Dacă sunt doritori pentru trofeul Posse Up! - RDR, citiți AICI vă rog, nu stau să scriu iarăși.
Mai sunt două locuri libere in listă.
Dacă sunt doritori pentru trofeul Posse Up! - RDR, citiți AICI vă rog, nu stau să scriu iarăși.
Mai sunt două locuri libere in listă.
Gata, lista este plină.
Joi, 23:00, ora noastră. Bagă un add pe PSN c�nd ai timp, p�nă pe 7, desigur.
Lazarika
Salut.Joaca cineva F1 2010?Caut un partener pt trofeele
Salut. Pentru trofeele F1 2010 ma bag eu. Si mie imi lipsesc alea online. Vedem ce putem face. Momentan F1 2010 este imprumutat, dar cum apare ne punem pe treaba. Oricum da-mi add: Nandy001
Super. Ne-ar mai trebui 1 om ca sa le facem. Aveti head set?
L.E: Mai stiu eu pe cineva, dar nu are head set. Dar cred ca ne-am putea descurca daca urmarim cu atentie ghidul si cei cu head set ii "ghideaza" si pe restul.
Ti-am dat add. Nu e nimic, o sa va "coordonez" eu, ca ma puteti auzi. Numai sa ne intelegem si cu Vrajitorul, si gata. Baiatul celalalt e pregatit. Stii ghidul? AC: Brotherhood Trophy Guide + Roadmap - PS3Trophies.org <-- asa facem Role Model, vedem dupa pt AEOTM
.
Sounds like a plan. Pt AEOTM propun asta http://www.ps3trophies.org/forum/ass...nth-guide.html
Aseara a fost f bine. Dc facem la fel si azi, ar trebui sa le avem toti la sfarsitul zilei. Mie mi-a venit platinum
.
Am si eu nevoie de ajutor cu Role Model si AEOTM , nu am headset dar pot invata tutorialele pe de rost. Multumesc anticipat.
Bookmarks