Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 20 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 390

Thread: PSN Updates

1. #301 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    ??? Voua va mai merg PS Store-urile? Mie imi zice si pe UK si pe US ca nu-s disponibile in regiunea mea. Am verificat ca ma intrebase jackrayden pe PSN, deci nu-s singurul

EDIT: cica e mentenanta. Daca ar face baietii cumva sa apara si mesajele corecte de eroare...

2. #302 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Stie cineva exact la ce ora o sa mearga ?

3. #303 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Pe la 11-12. Abia astept sa mearga sa joc si eu DLC-ul co-op de la RDR.

4. #304 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mie azi pe la 4-5 mi-a mers BC2 MP, pe store nu am incercat. A fost doar pe store ?

5. #305 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Mie nu mi-a mers multiplayer deloc toata ziua.

6. #306 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    mie mi-a mers multiplayeru toata ziua , mai putin store

7. #307 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mie-mi face fite multiplayerul la FifaWC ... ma tot deconecteaza de la EA Servers ... FTW ( ****theirwhives )

8. #308 SP
    Junior Member claudellus's Avatar
    a fost un anunt dat de cei de la Sony in care ziceau ca PSN-ul va fi indisponibil pentru update-uri. Neoficial se implementeaza un sistem de scanare la nivel PSN pentru a putea descoperi consolele modate.

9. #309 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Console modate? Unde? Cum? Care "neoficial"?

10. #310 SP
    Junior Member claudellus's Avatar
    daca nu ati aflat: PS3 se poate moda. Momentan costa intre 40$ si 130$, dar se asteapta sa fie si gratuita in viitorul apropiat.

11. #311 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Mai mult decat gratuit . O sa-ti dea bani s-o modezi

12. #312 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Astept ziua in care Sony va incepe sa faca la timp update-urile pe PSN...

13. #313 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Astept ziua in care Sony va incepe sa faca la timp update-urile pe PSN...
    Iar eu astept ziua in care vor zbura porcii ...

14. #314 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    hehe , tocmai am aflat ca la urmatorul PSN update o sa adauge un joc super tare la PS One classics : Theme Hospital . Pfai de mine cat m-am jucat ala cand eram mic (cei drept era pe PC ... da nu aia era ideea ) . Cred ca o sa imi cumpar un card de 10 sau 20 de doari (care o fi cel mai mic ) numa pt a cumpara jocu (6 sau 7 dolari costa ) si sa vad daca mai pot sa imi iau ceva cu restu banilor .

15. #315 SP
    Banned Venom's Avatar
    Theme Hospital e de vreun an de zile pe PSN.

16. #316 SP
    Member L0G1X's Avatar

17. #317 SP
    Banned Venom's Avatar

18. #318 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Pe mine sincer m-ar fi interesat update-ul din septembrie 2007, dar e bun şi ăsta din octombrie 2009

19. #319 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Vroia sa ii arate lui Tudor ca atunci a aparut theme hospital. Cat ne mai jucam jocu' ala pe pc lol

20. #320 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Theme Hospital e de vreun an de zile pe PSN.
    eu m-am uitat aici North American PSN Update: 8/31/10 PlayStation University
    si am vazut cas scria asa

PSone Classics

Theme Hospital ($5.99)
    Manage floor designs, hire medical staff, and cure some of the wackiest diseases known to man. Act quickly though, it is sure to be a matter of laugh and death! Download this PS one Classic today!
    ESRB Rated E
    File size: 123 MB
    Si in mod normal daca se ieftinea , atunci zicea ceva de genu de la X$ -> y$...anyway , i`m still going to buy it . Is curios cum o sa fie controlul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 20 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast