Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 163

Thread: Final Fantasy XIV

1. #121 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    untitled.png

2. #122 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    PS3 code? De cand nu am mai auzit ceva legat de versiunea de PS3. Ma gandeam ca au renuntat complet la ea

3. #123 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    A venit pe mail , si cum nu mai am momentan consola....am pus codul aici

4. #124 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    L-am folosit eu. Multumesc!

5. #125 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    PS3 code? De cand nu am mai auzit ceva legat de versiunea de PS3. Ma gandeam ca au renuntat complet la ea
    Vezi daca nu esti atent am postat prin decembrie, anul trecut, detalii despre cum sa participi la beta (toate etapele) + extra info.

6. #126 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Vezi daca nu esti atent am postat prin decembrie, anul trecut, detalii despre cum sa participi la beta (toate etapele) + extra info.

poate am uitat. Oricum nu sunt deloc hyped de jocul asta. Am un HDD de 40 de gb care e aproape plin (deaia nu am sarit pe beta key ) si in plus nu pare sa fie nimic special fata de alte MMO-uri. Pana nu il lanseaza oficial si vad niste trailere, gameplay videos and all, nici nu ma apropiu de el. Am fost dezamagit de mult prea multe jocuri FF din ultima vreme (sau mai bine zis ultima generatie). Sunt un fraier si inca am sperante mari in FF Versus...pardon FF XV.

7. #127 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu il voi juca pe PC parca e prea mare stres pe consola cu el

8. #128 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Eu il voi juca pe PC parca e prea mare stres pe consola cu el
    true, true. Asa ma gandeam si eu. In plus pretul sigur va fi mai mic pe PC. Da parca seria Final Fantasy a fost facuta pentru console (chiar daca de data asta vorbim de un MMO). Poate il cumpar sa il joc pe PC si il cumpar pe PS3 pt colectie.

9. #129 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    L-am jucat eu un pic pe PS3. Vrea sa spun de la inceput ca acesta a fost primul meu MMO eva'. La inceput am fost sincer coplesit, cand mi-au aparut pe ecran zeci de iconite i was like , dar cu timpul am inceput sa imi dau seama despre rolul lor. Am jucat pe un server, parca se numea Atomos si erau practic zeci, poate peste o suta de jucatori. Am ales un Gladiator ( daggers, longswords ), combat-ul pare fluid si intuitiv la prima vedere si am inteles ca dupa ce avansezi in level iti deschide noi abordari si skill-uri pentru lupte. Grafic arata binisor, lumea din Eorzea fiind bine conturata si are un vibe mai "retro fantasy" daca ar fi sa ma rezum la cateva cuvinte. La inceput primesti cateva quest-uri care sunt pe post de tutorial si pe langa acestea mai poti primi de la diversi NPC misiuni secundare care iti pot aduce gil sau item. Pe langa inamicii obisnuiti se pot declansa asa numitele FATE events unde te alaturi celorlati jucatori aflati in zona respectiva iar Xp - ul rezultat din lupta se inmulteste ( o anumita valoare, nu stiu exact ) cu damage-ul pe care l-ai produs. Pe mine sincer m-a prins un pic, si am ajuns pana la level 6. Fiind primul meu MMO e posibil sa fi fost subiectiv si nu prea informativ asa ca mea culpa.

Postez si un tutorial cu un Controller demo pt. PS3 :

10. #130 SP
    Pe cine mai intereseaza beta key pentru PS3 puteti da like aici : https://www.facebook.com/PlayStation...84026455096557.
    Urmatoarea etapa din beta incepe vineri de la 11 am pana duminica la 11 am. Jocul este foarte bun si il recomand tuturor celor pasionati de universul Final Fantasy si de MMO-uri.

11. #131 SP
    My German is a bit rusty. Am dat un like la pagina aceea (si share) dar am primit doua coduri. Sa fie unul pentru PC si unul pentru PS3? Sau e un singur cod de 36 de cifre/litere doar ca a fost prost pus pe pagina? Anyway multumesc pentru link.

btw acuma am observat (cand faceam curatenie in camera) ca am cumparat FF XIV iarna trecuta de la Altex cu doar 10 lei (that's what happens when you make ****ty games ). Vreau sa stiu daca au reintrodus taxa lunara sau au decis sa astepte sa lanseze A reaml reborn. Am chef de un MMO, dar Runescape si-a cam pierdut farmecul si nu vreau sa cumpar (inca) Guild Wars

12. #132 SP
    Codurile sunt ambele pt. PS3. Unule este Beta Registration Code si altul PlayStation®3 Promotion Code. Citez :

Instructions for using your Promotion Code:
    Step 1: Connect the PlayStation®3 system to a broadband connection
    Step 2: Sign in to your Sony Entertainment Network account on PlayStation®3
    If you do not have an SEN account, please register for one (more information on PlayStation Romania)
    Step 3: Choose Account Management>Redeem Codes
    Step 4: Select Redeem Promotion Code - this brings up a screen to enter the code you have received
    Step 5: Enter code and follow the steps on screen to redeem content
    Apoi descarci FF ARR beta launcher si accesezi beta cu Beta Registration Code. Iti mai trebuie un cont facut la Square Enix. Te indruma ei tu doar urmeaza pasii. Eu zic sa-l incerci si sa iti dai cu parerea ( alte persoane care care au jucat varianta initiala au zis ca au facut un mare progres ).

Referitor la pricing si varianta 1.0 :

Square Enix has announced Final Fantasy XIV: A Realm Reborn will release on PC and PlayStation 3 on August 27. The PC version will cost $29.99, while the PS3 version will cost $39.99

The company has also revealed that monthly subscription fees for the game will start at $12.99 / £7.69 / €10.99.

Players Who Own FFXIV Version 1.0

Players who own FFXIV version 1.0 will not need to purchase the PC version of FFXIV: ARR and will be able to download the FFXIV: ARR software for free.
    * Details on downloading the FFXIV: ARR software will be provided at a later date.

Furthermore, users who have version 1.0 registration codes that have not yet been registered will be able to register them and play FFXIV: ARR on PC at the start of the service.

13. #133 SP
    one last thing: cat spatiu imi trebuie pe HDD? sper ca nu trebuie sa sterg jumate din jocurile pe care le am.

p.s. acuma vad ca e beta doar pentru weekend-ul acesta. Si ma duc in Cluj peste weekend (Jazz in the park). Poate ma joc de pe consola lui Dudel daca am timp. Asa curios sunt: ar fi atat primul MMO Final Fantasy care il joc si in acelasi timp primul meu MMO pe consola

14. #134 SP
    A mai jucat cineva beta ? Lot's of fun.... Peisajele, muzica lore-ul FF cu o gramada de lucruri de facut, gameplay imbunatatit fata de 1.0, tot pachetul intr-un MMO care desi nu revolutioneaza fenomenul, face lucrurile asa cum trebuie. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca char. meu va fi sters la sfarsitul fazei 3 din beta ( care dureaza pana luni ) dar din ultima faza din beta caracterul creat putea fi accesat la lansarea oficiala. Am atasat cateva poze ( facute cu tel. )
    P.S. Inca un lucru ce ii lipseste este voice chat-ul, sa scrii din gamepad in timpul unui dungeon este meh ).
    Attached Images Attached Images 2013-07-10-12.38.06.jpg 2013-07-10-12.45.21.jpg 2013-07-10-12.54.45.jpg 2013-07-11-12.20.07.jpg 2013-07-11-12.36.19.jpg

15. #135 SP
    damn! acum lumea spune ca FF XIV e amazing si doar ce mi-a ajuns Guild Wars 2 . Irony...

anyway Final Fantasy 14: A Realm Reborn’s key allies detailed, screened | VG247

Amazing screens are amazing. Descrierea fiecarui personaj e in link (prea greu si confusing ca sa copiez si sa le pun la poze...si abia m-am trezit )

p.s. cred ca toti fanii Final Fantasy (myself included) au stiut care e Cid din acel mega epic trailer postat in urma cu cateva luni... inca ma uit la el
    Attached Images Attached Images final-fantasy-14-21.jpg final-fantasy-14-11.jpg final-fantasy-14-31.jpg final-fantasy-14-41.jpg final-fantasy-14-51.jpg final-fantasy-14-6.jpg final-fantasy-14-7.jpg final-fantasy-14-8.jpg final-fantasy-14-9.jpg final-fantasy-14-14.jpg final-fantasy-14-15.jpg final-fantasy-14-12.jpg final-fantasy-14-13.jpg final-fantasy-14-111.jpg final-fantasy-14-10.jpg

16. #136 SP
    Astazi la ora 12 incepe ultima faza din beta ( open beta ).

Phase 4 marks the final beta of FFXIV: ARR. All progress in this beta will be carried over into the main game unless a major bug appears that forces the team to wipe character data. Phase 4 is an open beta of sorts, as anyone who signed up or participated in a previous beta is expected to be guaranteed access. Sign ups have since closed. Soon after phase 4 ends, "early access" will begin for pre-ordered and legacy (subscribed for +3 months) accounts.

Beta Phase 4 begins August 17th - UNLESS you participated in Phase 3, then it begins on the 16th - and ends on the 19th. (3-4 days)

Early Access begins on the 24th and ends on the 26th. (3 days)

FFXIV: ARR launches on August 27th, worldwide, for both Windows and PS3.

Cei de la SE mi-au trimis 2 coduri pentru beta. Prin urmare mai am un cod valabil pentru PS3. PM pentru doritori.

17. #137 SP
    Member adin33's Avatar
    Multumesc userului Clopotarul pentru cod . Astazi am primit si eu un cod, cine vrea sa-mi dea pm.

18. #138 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Desi nu e inca in varianta finala... e annoying sa ti se intample asa ceva

19. #139 SP
    Dupa experienta placuta din beta, am facut precomanda ( versiunea PS3 ), am primit cod de early acces si sambata am reusit si eu un pic sa intru. Jocul este superb, m-a mirat faptul ca am simtit "eterul" de FF mai degraba intr-un MMO ( primul de acest gen pt. mine ) decat celelalte jocuri traditionale francizei mai recente. Referitor la erorile de conectare si eu le-am intampinat, la fel ca majoritatea celor din NA si EU. Japonia are servere propri si la ei a mers fara mari intreruperi cauzate de "maintenance". Eu sunt pe un server numit Cerberus unde din ce am vazut mai sunt romani ( printre alti am vazut pe cineva cu numele Sorana Carstea si pe unul Gheorghe ).

Oricum Square Enix nu se astepta ca jocul sa produca atata interes mai ales pe pietele americane si cele europene. Iar apoi Japonia :
    Final Fantasy XIV Breaks Record for Most Preorders in The History of Japanese PSN, First on US Amazon | DualShockers.

Si asa ca fapt divers : Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Starts With a Bang and More than 140,000 Players Connected at the Same Time | DualShockers

Daca in early acces a fost nebunie, maine cand e lansarea oficiala va fi ceva de genul :

Oricum daca vreti jucati un Final Fantasy diferit si in acelasi timp cu elemente traditionale seriei ( peisaje, muzica superbe, etc . ) vi-l recomand si va astept Cerberus . Las si intro-ul jocului :

20. #140 SP
    Member ViBy's Avatar
    Clopotarul te rog frumos zimi daca varianta Ps3 necesita plata lunara ca in cazul celei pentru pc, la care trebuie sa platesti in fiecare luna pentru a putea juca. Vreau sa cumpar jocul pentru ps3 si de aceea intreb.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast