Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 57

Thread: Ce TV/monitor utilizati pt PS3?

1. #21 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    Momentan oscilez intre :
    LCD LG 32LH7020, 32", FULL HD, HDMI - 100HZ (trueMotion)
    LCD LG 32LH5000, 81cm - 100 HZ (trueMotion)
    LCD Sony Bravia KDL-32 V5500 - 50 HZ

Toate sunt Full HD.LG-urile par mai ok ca timp de raspuns si mult mai bune pt gaming,pe cand Sony ofera contrast mai bun(negru e cu adevarat negru si nu gri).
    Imi cam surade LCD LG 32LH7020(din review are cel mai mic ghosting si input lag cand vine vb de jocuri).
    Din lista aia,mergi pe Sony,zic asta pentru ca am avut destule experiente neplacute cu LG.
    Momentan am un Sony KDL V4500 32" hd ready si sunt ultra multumit de el!

2. #22 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Din lista aia,mergi pe Sony,zic asta pentru ca am avut destule experiente neplacute cu LG.
    Momentan am un Sony KDL V4500 32" hd ready si sunt ultra multumit de el!
    Ce experiente neplacute ai avut?cu calitatea monitoarelor sau cu asistenta oferita de ei in Romania.

Dap ma gandeam si la Sony dar sincer imi e cam greu sa ma decid nu stiu cat de mult e mai important intr-un joc sa nu ai ghosting("urme" de la ce vezi pe ecran) sau sa se vada mai bine imaginea(din pct de vedere al culorilor ma refer).
    Personal cred ca as putea sa indur niste culori putin mai sterse cu conditia sa nu vad obiectele de pe ecran blurr sau lasand urme(cozi in urma lor),iar in FPS/action games lucru asta s-ar vedea mai des la 50Hz cat are Sony.Si din ce am aflat are un game mod dar practic inchide niste procese din backround(care in mod normal imbunatatesc imaginea/culorile) ca sa iti ofere o procesare mai buna in jocuri,dar dc inchide acele procese practic imaginea o sa fie mai slaba calitativ.

Asta e mai am inca 5 zile pana la salariu sa ma hotarasc

3. #23 SP
    Member taz@'s Avatar
    Am avut 2 LCD LG,la amandoua in 4 luni de utlizare am avut o groaza de dead pixels,la garantie incercau ei sa ma pacaleasca,ca nu e vina la tv,am asteptat de mi-a iesit pe ochi sa le repare...pana la urma am renuntat la ele lol si mi-am luat sony-ul!diagonala la tv-ul meu e de 82 cm,distanta intre mine si tv e de 3 m si singurul joc in care am observat fffff extra ultra putin ghosting a fost in fifa,in rest NIMIC(trebuie sa ai puteri supra-umane sa le vezi)

4. #24 SP
    Member Snoopz's Avatar
    eu am un sony bravia KDL-32L4000 de 81 cm si sunt foarte multumit de el,de craciun mai vreau sa iau unul la fel
    eu zic sa mergi pe sony..

ar mai fi o varianta tv-ul asta : http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...FullHD_32B554#

5. #25 SP
    Member maweryck's Avatar
    Plasma FULL-HD Panasonic (TV Plasma Panasonic TX-P 42U10 la AVstore.ro ) 107cm diagonala .Distanta de vizionare 2.5m .Il folosesc de vreo 2 luni si sunt f multumit .Sper sa te ajute cu ceva . Bafta

6. #26 SP
    Member geo971986's Avatar
    Ma gandesc sa cumpar zilele astea un Sony Bravia 40" 40v4000 link Ce parere aveti despre el. Se merita? Eventual imi puteti recomanda altceva mai bun cam in acelasi pret? (3600 lei, neaparat LCD) Multumesc.

7. #27 SP
    Member taz@'s Avatar
    tv-ul acela e model mai vechi...i-ati SONY KDL40V5500K 102 cm Full HD (3600 lei),in opinia mea nu gasesti altul mai bun!

KDL-40V5500 (KDL40V5500) : Televizor BRAVIA : Sony

8. #28 SP
    Member geo971986's Avatar
    tv-ul acela e model mai vechi...i-ati SONY KDL40V5500K 102 cm Full HD (3600 lei),in opinia mea nu gasesti altul mai bun!

KDL-40V5500 (KDL40V5500) : Televizor BRAVIA : Sony
    MS pt sfat deci deocamdata raman la 40v5500. Mai astept si alte pareri daca mai sunt. O intrebare...este vreo problema daca il comand online? Pot aparea probleme la transportul lui...ca nu stiu in ce conditii ajunge. L-am vazut la PCfun mai ieftin cu vreo 2 mil fata de la media galaxy...se merita?

9. #29 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    Ce experiente neplacute ai avut?cu calitatea monitoarelor sau cu asistenta oferita de ei in Romania.

Dap ma gandeam si la Sony dar sincer imi e cam greu sa ma decid nu stiu cat de mult e mai important intr-un joc sa nu ai ghosting("urme" de la ce vezi pe ecran) sau sa se vada mai bine imaginea(din pct de vedere al culorilor ma refer).
    Personal cred ca as putea sa indur niste culori putin mai sterse cu conditia sa nu vad obiectele de pe ecran blurr sau lasand urme(cozi in urma lor),iar in FPS/action games lucru asta s-ar vedea mai des la 50Hz cat are Sony.Si din ce am aflat are un game mod dar practic inchide niste procese din backround(care in mod normal imbunatatesc imaginea/culorile) ca sa iti ofere o procesare mai buna in jocuri,dar dc inchide acele procese practic imaginea o sa fie mai slaba calitativ.

Asta e mai am inca 5 zile pana la salariu sa ma hotarasc

Documenteaza-te putin si vei vedea ca cel putin in cazul LCD-urilor, 100HZ mai mult strica decat ajuta cand vine vorba de gaming. Este motivul pentru care NU am optat pentru W5500(diferenta de pret fiind doar de 100 de euro).
    Gasesti aici un review extrem de bine documentat despre seria V5500: TELEVISIONS COM: Sony KDL-52 V 5500 TV Review | LCD TV | Flat-panel | Picture Quality in Detail

Citand dintr-un alt review referitor exact la nedumerirea ta:
    "LCD TVs without a 100hz system typically react quicker to input commands, because they don't have to generate motion vector information and new inbetween frames before sending video to the LCD panel. (Even in 100hz TVs which let you turn this process off, a delay is still often involved, but this depends on the TV design). This was the case here: even before engaging GAME Mode, my usual test game of Halo 3 felt very quick and responsive. Turning the GAME mode on made no discernible difference to responsiveness."

"Conclusion: The KDL-32V5500 is a very capable 32" TV. It's video processing is great, the accurate greyscale performance (with Theatre mode engaged) is a real bonus in terms of image quality, and the fact that there's little to no input lag will certainly please gamers."

Sursa: Sony KDL-32V5500 LCD HDTV Review at AVForums.com

Informatiile acestea ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru a te hotari.

PS: fara sa te superi, dar ce spui tu acolo cum ca ar fi culorile mai sterse cu Game Mode Engaged este o aberatie. No offence!

10. #30 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Dap in ultimele zile din ce am citit asta ar fi si concluzia mea ca deocamdata 100Hz mai mult incurca.
    Iar in privinta culorilor sterse nu era o afirmatie,mai mult intrebam pt ca nu stiam cam ce procese inchide sony cand se activeaza game mode.(dar am formulat cam... propozitia si de asta poate s-a inteles altceva).
    Asa ca de asta nici numai caut cu 100Hz.

11. #31 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by geo971986 View Post
    MS pt sfat deci deocamdata raman la 40v5500. Mai astept si alte pareri daca mai sunt. O intrebare...este vreo problema daca il comand online? Pot aparea probleme la transportul lui...ca nu stiu in ce conditii ajunge. L-am vazut la PCfun mai ieftin cu vreo 2 mil fata de la media galaxy...se merita?
    Eu iti recomand sa mergi in magazin si sa il aduci acasa personal cei de la curier au prostul obicei sa ,,arunce,, pachetele in masina(atunci cand le incarca)

12. #32 SP
    Member kaoru's Avatar
    Ideal ar fi sa il iei din magazin - doua milioane nu e chiar o suma atat de mare.
    Faina alegere! (totusi prefer un full HD personal).
    La pret nu stiu cum e dar daca iti permiti ce sa zic - Sony all the way! face toti banii.
    BAFTA!

EDIT: Inca o sugestie ca uitam - nu te lasa furat de nebunia cu contrastul si toate cifrele nebune - un etalon ar fi negrul pur pe care ar trebui sa il compari - unele ajung la un negru aproape de negru maxim...altele un gri spre negru. La Samsungul pe care mi l-am luat eu negrul este unul foarte bun. Parerile sunt impartite acum...vezi si tu.
    Apropos de HD vs HDready - dacxa il iei pentru PS3 la care un punct forte este blue - rayul si implicit rezolutia la care reda...eu tot pentru un FUL HD votez - parerile si discutiile sunt multe si lungi visavis de HD VS HDREADY - dar pentru blue ray ar trebui sa mergi pe un Full HD zic...diferenta ai so vezi singur...restu e blabla.

13. #33 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by kaoru View Post
    Ideal ar fi sa il iei din magazin - doua milioane nu e chiar o suma atat de mare.
    Faina alegere! (totusi prefer un full HD personal).
    La pret nu stiu cum e dar daca iti permiti ce sa zic - Sony all the way! face toti banii.
    BAFTA!

EDIT: Inca o sugestie ca uitam - nu te lasa furat de nebunia cu contrastul si toate cifrele nebune - un etalon ar fi negrul pur pe care ar trebui sa il compari - unele ajung la un negru aproape de negru maxim...altele un gri spre negru. La Samsungul pe care mi l-am luat eu negrul este unul foarte bun. Parerile sunt impartite acum...vezi si tu.
    Apropos de HD vs HDready - dacxa il iei pentru PS3 la care un punct forte este blue - rayul si implicit rezolutia la care reda...eu tot pentru un FUL HD votez - parerile si discutiile sunt multe si lungi visavis de HD VS HDREADY - dar pentru blue ray ar trebui sa mergi pe un Full HD zic...diferenta ai so vezi singur...restu e blabla.

Pai Sony Bravia KDL-32V5500 este FULL HD doar ca nu are 100 Hz(nu introduce frame pt reducere blurr) e doar 50 Hz cum e si Samsung LE32B530.Doar ca mai ramane sa ma decid sa vad dc chiar se justifica bani pt el atat de mult sau sa merg pe Samsung care e foare echilibrat+ un pret mai accesibil.(de restul banilor putand sa imi iau niste jocuri de PS3 sa imi ocupe cateva luni bune )
    Inca o data MULTUMESC tuturor care mi-au raspuns pana acum.

---------- Post added 18-10-2009 at 10:41 PM ----------

Eu iti recomand sa mergi in magazin si sa il aduci acasa personal cei de la curier au prostul obicei sa ,,arunce,, pachetele in masina(atunci cand le incarca)

e adevarat si asta dar mai este ceva in plus->Dc iti este livrat prin curier poti sa te folosesti de Legea Comertului la Distanta- ai 10 zile in care poti sa returnezi produsul indiferent de motiv si ei sunt obligati sa il ia inapoi.Pe cand cu achizitionarea din magazin ai doar 24 h de returnare

14. #34 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Un Samsung LE-37S62B.

Nu-i rau.

15. #35 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Monitor de 24 Dell s2409w, full hd, folosit la comun cu calculatorul, ps3/hdmi pc/dvi

16. #36 SP
    Member Asghaar's Avatar

Concluzie

Am decis sa cumpar Sony Bravia KDL-32V5500.
    Desi nu are un timp de raspuns cum au unele LG-uri sau Panasonic,consider ca e mai important sa se vada culorile si contrastul bine deoarece duc la o "grafica" mai buna in jocuri.
    Am sa va tin la curent cu ce parere am,dupa ce fac niste verificari cu el.
    O zi placuta.

17. #37 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De unde il cumperi pana la urma si la ce pret?

18. #38 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    De unde il cumperi pana la urma si la ce pret?
    Pai l-am gasit mai ieftin la eMag - 2.499,00 RON
    am mai comandat de la ei si a fost ok - eu nu am avut probleme

19. #39 SP
    Member kaoru's Avatar
    Hehe. Felicitari pentru decizie. Asteptam feedback cu interes.

20. #40 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by kaoru View Post
    Hehe. Felicitari pentru decizie. Asteptam feedback cu interes.
    dap o sa il primesc saptamana urmatoare,deoarece atunci iau si salariu sa il pot plati.
    asa ca doamne ajuta sa fie totul ok

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast