deget sa-ti indeplinesti visul,nu crezi?Hai sa nu inventam motive.
Si ca sa nu fim offtopic zi cand mai intri ca sa facem un free for all sa vedem ce mai sti![]()
(mai joaca si tu altceva.....un search and destroy ...etc...ca ne-ai inebunit)
TDM si Hardcore TDM all the way!
Ce face M1 Garand in Hardcore...vai de toti englezoii prezenti in joc![]()
am ambele map packuri acum. id jackrayden : ) lafel are si "fratele de arme" AlexCiprian. ne vedem online baieti![]()
z allright : )
tocmai am jucat harta de natzi zombies din map pack 2, Shi No Numa, si pot spune ca e foarte faina, si diferita de celelalte 2. propun sa jucam cand mai intrati online : )
pana acum cei cu mp2 ar fii cam asa: jackrayden,alexciprian, nonelito, tibikimi,chyna007
n-am mai putut intra pentru ca mi-a spus ca playstation network is undergoing maintenance si acuma nu ma lasa sa intru ca zice ca are o eroare si ma da afara, o sa incerc mai tarziu
Bookmarks