Merita o vacanta baietii astia!! Bravo GG and thank you!!
PS: am incercat si eu hartile o juma' de ora. Sunt incredibile, boltgun is the rage of God!
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
Deci diseara se joaca map packul?
Cine il mai are?
Eu stiu asa: eu, Ffocus, Mo, Renegade, SeikQ....Cine se mai baga?
Eu inca nu il am poate maine sau poimaine,dar puteti juca voi pe DLC (cei care il aveti)si noi cei lalti pe hartile standard.
Killzone 2 Double XP Weekend starts now! – PlayStation.Blog
De la 19:30 incepe![]()
Tocmai ce m-am intors de la mare.Daca organizati vreo ceva poate gasiti un loc si pentru mine.
un gameplay de pe noua harta Arc Tower la min 7:34 apare si bolt gun-ul. Mama ce kill-uri baga asta.
Eu unu m-am ingrozit de cat de incalcita e harta asta
E superba harta si nu e deloc incalcita. Poate parea coplesitoare pentru prima data, dar te obisnuiesti rapid.
Apropos, am facut 2 killuri aseara cu un singur glont sau cum s-o fi numind de boltgun. SeikQ pate sa confirme. I-am tintuit pe ambii de perete!! lol
arghh...ce ma enervez ca nu am hartile (dar le iau eu pina in weekend si apoi va invit la o fripturiSa online).
Am hartile de cand au aparut. Nu am jucat nici 1 minut pe vreuna. De fapt nu am jucat nici pe cele din celelalte pack-uri.![]()
cel de pe primul loc din clasament, sigur joaca mai multe persoane prin rotatie. altfel nu-mi explic cum a reusit sa faca 10.000 de puncte intr-o singura zi. fratele meu joaca destul de mult Killzone si abia reuseste sa faca un punctaj de 3000 pe zi.
Rasko, eu zic sa facem o incercare. intram mai multi pe aceeasi harta, ne punem unul in spatele celuilalt, iar altul sa tineasca cu bolt-gun-ul sa vedem prin cate persoane poate trece bolt-gun-ulanyway, la tine cred ca s-a intamplat altceva
. "glontul" bolt-gun-ului explodeaza la impact si probabil se afla prin apropiere si a doua victima.
Chestia e ca joaca numai body count, in harti mici si cu putine persoane (4vs4, 5vs5), altfel ar fi imposiblil...cred.Sa zicem 200k/30m ar fi 50 de kills la fiecare jucand 4vs4 (daca nu face mai mult ca ma gandesc ca e destul de bun deja), 50x3xp=150xp (fara niciun headshot) si daca mai si castiga 150x1.5= 225![]()
la cate puncte am pierdut ca-mi cadea netu... mi-am cam pierdut apetitul pentru ribbon-uri. facusem intr-o saptamana 6000+ pts si nu mi-a dat nici un ribbon. so to hell with it! e fun cand joc cu voi! (si cand nu ma deconecteaza) aseara spre exemplu nu puteam sa termin nici un meci cu voi.. eram super frustrat si nu m-am mai conectat inapoi, sorry. cred ca va trebui sa-mi schimb router-ul ca nu se mai poate asa... be happy ca Romania sta excelent la capitolul internet, TRUST ME.
anyway... shall we kill again tonight?![]()
Ahh nici vorba...Ma refeream sa jucam noul pack - Napalm and Cordite.... KZ2 sta in picioare pentru mult timp de acum inainte...
Bookmarks