Vrea cineva sa faca boosting la Resistance 2 Cooperative mode ?
Add: Harilip
exemplu :
Daca mai Joca cineva RDR si are GOTY edition sa ma adauge la friend list . Imi doresc mult sa il am 100% . PSN id : XULESCU25
Trebuie sa ma apuc eu la fifa 11 sa iau platina, deci daca ai nevoie, ne ajutam reciproc. Doar ca vreau intai sa termin Uncharted-urile, ca le am de mult si de-abia acum m-am apucat de 2. Dar in 2 zile, putem incerca. Da-mi add pe LEO_COSMIN.
O sa iti dau eu add, la fifa11 si asa avem nevoie (eu cu gvingi de oameni) si la u2 imi mai tb cineva pt. co-op.
Are cineva urmatorul trofeu din Borderlands si este dispus sa intre intr-un meci co-op pt cateva secunde?
And They'll Tell Two Friends (Played in a co-op game with either an employee or someone who has this trophy)
Am eu platina la joc mi se pare,daca vrei iti dau add deseara si intru sa-ti iei trofeul.
Am nevoie de 2-3 oameni pentru versus mp trophies la Resident Evil 5.Anyone interested pentru boost?Add: boghy0205
Caut un partener pentru titlurile online din Dragon Ball: Raging Blast, sunt gata sa ajut daca gasesc pe cineva in aceeasi situatie ca mine.
Mai caut si un partener de boost pentru Killing Machine (Resistance 2). Din pacate nu mai poate fi facut legit, nu mai gasesti meciuri ranked decat de 3vs3, 4vs4, etc. PSN ID: RazvyLord.
By killlemalll3 in forum Sony PlayStation 3
By SirAndrew in forum Sony PlayStation 3
By Frostmeystr in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By Diacondaniel in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks