am jucat si eu un pic online aseara (mi-au pus netu mai repede decat m-am asteptat) si e uber fun! i'm a corporal now deci nu sunt chiar atat de noob lol. am jucat numai body count, team Helhgast poate mai intru diseara. btw, se misca (zero lag) si se vede exact ca in single player!![]()
25.02.2009 00:00 Primit de la expeditor - BSI Bucuresti 26.02.2009 23:39 In prelucrare - Tranzit Cluj-Napoca 27.02.2009 00:37 In prelucrare - Tranzit Cluj-Napoca 27.02.2009 07:02 In prelucrare - Tranzit Oradea 8 27.02.2009 07:19 In prelucrare - Tranzit Oradea 8 27.02.2009 07:48 In prelucrare - Tranzit Oradea 27.02.2009 08:42 Predat la factor - Plecat din Tranzit Oradea
Trebuie sa-mi bata doamna postas la usa din moment in moment,.
P.S. Ce rapid a venit din uk, in 3 zile, cant belive.
facem diseara un K2 ca acum suntem mai multi , daca vreti ziceti o ora si ma bag eu si cu remuzt![]()
Bastards!!Repede ati pus mana pe el.
![]()
Saptamana viitoare sper sa imi ajunge si mie.
Pana atunci spor la frage!
Ce imaginatie au unii. lol Mai multe aici
Eu il astept de la webpredator, saptamana viitoare.
ce ipocriti sunt cei de la gamespot cu al lor review. oare cat au platit M$ sa ii puna bete in roata jocului? nu sustin ca e un joc de 10, dar cum poti sa zici numai chestii bune despre un joc, sa nu ii dai nici UN minus(probabil ca are si el scaparile lui, dar reviewul nu le-a expus), sa il lauzi in continuu, si sa ii dai doar nota 9 ? adica nu au justificat cu nimic scaderea unui pct. sunt de accord, jocul nu a venit cu ceva iesit din comun,genial, n-a revolutionat nimic , da gta4 ce-a revolutionat domle? cu al sau "perfect ten" ?
Bookmarks