mda...si eu am cautat un fps ww1 ani de zile , iesise la un moment dat un mod pt. battlefield 1942..si cam atat , cred ca una dintre cele mai mari probleme e gama foarte mica de arme folosite in acea perioada...
World War One New Weapons - High School Pathfinder
2 pistoale...3 rifles...2 tancuri..etcindustria de armament nu era asa de dezvoltata si de diversa la vremea aia
ideea e ca nu existau arme automate in primul rand , decat machineguns din alea mari cum mai vedeam prin westernuri...si cred ca intradevar ar fi destul de anost sa joci doar cu arme foc-cu-foc , si in plus nu au prea fost lupte de diametrul celor din ww2 care sa ramana in istorie...gandeste-te altcumva , cate filme artistice legate de ww1 ai vazut pana acum ?![]()
WW2 oricum nu cred ca vor mai face cei de la Infinity Ward, deci nu mai raman decat WW1 si Future War.
Cine doreste asta?
Dati-mi un PM si va dau codul.Exclusive M1A1 Carbine Assault Rifle
Thank you for pre-ordering Call of Duty: World at War. Here is your exclusive M1A1 redemption code:
PS3 Download Instructions:
- Connect your PS3 to your broadband connection.
- Register for a PLAYSTATION�Network account (For more information go to www.playstation.com).
- Sign in to your PLAYSTATION�Network account on your PS3 console.
- Once signed in, select "Account Management".
- From the Account Management screen, select "Redeem Codes".
- In the new screen that opens, enter your 12 digit voucher code, and then select "Continue".
- Follow the on-screen instructions to redeem voucher content and download content from the final screen of the redemption process.
Victory.In sfarsit a venit acasa.Beau cafeaua si pe el.Haideti la un multiplayer,Id meu chyna007
dupa ce termin jocu (eu asa zic ca sa termnat acolo) infig steagu si dupa aia baga scrisu 10 minute,
dupa care ma baga intr-o incapere in care vin zombie
carei faza ??? e pus asa sa impusti cat mai multi zombie ??? sau mai continua cu ceva jocu dupa ???
Mai fratilor mi-e dor de un coop cu romani de-ai mei.User chyna007,dati-mi add care jucati jocul si.. pe ei ...in haita de 3,4![]()
Bookmarks