nume:Gorun
prenume:Adrian
psn:adryano11
telefon:0771630561
email:[email protected]
nume:Gorun
prenume:Adrian
psn:adryano11
telefon:0771630561
email:[email protected]
Am facut o lista provizorie cu cei care s-au inscris postand pe thread: adryano2008, alf69, andrei01otelul, AndRewqp, AngelOfPain, cartofu, Cata25, cosminhards, DarkRazvan, DraZziW, eXistenZ, georgepas, gmn, Imouthes, JohnnRO, MrRoby, mukiki, sevir, Studentul, Vami. In total 20, probabil mai sunt si care s-au inscris doar prin PM si nu au dat vreun semn pe thread. Il astept pe Andrewqp cu lista definitiva si cu componenta grupelor and LET'S FIFA 10.
sfarsit! s-au terminat inscrieile. numarul total de participanti: 24 de persoane, urmeaza ca in zilele urmatoare sa postez regulamentul. va multumesc pentru intelegere. o sa postez maine lista de participanti.
ok si lista cu jucatori inscrisi daca cineva nu se regaseste in lista va rog frumos sa ma contactati cat mai repede posibil.
ID Nume Prenume PSN ID 1 Lazar Ovidiu Studentul 2 Corha Andrei AndRewqp 3 Pasculet George makiaveliproject 4 Ursu Robert MrRoby 5 Ratcu Ioan JohnnRO 6 Beldescu Razvan DarkRazvan 7 Dumitru Adrian sevir 8 Stan George gstan07 9 Otobescu Cristi Kristake 10 Gros Alex AllexUziwood 11 Badea Cosmin cosminhards 12 Neagu Andrei sayandrey 13 Virvea Andrei meh_vami 14 Ilies Rares rares00190 15 Stegerean Alexandru stegerean 16 Racu Catalin cata25 17 Manea Andrei mukikigb 18 Mihala Bogdan insane_boy 19 Bratoloveanu Andrei adiandrei1 20 Mitu Lucian Imouthes 21 Gorun Adrian adryano11 22 Filip Tudor DraZziWN1 23 Bogdan Ianov Alf69nfs 24 Patric cartofu
Lol. Hai ca eu sunt ametit.
Nume : Ianov
Prenume : Bogdan.
Te rog eu sa schimbi in lista, ca ma fac de rusine....
Mersi.
ok, am schimbat dar in postul de mai sus nu mai pot da edit, imi pare rau . chiar nu m-am uitat ce ai scris am dat doar copy and paste la fiecare.
AndRewqp - Vezi ca mi-ai gresit PSN-ul... La nr 18 nu e insane_boy, ci insane_bgy. Thx
Asteptam 2 saptamani pentru ce?....mi se pare logic sa se faca grupele si sa dam drumu la joc.Scuze dar sunt nerabdator
Bookmarks