Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 112 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1741 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

2. #1742 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Merita o vacanta baietii astia!! Bravo GG and thank you!!

PS: am incercat si eu hartile o juma' de ora. Sunt incredibile, boltgun is the rage of God!

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

Deci diseara se joaca map packul?
    Cine il mai are?

Eu stiu asa: eu, Ffocus, Mo, Renegade, SeikQ....Cine se mai baga?

3. #1743 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Merita o vacanta baietii astia!! Bravo GG and thank you!!

PS: am incercat si eu hartile o juma' de ora. Sunt incredibile, boltgun is the rage of God!

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

Deci diseara se joaca map packul?
    Cine il mai are?

Eu stiu asa: eu, Ffocus, Mo, Renegade, SeikQ....Cine se mai baga?
    Eu si Kobayashy luam diseara, dupa 21.00 - 22.00 il avem si noi ...

4. #1744 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu inca nu il am poate maine sau poimaine,dar puteti juca voi pe DLC (cei care il aveti)si noi cei lalti pe hartile standard.

5. #1745 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

6. #1746 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Tocmai ce m-am intors de la mare.Daca organizati vreo ceva poate gasiti un loc si pentru mine .

7. #1747 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    un gameplay de pe noua harta Arc Tower la min 7:34 apare si bolt gun-ul. Mama ce kill-uri baga asta.
    Eu unu m-am ingrozit de cat de incalcita e harta asta

8. #1748 SP
    E superba harta si nu e deloc incalcita. Poate parea coplesitoare pentru prima data, dar te obisnuiesti rapid.
    Apropos, am facut 2 killuri aseara cu un singur glont sau cum s-o fi numind de boltgun. SeikQ pate sa confirme. I-am tintuit pe ambii de perete!! lol

9. #1749 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Me likey Arctower, mi se pare mai grozava decat Suljeva chiar si decat Pyrrhus.

10. #1750 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    arghh...ce ma enervez ca nu am hartile (dar le iau eu pina in weekend si apoi va invit la o fripturiSa online).

11. #1751 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    uite-l pe al meu. da stiu sunt incepator

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

sunt curios daca se actualizeaza automat sau trebuie sa il regenerez manual.
    trebuie sa regenerati card-ul ca sa se actualizeze.

12. #1752 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am hartile de cand au aparut. Nu am jucat nici 1 minut pe vreuna. De fapt nu am jucat nici pe cele din celelalte pack-uri.

13. #1753 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pai daca jucam toti prin rotatie non-stop pe un singur cont cred ca avem ceva sanse

eu am postat pentru ca eram mai mult curios cum arata pus pe forum....ar fi o idee sa se mute toate posturile intr-un topic dedicat asa cum zicea Rasko.
    cel de pe primul loc din clasament, sigur joaca mai multe persoane prin rotatie. altfel nu-mi explic cum a reusit sa faca 10.000 de puncte intr-o singura zi. fratele meu joaca destul de mult Killzone si abia reuseste sa faca un punctaj de 3000 pe zi.

Rasko, eu zic sa facem o incercare. intram mai multi pe aceeasi harta, ne punem unul in spatele celuilalt, iar altul sa tineasca cu bolt-gun-ul sa vedem prin cate persoane poate trece bolt-gun-ul anyway, la tine cred ca s-a intamplat altceva . "glontul" bolt-gun-ului explodeaza la impact si probabil se afla prin apropiere si a doua victima.

14. #1754 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    cel de pe primul loc din clasament, sigur joaca mai multe persoane prin rotatie. altfel nu-mi explic cum a reusit sa faca 10.000 de puncte intr-o singura zi. fratele meu joaca destul de mult Killzone si abia reuseste sa faca un punctaj de 3000 pe zi.

Rasko, eu zic sa facem o incercare. intram mai multi pe aceeasi harta, ne punem unul in spatele celuilalt, iar altul sa tineasca cu bolt-gun-ul sa vedem prin cate persoane poate trece bolt-gun-ul anyway, la tine cred ca s-a intamplat altceva . "glontul" bolt-gun-ului explodeaza la impact si probabil se afla prin apropiere si a doua victima.
    Chestia e ca joaca numai body count, in harti mici si cu putine persoane (4vs4, 5vs5), altfel ar fi imposiblil...cred.Sa zicem 200k/30m ar fi 50 de kills la fiecare jucand 4vs4 (daca nu face mai mult ca ma gandesc ca e destul de bun deja), 50x3xp=150xp (fara niciun headshot) si daca mai si castiga 150x1.5= 225

15. #1755 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    la cate puncte am pierdut ca-mi cadea netu... mi-am cam pierdut apetitul pentru ribbon-uri. facusem intr-o saptamana 6000+ pts si nu mi-a dat nici un ribbon. so to hell with it! e fun cand joc cu voi! (si cand nu ma deconecteaza ) aseara spre exemplu nu puteam sa termin nici un meci cu voi.. eram super frustrat si nu m-am mai conectat inapoi, sorry. cred ca va trebui sa-mi schimb router-ul ca nu se mai poate asa... be happy ca Romania sta excelent la capitolul internet, TRUST ME.
    anyway... shall we kill again tonight?

16. #1756 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    la cate puncte am pierdut ca-mi cadea netu... mi-am cam pierdut apetitul pentru ribbon-uri. facusem intr-o saptamana 6000+ pts si nu mi-a dat nici un ribbon. so to hell with it! e fun cand joc cu voi! (si cand nu ma deconecteaza ) aseara spre exemplu nu puteam sa termin nici un meci cu voi.. eram super frustrat si nu m-am mai conectat inapoi, sorry. cred ca va trebui sa-mi schimb router-ul ca nu se mai poate asa... be happy ca Romania sta excelent la capitolul internet, TRUST ME.
    anyway... shall we kill again tonight?
    Damn yeah, aseara a fost masacru 6vs6

17. #1757 SP
    New maps for God's sake please!

18. #1758 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    New maps for God's sake please!

pai in stilu asta tu vrei KZ3 saptamana viitoare...

19. #1759 SP
    Ahh nici vorba...Ma refeream sa jucam noul pack - Napalm and Cordite.... KZ2 sta in picioare pentru mult timp de acum inainte...

20. #1760 SP
    jucam jucam, il iau si eu joi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 112 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks