Cum pentru aceste 2 jocuri nu era un thread separat,m am gandit sa fac eu unul.
Un filmulet cu ceva gameplay in 720p
Cum pentru aceste 2 jocuri nu era un thread separat,m am gandit sa fac eu unul.
Un filmulet cu ceva gameplay in 720p
eu unul nu o sa dau banii pe joc,mi se pare un pic exagerat sa faca un remake hd si sa coste cat un joc normal,preferam sa fie pe psn la 20lire
Din partea mea merita toti banii. Precomanda e deja facuta la webpredator.![]()
GOW 1 si 2 au fost cele mai bune jocuri de ps2.
Din partea mea isi merita toti bani. Plateam si pretul unui joc normal (60$) pentru GOW1, GOW2 si GOW3 demo. Exceptionale jocuri!
In sfarsit pot sa joc si eu 2 jocuri pt care era sa imi iau PS2 (dupa ce mi-am luat PS3). Sa ma faca si un sandwich cu Final Fantasy X, X-2 si 12 si inca unu cu Ico si Shadow of the Collosus.
Face toti banii.
Can't w8 for it! ^_^ Am facut deja preorder la webpredator si eu.
A fost unul dintre cele mai impresionante jocuri de PS2 si ca grafica si ca gameplay - o sa le rejoc.
E un aperitiv apetisant inainte de GOW 3 - si in plus daca tot mi-am propus sa am toata colectia, de ce sa nu o am pe PS3
In rest daca pe viitor ar aparea un collectors edition cu toate 3 + art/guide book or something - om trai si om vedea - deocamdata mi se pare o oferta greu de refuzat in momentul de fata, mai ales daca esti fan al seriei.
God Of War Collection Smooths Gameplay, Adds Trophies - God of war collection - Kotaku << un mic articol.
Regards.
Cica portarea ambelor jocuri de pe ps2 pe ps3 a durat 15 saptamani, la cati bani vor baga in buzunar nu mi se pare o perioada lunga. Ar trebui sa faca mai multe remake-uri.
Bookmarks