Scrie pe spate ce contine. Jocul, manual, magic card.
Dj Mo,cum a reactionat "terorista" ?
PS: Transmite-i un "La multi ani!" din partea CG!!![]()
Asta ce vrea sa insemne? Nu ma crezi ca am jocul? Sa fii sanatos. (app, ai poza cateva posturi mai sus)
In alta ordine de idei, jocul este fantastic. Fi-mea este innebunita dupa "Honey". Asa si-a denumit animalutul. Camera se comporta impecabil, Honey reactionand la orice miscare.
Pacat ca nu prinde in film si lalaiala teroristei. Ideea este ca tu canti si el reproduce.
Mo, te omor, ce ciuda imi e pe tine!, lasa ca imi vine si mie jocul ficamea nu mai poate de nerabdare.
din cate stiu thehut nu livreaza electronice...deci s-ar putea sa fie o problmea cu acest pachet + camera
am facut o comanda mai demult de un kit guitar hero la 50 de lire si nu mi-au acceptat tocmai din cauza acestei politici
eu o sa fac comanda de el...si de fallout 3 game of the year...sa vedem ..poate prind si un animalui cu tot cu camera
Incepe sa ma intereseze tot mai mult PS3 Eye-ul, in mare parte pentru motion controllerele care vor aparea in primavara. O sa fie nebunie mare tare atunci, cu toate ca nici Eye Pet-ul asta pare fain. Dj Mo, Eye Pet e strict pentru copii, sau are ceva potential si pentru cei mai batrani (peste 20 de ani)?
---------- Post added 23-10-2009 at 01:52 AM ----------
PS: "cardul special" poate fi orice bucata de carton, cat timp are printat modelul original. Basic augmented reality![]()
Este pentru toata familia. Ne trezim ca nu mai are loc fi-mea de noi cand este vorba de acest joc.![]()
Salut,
am cumparat jocul de la Flanco e interesant.
Ma enerveaza ca filmeaza cam nasol camera .
Bookmarks