Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 109 of 112 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #2161 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Perfect am sa fiu prezent la ora stabilita si imi incarc si casca sa ma ajuti ca eu sunt la inceput cu mp la killzone 2

2. #2162 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Count me in,mi-a venit pofta cu atata vorbaraie de KLZ,sa joace si gura noastra ceva nu numa ei nu!

3. #2163 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    1. tomaobiwan
    2. boga
    3. kobayashi
    4. ciprianoss
    5. ???

4. #2164 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    1. tomaobiwan
    2. boga
    3. kobayashi
    4. ciprianoss
    5. razvanbeldescu
    6. ...

5. #2165 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    can i join? s-ar putea sa intru mai tarziu...

6. #2166 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Now we're talking gents Hai ca poate ni se alatura si Mask, poate lasa si caine BC2, un Terminator mic ceva si gata-i combinatia Deci, eu intru in jur de 9 jumate si stau pana la 12 cel putin.

Offtopic: Razvan, habar n-aveam ca tu esti razvanbeldescu virgula cu care tot jucam eu MoH Ai renuntat la DarkRazvan?

7. #2167 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Moment mai prost/stresant/plin de lansari/lipsit de timp etc. va puteai gasi si voi??

Sorry dar efectiv sunt coplesit de atatea lansari si mai stie dracu ce sa joc. Ma mai si suna Toma acum 5 minute ca intra toata lumea la Kz.... Mda.... I hate you! Hate you!!! ....Vanquish....Moh....Reach...Dead Rising....Rdr DLC....Castle....

8. #2168 SP
    Pai lasa jucariile de copii mici si vino si tu la ceva serios deseara, domnule draga

9. #2169 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sper sa ma lase si pe mine bebe-ul sa ma relaxez in seara asta...cu voi

10. #2170 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Bravo ma! Un asemenea eveniment si nu spui nimic. Nota 10 bubli! Cu steluta!

11. #2171 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    you have a baby !? felicitari !!

12. #2172 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ma pot alatura si eu ?

13. #2173 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Hell noooooo!Eu nu pot juca...trebuie sa ma scol maine pe la 4 si nu-mi permit.:-(
    Dar promit ca o sa ma alatur incepand de vineri.
    Distractie placuta baieti!

14. #2174 SP
    angelic : hola
    adi : gtfo
    adi : mutati-va unu din angelic si razvan ca nu e corect
    adi : sunt in echipa cu 2 noobi

O persoana mai plina si infecta ca tine in viata mea n-am intalnit.Spor la joc...cred ca asta e singura ta mare realizare in viata.De la inceput pana am iesit te-ai tot plans...parca esti femeie gravida.
    Pare rau ca am iesit asa brusc

15. #2175 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    angelic : hola
    adi : gtfo
    adi : mutati-va unu din angelic si razvan ca nu e corect
    adi : sunt in echipa cu 2 noobi

O persoana mai plina si infecta ca tine in viata mea n-am intalnit.Spor la joc...cred ca asta e singura ta mare realizare in viata.De la inceput pana am iesit te-ai tot plans...parca esti femeie gravida.
    Pare rau ca am iesit asa brusc
    Macar nu sunt singurul care nu il suporta pe infect.

@adi sper sa nu incepi cu pm-urilede " femeie gravida " cum zice si Angelic, cele in care ma ameninti cu bodyguard-ul tau

16. #2176 SP
    Omu a inceput sa injure si faca ca o femela in calduri pe psn nu stiam ca poti primi mesaje de la oameni care nu iti sunt in lista...oricum ignore saves the day.

17. #2177 SP
    frumos aseara

18. #2178 SP
    Senior Member boga's Avatar
    GG guys aseara. Eu /boga = mugabe/ o sa fiu prezent si diseara si tot asa pana sambata inclusiv. De duminica o sa-mi reiau calvarul cu MoH

PS: AngelicToucH, da-mi voie sa-mi cer eu scuze in numele lui adiandrei. E mic si se lasa cuprins prea repede de emotii

19. #2179 SP
    A fost fain,mai ales pe la sfarsit cand incepusem sa-mi intru si eu in mana putin,ca la inceput trageam in toti peretii numai in playeri nulol.Pacat ca ati plecat cativa mai repede,ca dupaia a mai facut Enthroll un server cu parola si am jucat fain intre noi
    Boga o sa mai intru si eu mai pe seara asa,poate facem un squad si ne bagam pe ceva servere straine

20. #2180 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    GG guys aseara. Eu /boga = mugabe/ o sa fiu prezent si diseara si tot asa pana sambata inclusiv. De duminica o sa-mi reiau calvarul cu MoH

PS: AngelicToucH, da-mi voie sa-mi cer eu scuze in numele lui adiandrei. E mic si se lasa cuprins prea repede de emotii
    pe la 10 azi intru si eu , sper sa traga si la picioare koba

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 112 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks