Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 112 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1681 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Chiar ma intrebam ieri, uitandu-ma la componenta clanului, cand vei avea de gand sa faci o cura de nisip pe Pyrrhus.

Presimt ca noii veniti vor pune probleme mari in curand. Ma asteptam sa se obisnuiasca ceva mai greu cu controlul, fiind mai neconventional. Condoe, cand mori si iti apare iconita de medic prin preajma, nu mai apasa X, sa te spawnezi, ca alergam ca nebunu sa iti dau revive.
    am avut cateva tentative de a intra si eu online, dar cand mi-a cerut parola am schimbat repede jocul
    deh, lenea asta e mare.

vreau joi sa imi cumpar dlc-ul sa bag pe noile harti si cu noile arme.
    mai sunteti doritori pe noile harti?

2. #1682 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Doh? Normal ca le luam secunda 1!!!

3. #1683 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    am avut cateva tentative de a intra si eu online, dar cand mi-a cerut parola am schimbat repede jocul
    De regula parola o gasesti la avatarul meu.

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    mai sunteti doritori pe noile harti?
    Toata lumea?!

4. #1684 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cand mai hostati jocul, incercati va rog sa nu mai puneti restrictie pe rank, deh ... eu sunt inca mic

5. #1685 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Daca tu esti mic, eu sunt super mic. Am ceva de genul: 190 de puncte sau ceva de genul asta. Ieri am jucat pentru prima oara de pe id-ul meu de PSN. In rest jucam de pe cel al sotiei.

6. #1686 SP
    Member I condoe I's Avatar
    Chiar ma intrebam ieri, uitandu-ma la componenta clanului, cand vei avea de gand sa faci o cura de nisip pe Pyrrhus.

Presimt ca noii veniti vor pune probleme mari in curand. Ma asteptam sa se obisnuiasca ceva mai greu cu controlul, fiind mai neconventional. Condoe, cand mori si iti apare iconita de medic prin preajma, nu mai apasa X, sa te spawnezi, ca alergam ca nebunu sa iti dau revive.
    Am vazut ca scria ca pot astepta medicul dar nu-mi dadeam seama daca e cineva medic in echipa. Nu m-am acomodat cu simbolurile, a fost prima seara...

7. #1687 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Eu sunt medicul. Striga si tu cand esti pe jos: Mediiiiiiiiiiicc. Acum am invatat. Inainte va impuscam ca nu stiam cum sa fac sa va dau revive

8. #1688 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Eu sunt medicul. Striga si tu cand esti pe jos: Mediiiiiiiiiiicc. Acum am invatat. Inainte va impuscam ca nu stiam cum sa fac sa va dau revive
    asa faceam si eu la inceput!! dar ii executam frumos cu pistolul, nu asa... lol

9. #1689 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Cand mai hostati jocul, incercati va rog sa nu mai puneti restrictie pe rank, deh ... eu sunt inca mic
    Da draga a fost o mica scapare din partea mea. Imi cer scuze! Sper ca voi putea fi iertat....vreodata...odata....la malul marii!

10. #1690 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ma pot baga si eu cu voi la un macel daca nu am casca?

11. #1691 SP
    Normal.
    Ai dlc-urile?

12. #1692 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    M-am intors astazi de la mare, astfel ca ma voi alatura si eu pe campul de lupta in seara asta. Vad ca v-ati cam facut de cap cat timp am lipsit. Poate ne inscriem si la un tournament!

Pe aceasta cale vreau sa le urez si bun venit noilor membrii ai clanului RSA!

13. #1693 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    M-am intors astazi de la mare, astfel ca ma voi alatura si eu pe campul de lupta in seara asta. Vad ca v-ati cam facut de cap cat timp am lipsit. Poate ne inscriem si la un tournament!

Pe aceasta cale vreau sa le urez si bun venit noilor membrii ai clanului RSA!
    Welcome back duude! Ia zi repede ce prostioare ai facut la mare si pe unde mi-ai umblat? Crystal? Mania? Kudos? Tam tam?

Organizam tournament cum sa nu. Am vorbit cu Focus deja poate gaseste ceva pe diseara!

14. #1694 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Hai ca miati facut o pofta de killzone 2 cum nu sa mai vazut pe lumea asta lol,deabia astept sa vin pun bani pe card iau toate dlcurile si ma pun si cu burta pe killzone.

15. #1695 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am vorbit cu Focus deja poate gaseste ceva pe diseara!
    Adica eu sa ajung acasa, sa ma apuc de cautat meciuri...iar tu sa bagi somn de frumusete, nu?

16. #1696 SP
    Adica eu sa ajung acasa, sa ma apuc de cautat meciuri...iar tu sa bagi somn de frumusete, nu?

U know I wov u!

Ne bazam pe tine! Diseara clan war! Aaaaaareeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!

17. #1697 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Rasko, renunta nene la cofeina si zahar.

18. #1698 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Rasko, renunta nene la cofeina si zahar.
    Just milk thank you very much.

So, back on track: incerc sa intru pe la 21 diseara. Vorbesc cu Focus si poate gasim un war la care sa putem participa mai multi.
    Cine ar fi disponibil. Eu stiu asa: Rasko, Focus, Grey, Mo, Renegade and?

19. #1699 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cred ca intru si eu

20. #1700 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Count me in.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 112 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks