N-au zis ca o iasa pe 19.11 Din alte surse s-a raspandit informatia asta.
In 2-3 saptamani apare sigur. Insa sursa a fost buna. Azi a aparut v1.00.
Vertaalde versie van http://www.ps3-sense.nl/index.php?pageid=nieuws&t=4303
HOME BETA DANCE OFF!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xdl1tyL80_8
Tot iti trebuie invitatie ca sa intri in beta, nu? Eu ma refeream ca varianta pentru toata lumea va aparea peste doua saptamani.
Dupa cum am mai scris intr-un post anterior, am primit invitatie pe un cont blocat. Am incercat respectivul cod pe contul usual de EU, dar nu a mers. Mi-am creat alt cont de US, am bagat codul si a fost acceptat. Kit-ul are doar 70 mb, dar cand vizitezi o locatie pt. prima data, mai descarca aprox. 35-40 mb pt. fiecare locatie in parte. crearea caracterului e foarte bine realizata si pusa la punct. In cateva minute am reusit sa-mi creez un caracter aprox. ca si mineCu toate ca versiunea beta e cam cheala, e forte bine optimizata. Timpi de incarcare mici, fara blocari sau frame-uri scazute etc etc. Desi la inceput pare destul de fun, cu timpul m-am plictisit. Se poate observa fundatia unui proiect destul de complex pt. a mai stoarce utilizatorii de alti bani. In mall se gasesc magazine pt. mobila, obiecte decorative sau haine, dar momentan fiind inactive. In fine, cine nu a avut norocul sa primeasca invitatie, pun la bataie username-ul si parola contului meu pt. a descarca kit-ul. asadar, la urmatorii 3 useri care posteaza dupa acest post, le trimit prin PM userul si parola.
Do want, SeikQ daca mai e valabila oferta as vrea si eu sa il iau, ca mie niciodata nu imi trimit nimic si am cumparat de peste 50$ de pe store.
Ok. Vedeti ca Home este pe regiuni (logic de altfel). Nu o sa va puteti intalnii cu prietenii daca acestia sunt aflati pe alt PSN. Nici macar sa-i suni. Am reusit totusi sa ma intalnesc cu 2 amici la sediul clubului.
SeikQ
as vrea si eu daca se poate
Ok. Am trimis la toti pana acum. Inclusiv tie emptysilence.
Uziwood - tie ti-am trimis mesaj pe PSN
Sper sa disfrutati de el pana se lanseaza, cu toate ca e cam chel.
Ne vedem "acasa"
Bookmarks