Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 112 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 ... LastLast
Results 741 to 760 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #741 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    Am jucat cateva ore online in speranta ca imi voi face un custom la arma favorita si am observat ca nu exista asa ceva , dupa ce ca au bagat niste arme de umplutura in joc cu exceptia la 2-3 arme care sunt bune , si am obsevat ca nu pot sa joc fiecare pt el cum era in cod 4 ,poate o sa bage un patch ceva sa ai mai multe optiuni
    Inseamna ca e aceeasi porcarie ca si la BC...tre sa joci cu arsenalul aranjat de ei...nu poti sa iti aranjezi tu cu ce vrei sa te echipezi, lucru care mi se pare absolut aiurea...total aiurea

2. #742 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    A facut cineva un trophy cu honour rank pana acum?

3. #743 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Not yet!
    E greu al naibi online. It's not Rambo run and gun kinda game...

4. #744 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    ma duc sa il ridic si eu la 11,ca a ajuns

5. #745 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    De unde l-ai luat?

6. #746 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    am jucat si eu un pic online aseara (mi-au pus netu mai repede decat m-am asteptat) si e uber fun! i'm a corporal now deci nu sunt chiar atat de noob lol. am jucat numai body count, team Helhgast poate mai intru diseara. btw, se misca (zero lag) si se vede exact ca in single player!

7. #747 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    25.02.2009 00:00 Primit de la expeditor - BSI Bucuresti 26.02.2009 23:39 In prelucrare - Tranzit Cluj-Napoca 27.02.2009 00:37 In prelucrare - Tranzit Cluj-Napoca 27.02.2009 07:02 In prelucrare - Tranzit Oradea 8 27.02.2009 07:19 In prelucrare - Tranzit Oradea 8 27.02.2009 07:48 In prelucrare - Tranzit Oradea 27.02.2009 08:42 Predat la factor - Plecat din Tranzit Oradea

Trebuie sa-mi bata doamna postas la usa din moment in moment,.

P.S. Ce rapid a venit din uk, in 3 zile, cant belive.

8. #748 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    25.02.2009 00:00 Primit de la expeditor - BSI Bucuresti 26.02.2009 23:39 In prelucrare - Tranzit Cluj-Napoca 27.02.2009 00:37 In prelucrare - Tranzit Cluj-Napoca 27.02.2009 07:02 In prelucrare - Tranzit Oradea 8 27.02.2009 07:19 In prelucrare - Tranzit Oradea 8 27.02.2009 07:48 In prelucrare - Tranzit Oradea 27.02.2009 08:42 Predat la factor - Plecat din Tranzit Oradea

Trebuie sa-mi bata doamna postas la usa din moment in moment,.

P.S. Ce rapid a venit din uk, in 3 zile, cant belive.

Haha tare! Ma bucur pt tine Filip! Have fun!

9. #749 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    De unde l-ai luat?

mie mi le aduce un baiat din oras de la mine,nu stiu de unde din afara le face comanda dar in mod normal jocurile imi ajung de la data lansari in fix 7 zile
    dar acesta imi ajunsa chiar in ziua lansari ,eram cu gandul ca imi vine pe 4 ,ramasai masca cand vazui

10. #750 SP
    Member psycho-07's Avatar
    facem diseara un K2 ca acum suntem mai multi , daca vreti ziceti o ora si ma bag eu si cu remuzt

11. #751 SP
    O sa fiu "live" dupa ora 22.

12. #752 SP
    Member andreips3's Avatar
    Bastards!! Repede ati pus mana pe el.
    Saptamana viitoare sper sa imi ajunge si mie.
    Pana atunci spor la frage!

13. #753 SP
    Member playgame's Avatar
    Ce imaginatie au unii. lol Mai multe aici

Eu il astept de la webpredator, saptamana viitoare.
    Attached Images Attached Images 54647.jpg 5654.jpg

14. #754 SP
    my
    Attached Images Attached Images sp_a0347.jpg sp_a0348.jpg

15. #755 SP
    Member slabunator's Avatar
    ce ipocriti sunt cei de la gamespot cu al lor review. oare cat au platit M$ sa ii puna bete in roata jocului? nu sustin ca e un joc de 10, dar cum poti sa zici numai chestii bune despre un joc, sa nu ii dai nici UN minus(probabil ca are si el scaparile lui, dar reviewul nu le-a expus), sa il lauzi in continuu, si sa ii dai doar nota 9 ? adica nu au justificat cu nimic scaderea unui pct. sunt de accord, jocul nu a venit cu ceva iesit din comun,genial, n-a revolutionat nimic , da gta4 ce-a revolutionat domle? cu al sau "perfect ten" ?

16. #756 SP
    Junior Member sony94's Avatar
    eu deabaea astept sa il compar !!!

17. #757 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    ce ipocriti sunt cei de la gamespot cu al lor review. oare cat au platit M$ sa ii puna bete in roata jocului? nu sustin ca e un joc de 10, dar cum poti sa zici numai chestii bune despre un joc, sa nu ii dai nici UN minus(probabil ca are si el scaparile lui, dar reviewul nu le-a expus), sa il lauzi in continuu, si sa ii dai doar nota 9 ? adica nu au justificat cu nimic scaderea unui pct. sunt de accord, jocul nu a venit cu ceva iesit din comun,genial, n-a revolutionat nimic , da gta4 ce-a revolutionat domle? cu al sau "perfect ten" ?
    gta4 a revolutionat sexul virtual .. poti plati doar ptr un anumit "serviciu" acuma!

glumesc ..astept si eu sa-mi vina K2

18. #758 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Minusul precizat in review este povestea.

19. #759 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Minusul precizat in review este povestea.
    asa e, am uitat de asta. dar scazi un pct intreg pt atat? povestea e mediocra, cum de altfel e la multe shootere de ex gow 1 & 2, halo 3 etc.(astea toate au note peste 9) oricum, cine isi ia un astfel de joc pt poveste?

20. #760 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    asa e, am uitat de asta. dar scazi un pct intreg pt atat? povestea e mediocra, cum de altfel e la multe shootere de ex gow 1 & 2, halo 3 etc.(astea toate au note peste 9) oricum, cine isi ia un astfel de joc pt poveste?
    Depinde de cine face respectivul review, o recenzie fiind subiectiva. Tot ce stiu este ca tu ai posibilitatea sa joci Killzone 2.
    Btw, accept donatia unui PS3 pentru jocul asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 112 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks